2777
2789
عنوان

چطوری رابطه مو با رفیقم که پسره تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 60 پست
هیچی واقعیت بهش محترمانه بگوولی هر کار کنی ناراحت میشه ولی ایرادی نداره عشق وعاشقی که به زور نمیشه ع ...

آره واقعا حتی این رابطه ی دوستانه ی بینمونم بالاخره یه روزی باید تموم میشد دیگه

چون من یا اون ازدواج کنیم، درست نیست رفیق جنس مخالف داشته باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو تو مثل داداشمیپسرا متنفرن ازین جمله😁

😂😂😂😂بارها گفتم مثل برادرم برام عزیزه ولی نگفتم مثل داداشمی

آخه میدونی؟ آدم سطحی ای نیست

خیلی با شعور و با ادب و با فرهنگ و با سواده

باید باهاش خوب خدافظی کنم

آره واقعا حتی این رابطه ی دوستانه ی بینمونم بالاخره یه روزی باید تموم میشد دیگهچون من یا اون ازدواج ...

بله دقیقا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

چطور یه پسر غریبه نامحرم میتونه مثل برادر باشه؟ مشخصه که چنین مشکلاتی پیش میاد و هرکاری بکنید بالاخره آسیب میبینه

اصلا شاید نتونه دیگه به کسی دل ببنده و ازدواج کنه، یا اگر ازدواج کنه همسرشو با شما مدام مقایسه کنه، خلاصه ضربه میخوره

البته خودشم مقصر بود

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
حالا چرا میخوای باهاش تموم کنی. مگه داری ازدواج میکنی

نه 

توضیح دادم دیگه

نمیتونم عاشقش باشم 

دوسش دارم برام عزیزه اما نمیتونم باهاش وارد رابطه شم

دوست ندارم بهم خیانت کنه و ازش متنفر شم

چه ربطی به ساده بودن من داره؟ شاید من میتونم حس صرفا دوستانه داشته باشم و عاشق نشمفک نمیکنی بر عکس گ ...

خدا نکنه احمق باشی 

میگم زودتر کلک کار و بکن 

دیگه هم اینکار هار و نکن خودت اذیت میشی 

دیدم ک میگم

حالا چرا میخوای باهاش تموم کنی. مگه داری ازدواج میکنی

یعنی ادامه بده به رابطه ای که اصلا قصدش ازدواج نیست؟ پسر هم بیشتر وابسته بشه؟ پسر یا برادر خودتون بود راضی میشدین اینطور زجر بکشه؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چطور یه پسر غریبه نامحرم میتونه مثل برادر باشه؟ مشخصه که چنین مشکلاتی پیش میاد و هرکاری بکنید بالاخر ...

میتونه مثل برادر باشه

لطف و محبت ایشون از برادر کمتر نبود

من نمیدونستم وابسته میشه 

چی بگم والا