2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
مامان ماهک منم دعا کن .اگه یادت باشه باراول من وشما ونازنین جون باهم بودیم وهمگی منفی شدیم .هزار ماش ...

ایشالا عزیزم ایشالا بزودی زود میای بهم‌میگی مامان شوی چشم حتماااااا خدا قبول کنه دعا می کنم ♥️♥️

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دکتر البرزی شیراز هستن. من از اول تحت نظر دکتر البرزی برای نازایی بودم ولی اصلا به کسی پیشنهاد نم ...

ممنون گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر صالحی گفته ۵تا۷روش قبلش روز پانکچر را بهم بگید ولی من نمیدونم کی میشه میترسم یجور بشه خودش نباش ...

نه عزیم دکتر صالحی، مشتاق نیست. حتما قبلن عملاش مشتاق بوده. مثل دکتر فتوحی که از دکترای مرکز نیست و فقط برای عمل اونجا میره.

نگران این چیزا نباش. مطمئن باش هستش. برای راحتیه خودت که ذهنت مشغول نباشه میتونی از همین الان با صالحی صحبت کنی و بهش تاریخ تقریبی بدی. همینکه بدونی توی اون هفته هست کافیه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راست میگی ،چیزی نمیگم چون نمیدونی همزمان چندتا عزیزت باهم بمیرن چی میشه ،قضاوت نکن خدا دقیقاً میاره ...

ما قرار نیست مسول احساس همدیگه باشیم ولی شما ناراحتی باشه ولی نفرین کردن اصلا حق ندارین حتی تو بدترین شرایط الان من بیام به شما راهنمایی اشتباه بکنم خودت نمیای بگی بیخود کردی وقتی نمیدونی نظر دادی پس بدون که تینجا همه مشکل دارن سر خوشی اینجا نیستن که با مهربونی هممون در کنار همیم اینجا یجوری همه خواهرای همیم لطفا جو متشنج نکن اینجا با یه امیدی دارن انتقال میدن یا قراره انتقال بدن یا باردارن خوب خیلی بده حرفتون قبل از تایپ فک کنین لطفا

راست میگی ،چیزی نمیگم چون نمیدونی همزمان چندتا عزیزت باهم بمیرن چی میشه ،قضاوت نکن خدا دقیقاً میاره ...

عزيزم شما بازم داري بد صحبت ميكني كه گل من. خودت كه درد انتظارو تحمل كردي و ميدوني كسي كه تو اين راهه چقدر داره عذاب ميكشه به بچه ها حق بده كه از نفرينت دلشون به درد بياد اخه اين چه نفريني بود. حالا كه گذشت تموم شد اون حرفت حداقل ديگه با اين حرفا دل كس ديگه رو به درد نيار هممون به نوعي تو زندگي داريم بدترين عذاب و فشارو تحمل ميكنيم بجاي اينكه اينجوري همو برنجونيم پشت هم باشيم تا اين روزا بگذره. گاهي شده من دوروز سوالم بي جواب مونده اما اخرش جوابمو گرفتم شما اگر ١٠ دقيقه صبوري ميكردي بچه هاي مهربون اينجا جوابتو ميدادن. مهربونم براي همه خوب بخواه دلتو بزرگ كن تا خداهم برات بهترينارو بخواد. توكلت به خدا باشه.

خداياشكرت....❤️ 

خدا مادرتونم رحمت کنه با صبر و ارامش حتما زودی جای دوقلوهات پر میشه ایشالا

ما قرار نیست مسول احساس همدیگه باشیم ولی شما ناراحتی باشه ولی نفرین کردن اصلا حق ندارین حتی تو بدتری ...

مامان ماهك جون الهي بسلامتي ني نيتو بغل كني دوستم خيلي محتاج دعام فراموشم نكن❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
اهان اونوقت با هاش ام جی تخمک ها چه فرقی میکرد؟ منکه سردرنمیارم از داروها

کسی که pco هست هورمون lh بدنش بصورت طبیعی بالاست و دیگه نیاز به تزریق این هورمون نداره. بخاطر همین hmg که هم LHو هم FSH داره براش تجویز نمیکنن. ولی برای کسایی ک pco نیستن تجویز میکنن.

سینال فقط fsh داره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایشالا عزیزم ایشالا بزودی زود میای بهم‌میگی مامان شوی چشم حتماااااا خدا قبول کنه دعا می کنم ♥️♥️

فدات مرسی .نمیدونم چرا گریه ام گرفت ...ان شاء الله بسلامتی گل پسرتو بغل بگیری 

مامان ماهك جون الهي بسلامتي ني نيتو بغل كني دوستم خيلي محتاج دعام فراموشم نكن❤️❤️❤️

سلامت باشی عزیزممم چشم حتمااااا بخدا با هر تکون این فسقلی میگم خدایااا همه دوستای نی نی سایتیم بزودی این روزارو تجربه کنن

♥️♥️

یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفیت شه. فعلا دارم ویتانین ای و زینک و امگا و کیوتن و فولیک اسید و متفورمین  میخورم. دیگه چیا خوبه؟ میخوام تا اونموقع حسابی تقویت کنم

سلامت باشی عزیزممم چشم حتمااااا بخدا با هر تکون این فسقلی میگم خدایااا همه دوستای نی نی سایتیم بزودی ...

خدا برات حفظش كنه الهي فداي دل مهربونت❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️