2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزيزم جنيناي من فريز شده هستن يعني بايد از فريز در بيارن بلاست كنن خداكنه گريد a دارم از بين نرن😔😔 ...

چند تا جنین داری؟؟؟؟من تو این سینا بودم دو بسته جنین سه تایی داشتم روز انتقالم بهم گفت یه نی رو در آوردیم بلاست کنیم از فریز در نیومدن مجبور شدیم اون یکی نی هم ذوب کنیم .مال منم همشون گرید آ بودن .ان شاالله که یه بسته در بیارن و همش بلاست شه برات 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
راست میگی ،چیزی نمیگم چون نمیدونی همزمان چندتا عزیزت باهم بمیرن چی میشه ،قضاوت نکن خدا دقیقاً میاره ...

اینا چه ربطی به هم داره؟ کدوم یکی از کاربرهای اینجا تو فوت عزیزات مقصر بودن که میای اینجا فحش میدی و نفرین میکنی؟

من خودم به نفرین اعتقادی ندارم. هر چی دلت میخواد بگو. به یه ورم نیست. ولی شما هم یاد بگیر از ناراحتی خودت سواستفاده نکنی. چون عزیزهای شما فوت کردن باید عزیزای بقیه هم بمیرن؟ از کجا میدونی اصلا هر کی که اینجاست چه سختی هایی کشیده؟ کدوم عزیزانش رو از دست داده؟ چقدر بی منطق و مسخره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

عزیزم ذخیره من هم کمه همینا که داری میخوری خوبه

تغذیه سالم و میوه و سبزیجات سبز و آب زیاد قند و نشاسته رو هم کم کنی پیاده روی خونرسانی به تخمدان رو بیشتر میکنه 

استرست رو هم کم کن و انرژی مثبت بده انشالا نتیجه خوب میگیریم 

اووبوست یا فرتیل اید و روزی دو تا اینوفولیک هم با مشورت دکتر بخوری خوبه 

چند تا جنین داری؟؟؟؟من تو این سینا بودم دو بسته جنین سه تایی داشتم روز انتقالم بهم گفت یه نی رو در آ ...

١٧ تا جنين دارم ٥ بسته سه تايي يه بسته دوتايي 

ديگه ميترسم به دكتر نظر بدم زياد تو كارش دخالت كنم😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان من بعد عید انتقال جنین دارم چی بخورم از الان تقویت شم؟من قهوه خورم بده؟

پیاده روی ،آب فراوان،داروهات و تقویتی هات رو ادامه بده،سعی کن زیاد چیزای کافئین دار نخوری ،رحمت رو گرم نگه دار،سعی کن تو پریودی حمام نری،تو این مدت سعی کن شیرینی جات کم مصرف کنی،تیروئیدت رو چک کن که حتما برای انتقال زیر ۲ باشه ،ویتامین دی هم چک کن.دیگه چیزی یادم نمیاد عزیزم .استرس هم از خودت دور کن.اگه میتونی تا اون موقع یه دور ختم کن قرآن رو .بعد از انتقالت هم سوره یس و چله حدیث کسا بردار.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیم دکتر صالحی، مشتاق نیست. حتما قبلن عملاش مشتاق بوده. مثل دکتر فتوحی که از دکترای مرکز نیست و ...

یه بیمارا شنبه ویزیت شدسونوی دومش بود گفت تخمک گیری ۴شنبه میشه گفت من خودم راهم دوره خودتون دکتر صالحی راخبر کنید گفت باشه..دکتر برا ماهم گفت یادکتر بگید خودش خبرم کنه یا زنگ بزنیدمطب.منم دفعه قبل داروهام فرق میکرد و ازدوم شروع کردم ایندفعه ازسوم.ازیکشنبه صبح هفته بعد تا دوشنبه هم که سونوبشم داروندارم براهمین تقریبی هم نمیدونم کی میشه

یا رب العالمین
مرسی گلی   دیگه این دفه باید زور بیشتری بزنم. زود خوابیدن خیلی برام سخته و گوشی دست نگرفتن از ...

نه عزیزم زور نزن کم کم درستش کن عادت میشه 

خوشحالم میبینم حال روحیت بهتر شده

منم که فعلا با اون ذخیره داغون  ۴تا تخمک سالم شد که خدا رو شکر ۳ تا جنین شده توکل به خدا برم تو سیکل انتقال انشالا که به خیر بگذره دعام کنید 🙏🏻🙏🏻

چ خوب. پس دکتر خوبیه ک برات خارجی نوشته. بهش اعتماد کن انشالله تعداد و کیفیتِ تخمک و جنینت عالی میش ...

بنظرم کارش دقیق تر وبهتر از رضوانی اومد.چندتا پشت سرهم سونومیکردبعد داروهارامیداد داروهاراهم خودش مینوشت ومیکفت چکارکتیم  بعد ماماهم جدا توضیح میداد

یا رب العالمین

از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار تیکه شد. یاد روز نتیجه آزمایش افتادم و اون اضطراب شیرین رو با الان مقایسه کردم که آخرش گفت به خاطر کدر بودن نمونه الان نمیتونیم هیچی بگیم. ایشالله دو تا سه هفته دیگه خبر قطعی رو میدیم.

یعنی به قول این ندا یاسی شانس منم تو ... خوابیده   

سلامت باشی عزیزممم چشم حتمااااا بخدا با هر تکون این فسقلی میگم خدایااا همه دوستای نی نی سایتیم بزودی ...

ماشالا مامان ماهک‌جون تیکرت رو میبینیم چه کیفی داره 😍

انشالا که زایمان راحتی هم داشته باشی دعای ماها یادت نره 

چرا همه فولیکول هاتونا نکشیدن؟ من کمتر از تعداد‌فولیکول هام تخمک داشتم چجوری بعضیا بیشتره؟

عزیزم در حالت عادی و معمول هر فولیکول یه تخمک داره. من سرچ انگلیسی هم کردم که سردربیارم چطور یه فولیکول میتونه بیش از یه تخمک داشته باشه؟ ولی چیزی پیدا نشد. 

فک کنم اون دکتری که عملم کرد حوصله نکرده همه فولیکولا رو بکشه. احتمالا به خاطر اینکه شاید اندازشون در حد بالغ نبوده. حالا دوباره باید بکشم بیمارستان به خاطر پرونده عمل و حسابداری و اینا. اگرم شد اینم بپرسم اصلنم دلم نمیخواد برم   

سلام دوستان

من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭

ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها و میکرو ها

روز ۱۵ انتقال بودم بتام 754

گفتم اعلام کنم انگیزه  و امید بشه برای بقیه دوستان

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار ت ...

وای دارچین جون توروخدا نگران نباش توکل به خدا من که دلم روشنه انشالا هیچی نیست دکترا هم فقط میخوان مطمئن بشن 

با دوقلوهامون مهربون باش استرس نداشته باش گلی

بچه ها من یه هفته نبودم صد صفحه پیام اضافه شده     من عکس رنگی گرفتم. شوهرمم آز کامل با d ...

خدایی این دختر یه سوالهایی میپرسه که فقط پزشک ها باید جواب بدن    

الان کسی جواب این سوالو نمیدونه تکلیف چیه؟ بیا دو تا فحش شما هم بهمون بده. ما فحش خورمون ملسه