2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزدلم  انشاالله  ک میره بالا من یه دارو گیاهی از قم خریدم برا ضخامت عالی بود  ...

پودر نخل؟

چه جوری مصرف کردی عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خوبم عزیزم، نی نیمم خوبه خداروشکر، بیشتر صبحا جابجا میشه ولی بقیه ی روز ضربه میزنه آخه این سونو که ...

خب پس اگه انقد دنگ و فنگ داره واسه اینکه وقتش رو از دست ندی برو حتما. به هر حال مهم اینه که سونو و وزن نی نی به هم بخوره. من که مطمئنم یه نی نی گوگولی سالم و شیطون داری. اما حق داری این استرسا آدم رو ول نمیکنه.ایشالا که به سلامت و دلخوشی به دنیا بیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان, اخیی عزیزم. یعنی توعمرم فکرنمیکردم برای انتقال هم دردسربکشیم ها. هم خنده ام میاد هم عصبی

سابقه سقط و کورتاژ داری خدای نکرده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
حالا من نگران وزنش نیستم فقط میگم مشکلی نداشته باشه سالم باشه به دنیا بیاد تپلی میشه چون خیلی تو فام ...

منم نگران چاقیش نیستم، وزن گیری که استرسش رو دارم منظورم رشد درست و سالم ماهیچه هاش و استخون هاشه. بعدم بچه ریز رسیدگی بهش سخت تره، منم ترسو هستم خیلی. میترسم دست بزنم به نی نی. راستی اسم انتخاب کردی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم نگران چاقیش نیستم، وزن گیری که استرسش رو دارم منظورم رشد درست و سالم ماهیچه هاش و استخون هاشه. ب ...

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگران شدم به همسرم گفتم گفت سریع آماده شو بریم بیمارستان . رفتیم اول ضربان قلب و گرفتن زنگ زدن به دکترم گفت نوار قلب و بگیرین حالا تو این مدت هم هی بهم میگفتن چرا دیر اومدی منم هی استرسم بیشتر میشد . نوار قلب گرفتن دوباره به دکتر اطلاع دادن گفت حتما بره سونو میزان مایع آمنیو و اکسیژن رسانی و بندناف چک بشه . کلی داستان داشتم تا سونو وقت بگیرم رفتم سونو شدم دکتر گفت چیزی نیست همه چی نرماله . تو این فاصله مردم و زنده شدم . از دیشب که اومدیم خونه دوباره فعالیتش شروع شد😐 نمیدونم فازش چی بود فقط به من و همسرم سکته داد نیم وجبی

خب باید برم که نامه پزشک بگیرم دوربین جریمه نمیکنه؟

عزیزم منم دکترم یه شهر دیگه اس، به منشی دکترم گفتم نامه پزشکی نوشت برام واتساپ کرد، رفتم پرینت گرفتم بردم فرمانداری اجازه تردد داد، بگو نامه رو برات تو واتساپ بفرسته، راحت می تونی اجازه تردد بگیری از فرمانداری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم نگران چاقیش نیستم، وزن گیری که استرسش رو دارم منظورم رشد درست و سالم ماهیچه هاش و استخون هاشه. ب ...

این هفته برم پناه بر خدا، یعنی من فکر میکردم فقط قلب جوجم تشکیل بشه استرسام تمومه نمیدونستم هفت خوان رستمه

بله عزیزم انتخاب کردیم دیگه بعدا تو خصوصی بهت میگم اینجا میترسم آشنا باشه😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم ...چند ماه بعد انتقال دادی؟ژل رویال رو از داروخانه گرفتی؟مارکش چی بود؟

اره از داروخانه گرفتم 

سومین پری کلا دکترم انتقال میده خونه نیستم اسمشو بگم جلوگدش طلایی با نوشته مشکی داشت حالا برم خونه بهت میگم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الان داشتم دنبالت میگشتم عیبی نداره .‌حکمت خداس . دیروز ک من ابن سینا بودم خیلی تعریف میکردن از دکتر ...

ممنون عزیزم ❤ایشالا به خواستت برسی....اتفاقا منم تعریف دکتر انصاریپور رو شنیدم ...احتمالا با ایشون ادامه بدم به امید خدا 

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگر ...

کلا این وورجکااا خوششون میاد استرس بدن منم یبار اینطوری شدم رفتم nst

دکترم گفت هروقت ترسیدی و تکون نخورد برو nstبده تا یک هفته تضمین شده س 

عزیزم پسرجاری من ۴کیلو بود ولی دخترش ۲۶۰۰به دنیا اومد خیلی زود وزن گرفت وتپلی شد ...به قول شمامهم اینه که سن جنین قد وزنش واندازه ی دورسر ودور شکم و طول رانش ....با سن سونو  خوب پیش بره ...لیلاحون من بارداری اولم ۱۷سالم بود 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نگران نباش خیلی هم ترسناک نیس بچه داری خداکنه فقط بدقلق نباشن 😃😃😃

ممنون عزیزم ❤ایشالا به خواستت برسی....اتفاقا منم تعریف دکتر انصاریپور رو شنیدم ...احتمالا با ایشون ا ...

ببین من انصاری م باهاش ویزیت شدم دکتر خوبیه