2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام میشه بپرسم چقدشد هزینه داروهاتون

کل داروها از اول تا الان؟ دقیق نمیدونم سرانگشتی فک کنم حدودا ٣-۴ تومن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه بپرسم چقدشد هزینه داروهاتون

البته خب شهر به شهرم قیمتا فرق می کنه نحوه جواب دهی بدن به داروها هم موثره توش.

ان شاالله با کمترین هزینه بهترین جوابو بگیریم هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه دوستان دوستای عزیزم اصلا خودتون رو درگیر علایم و.... نکنید من تو 13 بار انتقالی که داشت ...

سلام عزیزم خداروشکرکه نی نی خوشگلت توبقلته خواهر،عزیزم چرامشکلتون چی بود؟؟الان مدشده ۵-۶،بارانتقال ناموفق میشه دکترپیشنهادرحم اجاره ای میده،والادیگه تجارت دارن میکنن جای طبابت،ممنون ک این پیاموگذاشتین وقوت قلب دادین بهمون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشاالله ديگه نياز نباشه بزني، بيمارستان آبان قيمت ٤٠٠ تومن بهم داد، نزديك بود بخرم، سفارش هم دادم، ...

چقدر بدجنس و بی انصافن واقعا! خیر سرشون مثلا بیمارستانه باید مریض رو بیشتر مراعات کنن! 

چقدر بدجنس و بی انصافن واقعا! خیر سرشون مثلا بیمارستانه باید مریض رو بیشتر مراعات کنن! 

دقيقا، دارن از درد مردم پول در ميارن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ان شاالله عزیزم بیای خبرای خوب بدی ممنون از دعای قشنگت ویتامین ای هم اگر صلاح دونستی بخور. من یک ر ...

باشه عزیزم خیلی محبت کردی . ویتامین ای باید برم بگیرم چون تموم شده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عفونت ادرار گرفتی سفکسیم هم داروش نیست عزیزم فنازومکس ۱۰۰ و کوتریموکسازول ۴۰۰/۸۰ منم گرفتم دکتر داد ...

اره عزیزم ازمایش دادم عفونت داشتم البته بالاتراشتباه گفتم رفتم دیدم سفالکسین ۴۰۰داده دکتر ۶ساعت یدونه بخورم بله عزیزم باردارم 

نازنین جون نگاه کردم سونو رو.‌هیچی راجع به قدش پیدا نکردم. این سری برم سونو از دکتر میپرسم حتما. ایش ...

تویه برگه بنویس چیزایی که‌میخوای ازدکتربپرسی بذار لای مدارکت یادت نره ...لابدچک نکردن قدشو 

فکر کنم نباید سوزش داشته باشی، نشونه عفونته‌. منم وایت بی سی ادرارم بالا بود با اینکه کشت و باکتریم ...

اره تو  ازمایشم  عفونتم اونقدرزیاد نبود دکترگفت متوسطه  سفالکسین ۴۰۰روزی ۴تادونه باید بخورم 

منم اوایل بارداری عفونت ادراری داشتم همینجوری بودم من عبونتم خیلی شدید بود حالا سفکسیمو بخوری بر طرف ...

ممنونم اره حتما همین کارو میکنم ...از دیروز که سفالکسین میخورم سوزش دارم قبلش فقط تکرر داشتم ...ایشالارفع بشه با اینا 

سلام عزیزم من که هایپر شده بودم مرکز بهم گفت نباید توی این سیکل نزدیکی داشته باشی اما بعدش دیگه مشکل ...

خداروشکر عزیزم الهی که نینی نازت سالم بیادبغلت ...من دوباربهت پیام دادم فک کنم ندیدی 😬