2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اصلا استرس نداشته باش مامان شدی انشالله پنجشنبه منتظرم بیای با خبرای خوب و بتای عالی

فدات دوست مهربوووونم😍😍 انشاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه🌸🤲🏻 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیستم انتقال دادی عزیزم؟

١٦ ام بهمن

منظورم روز ١٥ سيكلم بود پانكچر😉

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اشتباه گفتم روز ١٥ پانكچر شدم😂 چرا دارم اتفاقا ، فردا ديگه نزنم؟  مرسي كه جوابمو ميدي، يك دن ...

😅

فکر کنم منظورش این بوده از امروز به بعد آمپولم بزن. امشب بزن آمپول رو برای روزای دیگه باز تماس بگیر مطب بپرس

ببین اگر پروژسترون رو خیلی آهسته تزریق کنی جاش سفت نمیشه و اذیتت نمیکنه.

من حدودا ۱۵ روز تا امروز زدم (از روز انتقالمم روزی دوتا بوده) تازه از دیشب دیگه احساس اذیت شدن کردم و قرار شد به جاش سه تا شیاف بذارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بهاره جون منم ۲۶ام موعدم بود که دوم آزمایش میدم

پس چرا برای من این شکلی شده؟! من ۴ اسفند آزمایشمه. ۷ اسفند موعدمه😐

ان شاالله که سومین نفر بیای خبر مامان شدنت رو بدی❤

😅 فکر کنم منظورش این بوده از امروز به بعد آمپولم بزن. امشب بزن آمپول رو برای روزای دیگه باز تماس ب ...

مطب ديگه تعطيله تا شنبه، مگر اينكه زنگ بزنم بيمارستان آبان بخش آي وي اف بپرسم.ساعت ٩ شياف گذاشتم، ١٢ آمپول بزنم؟

شوهرم استرس گرفته ميخواد عضلاني بزنه😂😂 ميگم بده الكي الكي داري دكتر ميشي؟😂😂 

بنده خدا آنوكسا رو هم با استرس ميزد.

😅 فکر کنم منظورش این بوده از امروز به بعد آمپولم بزن. امشب بزن آمپول رو برای روزای دیگه باز تماس ب ...

چقد زياد بوده آمپولات، من از همون اول گفتم آمپول نميخوام، خيلي جاش قلمبه و دردناك ميشه

عزیزم راست میگی؟؟؟یعنی استرس نداشته باشم؟؟؟ممنونم از دعای قشنگت خانمی 💕💕💕💕

اصلا استرس نداشته باش. حسابی کیف کن که اگه خدای نکرده علائم سرازیر شد سمتت، حداقل یه تایمی حال کرده باشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مطب ديگه تعطيله تا شنبه، مگر اينكه زنگ بزنم بيمارستان آبان بخش آي وي اف بپرسم.ساعت ٩ شياف گذاشتم، ١٢ ...

نمیدونم عزیزم. شاید بچه هایی که تجربه دارن بیشتر بدونن

من آنوکسا رو خودم میزنم.

چقد زياد بوده آمپولات، من از همون اول گفتم آمپول نميخوام، خيلي جاش قلمبه و دردناك ميشه

من سری قبل فقط سه تا قبل انتقال زدم و بعد گفتم شیاف میذارم ولی این سری همه خانما تو مطب میگفتن آمپول خیلی بهتر از شیافه. خود دکترمم تاکید رو آمپول داشت. از ۵ روز قبل انتقال روزی یه دونه زدم، از بعد انتقال روزی دوتا.

تازه امروزم زنگ زدم به دکترم گفتم، بهم گفت به محض خوب شدن درد جای آمپول مجدد آمپول رو جایگزین شیاف کن.