2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام . ببخشید شما تهران ای وی اف انجام دادین ؟ دکترتون کی بود  

سلام عزیرم بله بادکتر قوامی توسیکل ای وی اف برای تعیین جنسیت بودم که  نتیجه ای نگرفتم درکل مقصر ودکتر میدونم ...ایسالا شما بهترین نتیجه رومیگیری ودوتاگل پسری باردارمیشی 

سلام دوستان عزیز. من شنبه برای هشتمین بار انتقال جنین انجام دادم. از همگی خواهش میکنم برای من دعا کن ...

به سلامتی عزیزم توکل به خدا به حق این روزهای عزیز انشالا اینبار نی‌نی قشنگتو بغل میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیرم بله بادکتر قوامی توسیکل ای وی اف برای تعیین جنسیت بودم که  نتیجه ای نگرفتم درکل مقصر ...

مرسی عزیزم . انشالله بسلامتی( نی نی یا نی نی هاتو )رو بقل کنی 

الان ک بارداری کی براتون انجام داده ؟ منم تعیین جنسیت میخوام برم 

اگه میتونی راهنماییم کن 

واقعا نمیدونم کجا برم ک کارش خوب باشه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . انشالله بسلامتی( نی نی یا نی نی هاتو )رو بقل کنی  الان ک بارداری کی براتون انجام ...

عزیزم الان پسرم تودلمه ....من دی ماه پانکچرشدم بخاطر مشکلات اندومتر وکرونا انتقالم افتاد تیرماه که منفی شدم ومرداد ماه طبیعی باردارشدم، ...من اگه بودم میرفتم ابن سینا فک کنم شماهم قصدت همینه ...اینجا مامان ماهک هست ابن سینا بادکتر ذنوبی انتقال داده وگل پسرش چندروز دیگه به دنیا میاد...  اگه ذخیره تخمدانت خوبه وهمسرت مشکلی نداره کلی جنبن خوب براتون تشکیل میشه هرچی تعداد جنبنا بیشتر باشه شانس اینکه بعدازتعیین جنسیت جنبن زیادی بمونه براتون هست ...حتما ویتامین و مکمل های خوب خودتون وهمسرتون بخورید که کیفیت تحمک واسپرم خوب باشه ..من یه کورتاژداشتم بعد پانکچر هزینم با اون شد ۲۵تومن ولی حدودی همون ۲۲تومن میشه 

عزیزم الان پسرم تودلمه ....من دی ماه پانکچرشدم بخاطر مشکلات اندومتر وکرونا انتقالم افتاد تیرماه که م ...

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت . اره تا حدودی ابن سینا مد نظرم بود الان‌مطمعن شدم 

توکل بخدا الان زنگ میزنم😊😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت . اره تا حدودی ابن سینا مد نظرم بود الان‌مطمعن شدم  توکل بخدا ا ...

به سلامتی ایشالا  که خیره ..هم کادرش خوبه هم دکتراش ..دکتر طرازی وعارفی وذنوبی رو تعریفشونو شنیدم 

سلام شما روز چندم پريود رفتين دكتر كه سونو دادين وداروي پانكچر نوشتن؟

من روز 

دوم پریود بودم لاهوتی مرکز مام گفت از همین امروز سینال اف و اچ ام جی رو شروع کن.. ولی سونو نکرد ..

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
من روز  دوم پریود بودم لاهوتی مرکز مام گفت از همین امروز سینال اف و اچ ام جی رو شروع کن.. ولی ...

سلام شماخودتون اين دكتر رو انتخاب كردين چند تا دكتر داره كدومشون بهترن مركز مام ؟ دكتر نصر انگارنيستن ، من  يه بار با عليرضايي ويزيت شدم لاهوتي بهتره؟

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت . اره تا حدودی ابن سینا مد نظرم بود الان‌مطمعن شدم  توکل بخدا ا ...

بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریضاشون دارن میرن جاهای دیگه .. چنان مریضاشون کم شده دست به دامن شبکه 4شدن واسه تبلیغ 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام شماخودتون اين دكتر رو انتخاب كردين چند تا دكتر داره كدومشون بهترن مركز مام ؟ دكتر نصر انگارنيست ...

نصر هست ولی ویزیت نمیکنه فقط انتقال .. علیرضایی همخوبه

عزیزم وایت بی سی ادرار همون وجود ترشح تو ادراره؟ اخه من هر دو هفته کشت ادرار میدم عفونت ادراری ندارم ...

عزیزم حق داری اما خدا بخواد چیزی نمونده گل دخترت رو بغل بگیری. گلبول های سفید منظورمه که وقتی بالاست یعنی حتما یه عفونتی هست.

نگاه کنی زده WBC

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بنظر من اصلااااااااااااااا ابن سینا نرو .. بشدت بیمارانش ناراضین .. من قصد دخالت ندارم ولی دیدم مریض ...

من از سالی که درمان و شروع کردم تو شبکه ۴ برنامه داشتن . ربطی به الان نداره . اگر این بار هم نتیجه نمیگرفتم قصدم عوض کردن مرکز بود ولی واقعیت رو بپذیریم خیلی بهتره . من مشکلم رو میدونستم از اول هم بهم گفتن همین که متوجه شدن و اعلام کردن خودش یه پیشرفته تو درمان . اینکه یه مریض براساس مشکلش جواب نمیگیره که دیگه پزشکها معجزه نمیتونن بکنن 

سلام دوستان عزیز. من شنبه برای هشتمین بار انتقال جنین انجام دادم. از همگی خواهش میکنم برای من دعا کن ...

وای عزیزم چقدر سختی کشیدی. ۸بار..‌

ان شاالله اینبار مثبت بشه دلت شاد بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....