2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
جدی؟من دونه ۱۶۸ داد بهم 

خيلي خوب گرفتي، ولي من اين داروخانه اي كه رفتم يه جا ٢٤ تا بهم داد، بعدم كه ٣ تا اضافه كرد دكترم، رفتم سراغ خودش. گير نمياوردم همينم غنيمت بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا باید ۷تارابزنم‌برم سونو ببینم چی میگه

انشاالله ديگه نياز نباشه بزني، بيمارستان آبان قيمت ٤٠٠ تومن بهم داد، نزديك بود بخرم، سفارش هم دادم، بعد ديگه اينجا پيدا كردم اونو كنسل كردم🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من انوکسا رو میزنم حتی بعد از چند ساعتم وقتی دست میزنم جاشو درد داره شماهم اونجورید یه من بلد ...

من که میزدم یکی دو بار اول واقعا اذیت شدم در حد گریه. منتها بعدش اول با یخ سِرش می کردم و بعد یکم گوشت شکمو تو دو تا انگشت میگرفتمو یه کوچولو هم سرنگ هوا داره که میدادم بیرون در حدی که یه قطره کوچک هم میزد بیرون و خیلی آروم با تنفس عمیق پی در پی تزریق می کردم. بعد یوقتها اصلا درد خاصی هم نداشت واقعا. و بعدش اگر تا چند دقیقه تکون نمی خوردم هم دردش خوب میشد. اینطور امتحان کن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون از لطفت امیدوارم این طور باشه. چون تازه روز ۶ هستم برای همین احتمال کمی دادم که علائم بارداری ...

علائم لانه گزینیه احتمالا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آنوکسا نمی زنی احیانا؟ من چند روز اول انتقالم بعد آنوکسا لرز می گرفتم خفیف و بدنم گرم میشد یه حالت ت ...

چرا میزنم. تو انتقال اولم با آنوکسا مشکلی نداشتم.

خودمم احتمال میدم برای داروها باشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان توروخدا کسی میدونه جواب بده من این ماه پانکچر شدم با 17تخمک که دکتر گفت هایپر شدی قرص ک ...

سلام عزیزم من که هایپر شده بودم مرکز بهم گفت نباید توی این سیکل نزدیکی داشته باشی اما بعدش دیگه مشکلی نبود و هیچ خطری نداشت...شمام نگران نباش از الان به بعد دیگه زندگی عادیتو بکن و نزدیکی هم مشکلی نداره

راستی فکر کنم شما بودی گفتی بهم که دوستتون برام نذر کرده بچم سالم باشه و بهتون خبر بدم،،دیروز رفتم سونو و خدارو شکر حال نینی خوب بود😍

از دوستت خیلی تشکر کن کن عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخواد بهش بده...الهی شمام به آرزوت برسی هرچه زودتر و خدا آرزوت و که مادرشدنه براورده کنه الهی آمین🙏🙏🙏

دكتر عارفي كدوم مركز هستن ،؟ اي وي اف ميخوايانجام بدين يا ايو اي؟

راستی ب من گفتن هزینش ۱۷ نهایت ۱۸ تومنه بدون بیمه 

مرکز مام‌چقدره ؟ 

یه چیزی میگم‌شاید ب نظرتون خنده دار بیاد من خواستم‌برم دکتر نصر همسرم گفت دکتر خانوم‌انتخاب کن 

خدای من خدای معجزه هاست .