2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044791 بازدید | 684411 پست
ان شاالله همه چی ردیف شه منم آخرای تابستون میرم احتمالا

مرسی عزیزم ،انشالله تا اون موقع خودت طبیعی باردار بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من درموئید دارم. اول نوشته بودن مشکوک به درموئید، اندومتریوز یا هموراژیک. بعد چند تا سونوی ماهر رفتم ...

بله عزیزم کاملا درکت میکنم که شما مجردی من توی ابن سینا با یه خانومی دوست شدم مجرد بود و ۳۵ سالشه چون هم محله ای بودیم الانم دوستیم در جریانه اون کیست آندومترویوز داشت دکتر بهش گفت تا میتونم سعی میکنیم با دارو جلوش رو بگیریم که نیاز به عمل نباشه ولی بهش گفته بود اگه نیاز به عمل باشه قبلش تخمک فریز میکنن ولی منم موافق این نیستم تخمدانات رو از دست بدی چون مهمه اصلا چه نیازیه بگی منم کیست آندو دارم البته من تازه یه سال فهمیدم ولی خدا میدونه شاید از مجردی داشتم و من نمیدونستم. انشالله که مشکلت حل بشه. همیشه هم این نوع کیستا نیاز به عمل نیست بستگی به شرایط بدن داره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، انشاءالله که به زودی پریود میشی، در مورد مدرورکسی نمی دونم، کاش آمپول پروژسترون زده بودی ...

مرسی گلم انشالله. من که سر درنمیاوردم دکتر گفت این قرصو باید بخوری تا زودتر بشی ولی هنوزم نشدم لطفا برام دعا کن دوست ندارم کارم انقد عقب بیفته اینجوری بشه میره آخرای فروردین شایدم اردیبهشت خیلی ناراحتم

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله عزیزم کاملا درکت میکنم که شما مجردی من توی ابن سینا با یه خانومی دوست شدم مجرد بود و ۳۵ سالشه چو ...

این دوستتون هر دو تا تخمدان رو داشتن و یک تخمدانشون مشکل داشت؟
آخه به من هی میگن با یه تخمدان هم میتونی باردار شی، (یکی نیس بگه واسه بابات تجویز کن با یه تخمدان باردار شه) ولی کسی به من نگفت تخمک فریز کنم فقط خودم بهش فکر کردم. بعضی سایتا نوشتن برای دخترا مشکلی نداره و از روی شکم انجام میشه اما احتمال عفونتش بیشتره، بعضی سایتا هم وقتی مجردا ازشون پرسیدن نوشتن به بکارت صدمه میزنه چون تخمک کشی از طریق واژن انجام میشه.

البته اون خانم دکتری که بالاتر نوشتم که تند تند فقط برام آزمایش نوشت و سرش رو هم بلند نکرد، برام آزمایش ذخیره تخمدانم نوشت که رفتم دادم ولی جوابشو هنوز نبردم پیش دکتر. چون هنوز نتونستم بفهمم ماهرترینه کیه که برم پیشش که خیالم راحت باشه:(

من با این شرایط روحی ای که سر این مسئله برام پیش اومده، اگه به دکترم نتونم اعتماد صد در صد کنم که سالم نگه میداره تخمدانمو، احتمالا اگه از عمل در نرم هم زیر عمل سکته میکنم.

وای سخته اب گرم توش عسل و لیمو بریز بخور  تو خونه بخور سرد روشن بزار

خوردم فایده نداره بخور سردم ندارم 

میگم واسه جنین و کیسه اب که ضرر نداره تو نت خوندم خطر داره استرس گرفتم 😭😭😭

خوردم فایده نداره بخور سردم ندارم  میگم واسه جنین و کیسه اب که ضرر نداره تو نت خوندم خطر داره ...

نه منم از وقتی باردار شدم سرفه می کنم نترس بخور خیلی خوبه حتی برای بچه بگیر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه منم از وقتی باردار شدم سرفه می کنم نترس بخور خیلی خوبه حتی برای بچه بگیر 

در چ حد بوده سرفتون من شکمم درد گرفته دکترم رفتم دیفن هیدرامین داده خیلی میترسم همش میگم من مادر خوبی نیستم هنوز دوماه نشده که خوب شده سرماخوردگیم باز دوباره گرفتم خسته شدم دیگه خیلی بدنم ضعیفه همش بیمارم از خودم کلا ناامید شدم 😭😭😭

وای جدی?? نه منظم نیست ساعت خوردن قرص هام عجب نمیدونستم من.  حالافردا بیام تبریز ویزیت ببینم چ ...

مهربون جون نمیخوام بهت استرس بدم عزیزم اما دکتر من خیلی رو ساعت استرادیول تاکید کرد و گفت با گوشیت ساعت بذار چون عقب جلو بشه لکه بینی ایجاد میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما سلام. کسی تا حالا قرص مدروکسی پروژسترون خورده که پریود زودتر بشه؟ من برای اینکه به سیکل انتقا ...

من داشتم عزیزم 20 دونه روزی 2 تا، 3روز بعد قطعش پریود شدم ولی تا 10 روزم میگن جا داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام اینایی که میگن اصف جاه ایران نیست اشتباهه من یه ماه پیش رفتم مطبش...البته هرکسیو نمیبینه و من شانس اوردم از طریق منشی نوبت گرفتم پیش دکتر ربانی هم لطفا نرین با عجز و لابه خودتونو بچسبونین برین پیش خودآصف جاه

منم 2 شنبه اگه خدا بخواد انتقال دارم

هرچی به تایمش نزدیک میشم حالم بدتر میشه 

استرسای بیخود اومده سراغم

توروخدا برام دعا کنید بچه ها