2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم منم همینا رو داشتم و چیزی اضافه نخوردم از ویتامین.من گرمی زیاد خوردم چند بار هم شکمم رو با روغ ...

ممنون عزیز محبت کردی😘

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووبوست گیر نمیاد. کپسول رویال ژلی بهتره یا اینوفولیک؟

اینوفولیک چون اینوزیتول داره رو کیفیت تخمک هم تاثیر داره دکتر من گفت بخور ولی خوب شما متفورمین داری تقریبا همون کارو میکنه آره رویال ژل هم حتما بگیر چون تنها چیزی که الان همه دکترا میدن همین رویال ژل هست و کیوتن 

موعد پري چهارشنبه پيش بود

فردا آزمایش میدی؟ ان شاالله اگر مثبت باشی احتمالا دکتر پروژسترونت رو بیشتر میکنه.

چه جوری برای شما و زهرا عروس از موعد پریتون گذشته ولی من قبل پری زمان آزمایشمه؟!

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
کپسول پروبیوتیک و ملاتونین برا چی خوبه؟ دکترم میگفت اینوفولیک بیشتر برا تنبلی و پلی کیستیک خوبه

ملاتونين روي كيفيت تخمك موثر هستش.پروبيوتيك سيستم ايمني بدن رو منظم مي كنه كه مبادا جنين رو پس بزنه.پودر اينوفوليك حاوي ميواينوزيتول هستش كه نوعي آنتي اكسيدانه كه براي كيفيت تخمك ضروري هستش.داخل اوووبوست هم هستش ولي دوز كمتري داره واينوفوليك موثر تر هستش

تو اين مدت سعي كنيد غذاهايي كه مواد نگهدارنده داره و سالم نيست مصرف نكنيد

گیسوجون الان تو چه مرحله ای هستی؟ اگر حوصله داشتی از شرایط اولیت و سیکل ها و کارات بگو

من الان چهارمه پریودمه ازدیروز امپول پرگووریس میزنم تقویتی هم از حدود۲۸ روز قبل دکترم رویال ژل و فرتیل اید گفت روزی یدونه خوردم ومتفورمین دوتا.من خودم مشکلی ندارم‌طبق نظر گفته دکترهاسالمم.

شوهرم ازواسپرمه وازبیضه باید نمونه میگیرن.دفعه قبل فقط سینال اف داشتم روزی دوتا و۸تاتخمک‌ داشتم که ۶تاش تزریق شد و۳تاجنین شد که ضعیف بودن وبلاست نشدن دکتر جنین شناس نظرش این بود اسپرم ضعیفه ولی اورولوژ گفت باید تکرار کنید اسپرم بیضه اکثرا خوبن.ایندفعه دکتر خودمو وشوهرم و مرکز را عوض کردم 

یا رب العالمین
چی بگم بخدا تجربه ای که ندارم .همش هم تو فیلم ها دیدیم طرف تهوع داره حامله است یا شکمش برآمده است .پ ...

دوست من تا ماه ۹ هیچ علائمی نداشت. یک بارداری فوق راحت. 

گیسوجون الان تو چه مرحله ای هستی؟ اگر حوصله داشتی از شرایط اولیت و سیکل ها و کارات بگو

راستی شوهرمم اون دفعه هیچی دارو مکمل نداشت این دکتری که رفتیم اسپریژن داد تابرا میکرو بخوره

یا رب العالمین
فردا آزمایش میدی؟ ان شاالله اگر مثبت باشی احتمالا دکتر پروژسترونت رو بیشتر میکنه. چه جوری برای شما ...

نه پنج شنبه آزمايش دارم، آخه من روز ١٥ انتقال دادم، ٥ روز بعدش هم انتقال دادم، پريودام هم ٢٨ روزه هست.

زنگ زدم مطب گفت آنوكسا رو قطع كن، علاوه بر شياف آمپول پروژسترون هم بزن😢 صبح بزنم اشكال نداره؟ 

دعا كن برام خيلي نگران شدم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مثبتی ایشاالله فردا آزمایش بده خبر خوش دوم رو شما بده🥰

فدات عزيزم كه خنده آوردي روي لبم😍😍 پنج شنبه آزمايش ميدم انشاالله توكل بخدا

زير دلم هي ميگيره، ول ميكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مررسی عزیزم که پاسخ دادی 🌹🌹 به خدا خیلی حالم بد بود ، اومدم خونه مامانم یکم بهتر شدم ، راست میگی ...

عزیزم کاملا درکت میکنم منم از وقتی این داروهای مسخره ال دی و آمپولای هورمونیم شروع شد کلا اخلاق و انرژیم افت کرد ببخشید میلم رو هم کلا از دست دادم مردا هم که اینجور موقعها مثل بچه ها میشن انگاری همش ما باید حواسمون به همه چی باشه والا 

ولی تا میتونی باهاش حرف بزن نزار باهات لج کنه انقد حرف بزن تا باهات همراه بشه ما خانما احساسی هستیم کلی از انرژیمون رو از همسرانمون میگیریم پس نباید بزاریم دور بشن 

خودت هم سعی کن فکرای خوب بکنی آهنگای شاد گوش کن با آدمای شاد حرف بزن نزار غم بهت غلبه کنه خط اول خودمونیم 

این روزها هم میگذره گلم روزهای روشنتر میاد 

نه پنج شنبه آزمايش دارم، آخه من روز ١٥ انتقال دادم، ٥ روز بعدش هم انتقال دادم، پريودام هم ٢٨ روزه هس ...

۲سری انتقال دادی؟

چی بگم. اگر نگرانی اگر بتونی امشب بزنی که خیلی بهتره؟ خونه نداری بدی همسرت بزنه؟

۲سری انتقال دادی؟ چی بگم. اگر نگرانی اگر بتونی امشب بزنی که خیلی بهتره؟ خونه نداری بدی همسرت بزنه؟

اشتباه گفتم روز ١٥ پانكچر شدم😂

چرا دارم اتفاقا ، فردا ديگه نزنم؟ 

مرسي كه جوابمو ميدي، يك دنيا ممنون از محبتت😍😍