2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یعنی چی؟قبل از پانکچر خوب نیست؟ من ماه دیگه پانکچر دارم چی خوبه بخورم؟

یبار اینجا دیدم یکی گفت سیاه دونه  خوب نیس

@زینبی_بابا    

مصرف سیاه دونه وعسل قبل پانکچریا انتقال  اشکال داره؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دفعه قبل فقط سینال روزی ۲تا و ارگالترون ۳تاروزای اخر این دفعه فعلا فقط۷تا پرگووریس.شما روز پانکچر ...

پانكچر فك ميكنم از سيزدهم تا هجدهم سيكل انجام ميشه، حالا با توجه به رحم و تخمك ها توي اين بازه تاريخ ميدن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام‌عزیزم منم‌ماه‌قبل‌انتقال‌داشتم.. به‌این‌سیکل‌میگن‌سیکل‌لانگ..برامنم‌سبک‌بود.. دیروزساعت‌چندپ ...

عزیزم برات سوره مریم خوندم ان شاءالله حاجت روا بشی گلم این سری

منم روز سوم‌و ششم درد داشتم دلم آشوب شده بود بدجور ولی نمی دونم چرا ترشح ندارم 

سلام به همه دوستان

دوستای عزیزم اصلا خودتون رو درگیر علایم و.... نکنید من تو 13 بار انتقالی که داشتم همه مدل با علایم بدون علایم با ترشح و .... بوده فقط باید زمانش برسه 

که برا من هم دقیقا تو بار 13 با پی جی دی زمانش رسید و بدون کوچکتررررررررررررررین علامتی در کمال ناباوری مثبت شدم الان که اینارو میگم پسر عزیزم 7 ماهشه و تو بغلمه

انشااله این لحظات شامل حال همه منتظرا بشه چون واقعا تمام چیزهایی که اینجا میگید رو دونه به دونه تجربه کردم

از منفی شدن هاتون دلسرد نشدید و استوارتر به راهتون ادامه بدید و از همه مهمتر به خودتون موج مثیت بدید........موفق باشید

سلام به همه دوستان دوستای عزیزم اصلا خودتون رو درگیر علایم و.... نکنید من تو 13 بار انتقالی که داشت ...

چه صبری ماشاء الله

۱۳ بار؟!!!!

من همین بار اولی دل تو دلم نیست پس فردا نیخوام از بدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خانما یکی به من کمک کنه پرگووریس راچجوری بزنم؟ @زینبی_بابا    

عزیزم برات سوره مریم خوندم ان شاءالله حاجت روا بشی گلم 

من پرگو روزیسه تا داشتن با دوتا آب قاطی میکردم دور نافی میزدم 

جواب آزمایش ایمنی انعقادیمو امروز گرفتم دوستای گلم نگاه کنید ببینید چه طوره لطفا 

زینبی جون شما هم ببین @زینبی_بابا    

https://uupload.ir/files/6rt1_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۴-۱۳۴۷۴۴_onedrive.jpg

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤