2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
@لی_لا1       @shadennn       @nazaniin۷۴    ...

راستی حرکتای نی نی اگه کم شد نترسیا بعد بتا واسه من که خیلی کم شد حالا واسه همه کم نمیسه ولی اگرم شد نگران نباش ولی خوب کردی بتا  زدی الان خیالت راحت تره عزیزم

همه که لک ندارن انقدر بی تابی نکن دختر سر خودتو گرم کن امیدوارم با خبر خوب بیای 😍🥳

😁

دل تو دلم نیست

نشستم تو خونه کارای اداریم رو انجام میدم ولی ذهنم پیش اون جنیناست که الان چسبیدن یا نه😐

۳تا بلاست بود. هی میخوام دعا کنم خدایا حداقل یکیش بگیره بعد میبینم نمیتونم بینشون فرق بذارم میگم خدایا سخته ولی هر سه شون بچه منن پس هر سه شون رو برام نگهدار. دلم برای هر سه شون ضعف میره.

شوهرم میگه سه قلو باشه که من میذارم فرار میکنم😝. حالا خوبه همه سختیاش برای خانماست...

خلاصه اینکه درسته اینا الان فقط چندتا سلولن ولی من بد جور بهشون وابسته عاطفی میشم. دفعه قبل که منفی شد بدجور ضربه روحی خوردم، طاقت از دست دادن این سه تا رو ندارم.

بد جور عاشقشونم🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما💖

سلام عزیزم ببخشید من سینال فکت میزدم ماه پیش ۲۰ سیکل این ماهم برام انتقال دادن گفتن از۲۱امپول پروژسترونو بزن تا روز انتقال از روز انتقال هر سه روز یک بار ۱۲ ساعتم یک شیاف الام از ۲۱ امپولمو زدم امروز صبح انتقالم بود جنینمم چهار روزه بود بعد امروزم باید امپولمو بزنم یا نه؟

عزیزممم می فهمم چی میگی خیلی این ۱۴ روز سخت میگذره  یاد روز میوفتم‌که بی بی چک زدم شوهرم‌خونه ...

😅

الان نشستم اون توضیحات رو برای مامان سوفی نوشتم به پهنای صورت دارم اشک میریزم. نمیدونم کلا چم شده😕

لابد نیاز نبوده دیگه عزیزم ...به سلامتی ایشالا  شمانزدیک  زایمانته من دل تودلم نیس 😍

دقیقا منم دل تو دلم نیست. کی بشه این تایمم به سلامت بگذره و سالم به دنیا بیان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله از ۲۱ روزی یک دونه گفت تا روز انتقال که امروز صبح بود بعد گفت سه روز یکی بزن حالا نمیدونم امروزو ...

امروز اگه زدی نه دیگه نزن سه شنبه بزن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
😅 الان نشستم اون توضیحات رو برای مامان سوفی نوشتم به پهنای صورت دارم اشک میریزم. نمیدونم کلا چم شد ...

عزیزم‌طبیعیه ولی خوشحال باش که نی نیا میفهمن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله از ۲۱ روزی یک دونه گفت تا روز انتقال که امروز صبح بود بعد گفت سه روز یکی بزن حالا نمیدونم امروزو ...

سلام پروانه جون. مبارک باشه انتقالت عزیز.

انشاالله بیای خبر مثبت شدن بدی

چندتا انتقال دادی؟ چند روزه؟