2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگر پوشش ناباروری داشته باشین حتما میدن اگرم نداشته باشید تا سقف پوشش دارو رو‌میدن که اون کمه اغلب ...

آره عزیزم پوشش ناباروری هم داره پوشش دارو هم داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نباااابا جام خالی نباشه من اینجور مواقع شدید استرس میگیرم 😁گناه داره حرصش نده بنده خداکارداره دیگه ...

آره  اون بند اخر رو خوب اومدی حسودیش شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من امرزو ۱۲سیکلم بود آندومترم رو ۷ونیم بود آزمایش دادم L.H7 ...

عزیزم شما سیکل نچرال بودی این سری؟میشه بگی کلا چه داروهایی داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم انشالله فدات شم همچنین

خدانکنه عزیزی گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزيزم شما انتقال دادين به سلامتي؟

بله عزیزم برایه ۱۰ برام از نوشت قبل انتقال گل پسرمو بهم نشون داد تو مانیتور اخرسم تو ی سنو یه نقطه ی سفید بود گفت انتقال دادیم جنینت اینجاس کلی ذوق مرگ شدم یه حس عجیبی داشت برام دعا کنید

خوبی عزیزم؟ من با ۱۷بار سابقه تا حال پیشنهاد رحم اجاره ای ندادن اینبار طرازی گفت میخوای تخمک اهدایی ...

قربونت خواهری،والاچی بگم ثمین جان هم دکترظهیری هم دکترعبدالهیان پیشنهاددادن،گفتن۶بارخیلیه،منم دلم خداشاهده ب توگرمه،قوت قلبی برام،یه خانم دیگم امروزخونده بودم فکدکنم۱۳بارگفته بودانجام داده،منم گفتم تاهرچنبارتوانم هس بارحم خودم انجام میدم،لامصب غم عجیبیه اون لحظه تودل ادم وقتی اینجوری میگن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم قبول دارم عزیزم. ابن سینا رفتم اصلا راضی نبودم. ترجیح دادم از شهر خودم شروع کنم نشد رویان یا مام ...

البته این رو هم واقعا باید مد نظر قرار داد که خیلی ها تو این مرکز نتیجه ی خوبی گرفتن و راضی بودن. حالا ما تجربمون جالب نبود.ولی واقعا رضایت هرکسی از هر مرکزی به تجربه ی شخصی اون طرف بستگی داره. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بله عزیزم برایه ۱۰ برام از نوشت قبل انتقال گل پسرمو بهم نشون داد تو مانیتور اخرسم تو ی سنو یه نقطه ی ...

واي عزيزم ايشاله گل پسرت رو بغل ميگيري  بعد انتقال استراحت مطلق گفتن باشي؟

بچه ها دکتر خوب معرفی میکنید تو تهران؟ دکتر متخصص زنان مخصوص ای وی اف ایا باشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم امروز مجدد آزمایش دادی؟ 

زینب جون جواب رو گرفتم .بتا افت کرده بود ۱۶/۴ شده.البته دور از انتظار هم نبود.من الکی امیدوار بودم .

ولی منطقا احتمال میدادم که افت کنه.

بازم خدا نخواست.......

دیگه نمیدونم چی بگم......