2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
خواهر یازده جنینمو ازدست دادم .اگه خدا بخواد اینبار از صفر شروع میکنم .فعلا همسرم دوماه باید دارو مص ...

ایشالا ایشالا اندفعه اخرین پانکچرت میشه و یه دوقلو ناز یا یه قلو ناز نصیبت میشه حسابی به خودت و همسرت برس بنظرم اون کپسول ژل رویالم بگیر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خودش گفت من گفتم دفعه قبل سینال داشتم یه ماماهاش گفت پرگوریس کمه اگه گیرت بیاد خیلی بهتره. به منش ...

چ خوب. پس دکتر خوبیه ک برات خارجی نوشته.

بهش اعتماد کن انشالله تعداد و کیفیتِ تخمک و جنینت عالی میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

پیاده رویتو بکن حتما اب زیاد بخور همین ویتامینایی که می خوری خ به من اینارو میدونستم بزار دوستای دیگم‌بیان راهنماییت می کنن عزیزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

همیشه میگم خدایا هیچ مادری داغ اولاد نبینه ...بعدش یاد ۱۱ تا کنجدم میفتم که عرض یه سال ازدستشون دادم میگم خدایا چه صبری به من وامثال من دادی ... امیدوارم همه مون نتیجه این صبر وتلاش رو ببینیم ومطمئنم تک به تک میایم از شیطونی های بچه هامون میگیم

ایشالا ایشالا اندفعه اخرین پانکچرت میشه و یه دوقلو ناز یا یه قلو ناز نصیبت میشه حسابی به خودت و همسر ...

ان شاء الله با دعای خیر شما دوستانم ...ممنون بابت دعای قشنگت .چشم سعی میکنم پیدا کنم حتما اینبار مصرف میکنم

همیشه میگم خدایا هیچ مادری داغ اولاد نبینه ...بعدش یاد ۱۱ تا کنجدم میفتم که عرض یه سال ازدستشون دادم ...

نازی عزیزم چرا از دست دادی این همه جنینو؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم امیدوارم که بشه... بله من وقتی امریکا بودم با واتس اپ مسیج دادم جواب داد گفتم فلان روز ...

مننون گلی جون الان دوبار بهش مشیج دادم واسه وقت گرفتن جوابمو تداده...امکان داره تو خصوصی شماره اشو بزاری برام؟....اره میدونم عزیزم من دفعه پیش نزدیک ۵ ماه محبور شدم ایران بمونم .در صورتیکه خودم حداکثر سه ماه در نطر گرفته بودم....ایشالله که حواب صبرموم رو خداوند باری تعای به بهترین نحو بده ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

عزیزم اصلاح تغذیه مثل حذف سرخ کردنی و فست فود و غذاهای حاوی نگه دارنده و اصول پایه ی طب سنتی. مصرف فراوون میوه و سبزی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نازی عزیزم چرا از دست دادی این همه جنینو؟

نمیدونم والا .باراول انتقالم فرش بود جنین هام هم بلاست سدن .برا باردوم ازمایش ایمنی انعقادی دادم که فهمیدم مشکل انعقادی دارم جنین هام چهار روزه بودن اما نشد .سومین بار پی ار پی هم کردم بازم نشد .الان فهمیدم مشکلمون بزرگتر شده مورفولوژی همسرم صفر شده مشکل dfi ؛تازه یه لوله ام بسته شده اینبار قراره دکتر علیرضایی برام بررسی کنه

پودر اینوفولیک هم خوبه. اگه اووابوست پیدا کنی بهتره البته

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈