2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
عزیزم وقتی تمام تلاشتو میکنی دیگه باید نتیجه رو بسپاری به خدا تا از فشار فکر و استرس رها بشی. دفعه د ...

ممنون از راهنماییت.ایشالا که شماهم بزودی بهترین نتیجه رو بگیری.باور کن آخر همه تلاشهام ، خودمو به خدا سپردم ...ولی فکر میکنم الان دیگه حق دارم که از خدا بپرسم چرااااا نمیشه؟؟ مگه خواسته ی من یا خیلی خانومای دیگه برای مادر شدن نابجاست.....آخه چرا باید این همه رنج برای مادر شدن بکشیم....

البته شایدم با این مواد غذایی ناسالم، هوای آلوده، انواع و اقسام پارازیتها...حرص وجوش و استرسی که جامعه وارد میکنه به آدم(اگه تو زندگی خصوصی خوشبخت ترین هم باشی ، جامعه نمیزاره رنگ آرامش روببینی) و غصه هموطن خوردن ....دیگه قدرت باروری نمی مونه....نه برای مرد نه زن.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂ناراحت نباش گلی حتما رشد میکنه و این دفعه مامان میشی بسلامتی کیه انتقالت

ممنون عزیزم, والانمیدونم کی انتقال بدن, معمولاروز چندانتقال میدن؟ سری قبل تاروز16دارو دادن دیگه نشد قطع کردن. جنین فریزی انتقالش اولین بارمه

من به شخصه فکر می کنم تمام این غمها و دردها بیشترش به دلیل اینه که بارداری قراره یه مقوله ساده باشه، ...

درسته.موافقم بات.ولی گاهی آدما نمیتونن با همه چی کنار بیان.این خیلی خوبه که شما این تصمیمات رو میتونی بگیری .ولی من متاسفانه حتی به تخمک اهدایی هم نمیتونم فکر کنم.امیدوارم بتونم دیدگاهم رو منعطف تر کنم.

مرسی عزیزم. اتفاقا شوهرم خودش میگه رو کمرم بادکش بذار. من حوصله نکردم تا حالا. بس که گیر خودمم. روغن ...

اره عزیزم همسر من طب سنتی میرفت روغن گل سرخ داده بودن برای ماساژ زیرناف ودورکمر ..بادکش هم روی شکم وپهلو وزیرناف هستش میگن بادکش پروستات ...همسرم نیرفت براش توهمون مطب انجام میدادن 

سلام دوستان من 31سال دارم من روز دهم انتقال رفتم آز خون عدد بتا شد ۴/5با سه تا جنین که انتقال دادن ه ...

زود رفتی عزیزم.چهاردهم باید بری.وایشالا تا اون موقع بتات هم بالا میره

سلام عزیزم. من قدم بلنده. فقط یه مقدار شکم پهلو دارم. دکترامم میگفتن نیازی به وزن کم کردن نیست. ولی ...

چی بگم انشالله ازسنتی نتیجه بگیری من که رفتم ونتیجه نگرفتم اضلااعتمادی به هیچکدومشون ندارم. خخخ میگم این انتقال ماهم عجب زمانی میوفته, زمانیکه همه کارعیدمیخوان بکنن من باید استراحت کنم.   

خداروشکر شماقدت بلنده عزیزم نگران هیچی نباش. منم ببینم کی میتونم خودموتغییربدم

قربونت برم توکل بخدا. . ان شاالله با دعاهای شما. کم کم دارم تسترس میگیرم. درد یک طرفه دارم گاهی ک ...

عزیزم منم همش تو چند روز انتقالم  یکطرف دلم حتی همون طرفی ک قبلا خارج رحمی شده بود درد میگرفت و علایم پریودی داشتم و ضعف شدید پا

نگران نباش انشاالله مامان شدی

سلام نازنین جون ممنونم همینطور نینیِ تو عزیزم انشالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی... مطمئنی به من پیا ...

مرسی عزیزدلم خوبیم الهی که نینی همه به سلامتی به دنیا بیاد ...اون روز اولی که اومدی ازخودت خبردادی ورفتی واسه ریداکت اون روزا روپستت ریپلای کردم احتمالا ندیدی عزیزم 

زود رفتی عزیزم.چهاردهم باید بری.وایشالا تا اون موقع بتات هم بالا میره

چند روزه بی بی میزنم منفیه ،هم اینکه کلا اعصاب شدم من هم زمان با مرگ بچه ها ماماننممم مرد دیگه تنهایی بچه هامو سقط کردم