2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
روز دوازده ۲

سلام‌عزیزم

متاسفم‌منفی‌شدی..خیلی‌ناراحت‌شدم

واقعا‌خیلی‌سخته😔😔‌من‌باردوم‌انتقال‌‌خودمونتونستم‌نگه‌دارم..پیش‌شوهرم‌زارزدم

بارچندمت‌بود؟تعیین‌جنسیت‌هستی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
با لاپاراسکوپی  و در صورت شدت زیاد حتی با سونو هم مشخص میشه. برای من هر دوتا لوله ام رو با لاپا ...

مرسی که جواب دادین.فک کنم با دکتر نصر انتقال دادی الهی به حق پنج تن حاجت روا شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من قبل انتقال عفونت داشتم دکتر بهم آنتی بیوتیکهای خیلی قوی داد که فقط ۵روز تونستم استفاده کنم ...

ترشحات زرد به نظرم عفونته حتما معاینه شو عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم درکت میکنم خیلی بده منم کلا دوتاجنین داشتم ومنفی شدم ...اینجور مواقع جنین بیشتر به داد ادم میر ...

نازنین جون شونو مو دیدم قدش ۳۷ بوده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم پیاده روی اصلا نمیتونم اح همسرم پاش در رفته همش خونه ایم.  اعصاب ندارم اینبارازوقت ...

خدا بد نده ایشالله زودتر خوب بشن

الان اصلا نباید اعصابتو خورد کنیا باید اماده بشی میخوای نی نی های خوشگلتو بیاری خونه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دوستای عزیز یه سوال رنج نرمال ویتامین دی باید چند باشه؟ من امروز جواب آزمایش ویتامین دی رو گرفتم 34 هستش به امید خدا هفته دیگه همین موقع ها انتقالمه، 

هفته ای 1 دونه 50 هزار میخوردم الان این هفته بخورم یا نه؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نازنین جون به امید خدا نی نیت به سلامتی و به موقع میاد بغلت عزیزم همونطور که خودت هم بارها گفتی ، م ...

ممنونم عزیزدلم الهی خدانینی شماهم حفظ کنه وبارداری خوبی داشته باشی ...درسته عزیزم  من فقط ازخدا میخواستم سالم باشه برام فرقی نمیکرد جنسیتش چی باشه   ولی خواست خدا این بوده ...صلاح هممونو خدا بهترمیدونه ایشالا که صلاح همه باخواست دلشون یکی باشه 

عفونت ادرار گرفتی سفکسیم هم داروش نیست عزیزم فنازومکس ۱۰۰ و کوتریموکسازول ۴۰۰/۸۰ منم گرفتم دکتر داد ...

اره تو بارداری هم میشه استفاده کرد ولی درمان عفونت ادرار سفیکسیم اموکسی سیلین یا سفالکسین هس