2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین دوتا توشه یه اب یه پودر همونو قاطی کنم؟داروخونه بهم اب مقطر هم داده.من روزی یدونه باید بزنم

براي منم دوتا توش بود يه پودر و يه آب، من بيرون ميزدم ولي آب جدا نميبردم، هموني كه توي جعبه بود رو قاطي ميكرد. فقط اينكه سر سوزنت رو عوض كن وقتي ميخواي بزني ، كه كند نباشه اذيت بشي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دکترم تجویز کرده فکر کنم منو با کرگدن و تمساح چیزی اشتباه گرفته بود موقع تجویز. فعلا بد استرس گرفتم ...

سرت سلامت .تازه چاره دیگه ای نداریم ...استرس چی داری خواهر؟ همه چیو بسپار به خدا .هرچند خودمم عمل نمیکنم واقعا ازنظر روحی داغونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم‌گفت یا توبازو یا ناف بزنم زدنشو میتونم سینال راخودم میزدم.قاطی کردنش نمیدونم

عزیزم مگه تو جعبه اش خودش آب نداره؟ 

اگر روزی یدونه هست که یک آب رو با سرنگ بکش بزن به پودر فقط آهسته وارد کن که مواد کف نکنه برای حل شدنش هم روی میز دایره ای آروم تکون بده سریع حل میشه مجدد بکش تو سرنگ

بعدم سر سوزن رو عوض کن چون کند میشه اذیت میشی

من ۴ انگشت از ناف فاصله میدادم چپ و راست ناف میزدم 

مادرتون چند سالشه؟ من دیدم یه خانمی مادرش ۵۲ ساله بود  این کار رو کرد و انتقال اول باردار شد

42 عزیزم.خداروشکر

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
ببین دوتا توشه یه اب یه پودر همونو قاطی کنم؟داروخونه بهم اب مقطر هم داده.من روزی یدونه باید بزنم

همون آب تو جعبه خودش کافیه داروخانه حتما اضافی داده

بعدم که با سرنگ انسولین ۹۰ درجه میزنی 

فقط دکتر من گفته بود سینافکت رو صبح بزنم ولی پرگو رو حتما بین ۴تا ۶عصر بزنم

سلام پروانه جون. مبارک باشه انتقالت عزیز. انشاالله بیای خبر مثبت شدن بدی چندتا انتقال دادی؟ چند رو ...

مرسی گلم اره انتقال دادم عزیزم من همین یه دونه رو داشتم چهارروزه۱۶ سلولی وقتیم از فریز دراورد گفت رشدش خوبه حالا ببینم خدا چی میخواد 

برای منم فعلا استرادیودل داده تا شنبه برم ببین رحمم چی جواب میده ... برای من امگا۳ نداده ولی  ...

ان شاالله عزیزم بیای خبرای خوب بدی

ممنون از دعای قشنگت

ویتامین ای هم اگر صلاح دونستی بخور. من یک روز در میون ویتامین ای و امگا۳ دارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرسی گلم اره انتقال دادم عزیزم من همین یه دونه رو داشتم چهارروزه۱۶ سلولی وقتیم از فریز دراورد گفت رش ...

خب الحمدالله. الهی که همین به دلت محکم بچسبه و بیای خبر مامان شدنت رو بدی😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم ان شالله به موقع زایمان کنی ولی الانم فک کنم خطرو رد کردی .نه قرص اهن نمیخورم پودر ترومام میخو ...

عزیزم کیوی خیار لیموشیرین خیلی خوبن برای یبوست . کاهو با روغن زیتون هم خوبه اگه جواب نگرفتی شربت لاکسی ژل قبل از خواب دوتا قاشق بخور و بعد از صبحانه هم دوتا قاشق  جواب میگیری

خراش اثرش تا دو ماه هست گلم نگران نباش

پریود شدم اامروز رفتم سونو خداروشکر مشکلی نبود 

رفتم تو سیکل دوباره 

دعا کن این سری خوب پیش بره همه چی 

دکتر گفت نزدیکی نداشته باش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پس مطمئن باش شك نكن مجدد به همون حالت قبلي برميگردي استرس هم نداشته باش خدا باهاته 

فدات بشم

انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جون افتادم اون لحظه . 

آسپرین رو گفت ۱۴ روز دیگه قطع کنم یعنی ۳۲ هفته و انوکسا رو گفت تا ۳۷ هفته پرولوتون رو هم گفت تا ۳۶ هفته . شماها چجوریه این داروهاتون ؟ یه سوال دیگه اینکه روزی چندبار میتونن سکسکه بشن ؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

@لی_لا1    

@shadennn    

@faribakhanoomi