2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاء الله .توکل بخدا . راستش خیلی نگران بسته شدن لوله ام امیدوارم مشکل خاصی نباشه.تا دوماه بگذره م ...

عزیز اینجا هممون به نوعی تو فکر و خیالیم. من سپردم به خدا تو هم بسپر. هرچی صلاح و مصلحته. فقط اینطوریه که اروم میشیم. اگه خدا نخواد هرچی زور بزنیم بی فایدست بخواد بدون زور زدن هم حله. به من زندگی ثابت کرد هرچیزی به وقتش اتفاق میفته. نگران نباش گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم سلام از صمیم قلبم دعا میکنم که دو سه هفته دیگه که جواب آز بگیری مثل روزی که جواب مثبت آزمایشتو ...

ممنونم ازت عزیزدلم. منم از خدا میخوام هر چه زودتر دلت با یه کوچولوی سالم و ملوس شاد شه    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

سلاااام عزیییزم.

تبریک میگم❤

ان شاالله بارداری بدون دردسری داشته باشی😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

پودر اینوفولیک و کپسول پروبیوتیک و ملاتونین هم مصرف کنین

پیاده روی ،آب فراوان،داروهات و تقویتی هات رو ادامه بده،سعی کن زیاد چیزای کافئین دار نخوری ،رحمت رو گ ...

ممنون عزیزم دکترم هیچی جز ویتامین دی و فولیک اسید بهم نداده ویتامین دیگه ای لازمه؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ممنون از راهنماییت.ایشالا که شماهم بزودی بهترین نتیجه رو بگیری.باور کن آخر همه تلاشهام ، خودمو به خد ...

دقیقا همینه عزیزم. دخترعمه من سن زیادی نداشت. پنجاه سالش بود در کنار خونوادش سرحال و شاد بود. خدا میدونه چی شد که سرطان گرفت. دلم نمیخواست اینو بگم ولی متاسفانه همه این عواملی که گفتی رو کل بدنمون اثر میذاره. ولی تا جایی که میتونیم باید تاثیرشونو کم کنیم. زبانت خوبه؟ سایت to make a mommy رو خوب بخون و کتاب it starts with egg . اینا همه چیزو ریز توضیح دادن که باید چیکار کنیم. کتابه رو ما کلی گشتیم تا یه سایت رایگان پیدا کردیم. حتما حتما بخونشون و انجام بده

ای جانمممم مبارکههههه    

مرسی عزیزدلم دعا کن سالم به دنیا بیاد🙏

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مبارکت باشه عزیزم....علائم هم داشتی؟بی بی چک زده بودی؟

اره علائم داشتم 

۲۵ ام موعد پریودم بود

از همون روز تاامروز نفخ ، کمر درد و دلدرد پریودی داشتم

و مهم ترین علامتم سوزش سینه بود

ولی لکه بینی نداشتم

بیبی هم نزدم😁

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیزم خیلی خوشحال شدم تبریک میگم گلم ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلتون😍😍 خدارو هزاران بار شکر به خ ...

عزیییزم

چه دل مهربووونی😍

اخه خودمم یه نفر که بیبیش مثبت میشد یا ازمایشش کلی ذووق میکردم و امید میگرفتم

گفتم بگم برای اونایی که تو سیکل ای وی افن امید و انگیزه بشه

ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا

عزیزم خیلی خوشحال شدم تبریک میگم گلم ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلتون😍😍 خدارو هزاران بار شکر به خ ...

بابت دعات هم خیلی ممنونم😍😍

چی بگم انشالله ازسنتی نتیجه بگیری من که رفتم ونتیجه نگرفتم اضلااعتمادی به هیچکدومشون ندارم. خخخ میگم ...

عزیزم اگر کیفیت تخمکت خوب بوده, خیلی خودتو اذیت نکن. فقط چیزای سالم بخور. غذای بیرون و محصولات کارخونه ای نخور. والا امسالم فک نکنم عیدی به معنای واقعی باشه. ممکنه پیک چهارم کرونا بیاد. ما که عید قبلی بیشترش رفتیم کوه