2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
آره، آخه فعلا با طرازی هم تا جواب آمنیو نیاد ویزیت ندارم. گفتم تو این مدت بدونم چیکار کنم. ممنون که ...

🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خلاص میشیم ازاینهمه دارو ودکتر?? 

نشستم تنهایی گریه میکنم دلم خیلی پره بهدا دیگه کم اوردم.       

هربار یک بازی جدیددرمیاره بدنم دیگه نمیدونم فقط کم اوردم 

اهان ...به سلامتی عزیزم ...دوباره کی میری انتقال؟انتظارش ادمو کلافه میکنه

قوربونت

معلوم‌نیس‌حالا..احتمالا‌‌بعدعید‌بیام‌تهران‌بایه‌دکتردیگ‌

ویزیت‌بشم..ازاول‌همه‌چی‌روچک‌کنه‌ببینه‌مشکل‌کجاست

راست‌شوبخای‌خسته‌شدم‌ازداروخوردن.

اینسری‌خیلی‌امیدداشتم‌۲تاجنین‌بلاست‌عالی‌انتقال‌دادن

امانشد😔

من‌‌سیکل‌انتقال‌روز۱۲‌رفتم‌براسونو‌یه‌مایعی‌تورحمم‌بود‌

دکتر‌بایه‌‌وسیله‌ای‌دهانه‌رحمم‌بازکرد‌‌..اماحرفی‌ازعفونت‌نزد

من‌تا۳روزلکه‌بینی‌داشتم..دکترازهمون‌روزبهم‌‌پردینازول‌داد

اما‌به‌نظرم‌دیربود‌.عفونت‌باعث‌شدجنین‌هام‌نگیره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم ...والا نسبت به دیروز بهترم ...ولی خب کلا ادم انگار انرژیش گرفته میشه ...شما چه طوری؟خدار ...

منم خوبم عزيزم خداروشكر، امروز زديم به جاده، خداروشكر كه زندگي هنوز جريان داره، انشاالله ايندفعه حتما مامان ميشي و انرژيت برميگرده صد برابر😍😍🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

الهههی‌فدات‌بشم

ناراحتی‌نکن‌..حالا‌که‌هیچی‌معلوم‌نیس‌گلم

توکل‌کن‌به‌خدااا....‌ههمون‌همینیم‌هرکدوم‌بایه‌مشکل

چاره‌ای‌نیس..

راستی‌مهربون‌جون‌دیروزخوب‌دکتری‌شده‌بودیاااااااا😂😂😂

(دکترمهربون‌به‌بخش‌‌‌‌‌عمل)🙆

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فقط بعد از تزریق زیاد راه نرو سعی کن بری خونه یوی دو ساعت دراز بکشی

سری اول که زد از مرکز تا خونه بیست دقیقه پیاده اومدم ولی امروز خونه استراحت کردم. خوب شد گفتی. ممنون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

قربون دلت برم چی شده عزیزم از چی ناراحتی توکل کن به خدا هممون با امید زنده ایم نباید کم بیاری به چیزای خوبش فکز کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر شادجو رو یه دکتر هم بهم معرفی کرده اتفاقا. ولی توی تحقیقاتم فهمیدم دستیار دکتر شروینن. من از دک ...

عزیزم ببین به نظرم حتما حواست باشه من حدود یک ماه پیش رفته بودم پیش شادجو و با مریضاشون حرف زدم و با یه خانومی آشنا شدم که دایشون بیمارستان بهمن بودن و گفت آصف جاه ایران نیست دختره گفت مطمینه و میخواست با شادجو عمل کنه حتما چون شما فکر کنم گفتی مجردی حواست باشه به این موضوع چون پزشک جایگیزنش عمل میکنه. والا از شهرستان اومده بودن پیش شادجو من خودم تجربه عمل پیششو ندارم ولی خیلی راضی بودن. شما الان کیست آندومتریوز داری؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

ای جونم غصه نخور. من میام اینجا و کلی آدم میبینم که شبیه همیم و همدیگه رو درک میکنیم اروم میشم عزیزم. من فقط سپردم به خدا و بی خیالی طی کردنم هم واسه اینه که بخواد بده میده با هر شرایطی واقعا بی نهایت آروم شدم. در کنارش هم دکتر قلبم یه قرص بهم داده که آرامش بخشه تقریبا اونم میخورم خیلی بهترم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰