2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ایشالا عزبزم از ته دل برات دعا میکنم مثبت بشی اگه قابل باشم 🙏🙏🙏🙏🙏

فدای تو 

خدا به حق ماه رجب ماه خودش و تولد  امیر المومنین انتظار همه منظرهای بچه رو با دادن یه بچه سالم و صالح به پایان برسونه 

فقط ماها میدونیم چقد سخت و عذاب آوره🙏🙏🙏

برام دعا کن کاش خدا منم ببینه اینقدر دعا کردم خدا خدا تا الن نتیجه نگرفتم     راستی به ن ...

خراش به نظرم خیلی تاثیر مثبت داره .منن روز دوم پری خراش دادم و ۱۴ پری انتقال ‌‌.میتونی انجام بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان خدا برات حفظش کنه دست راستت تو سر ما🥰

ممنون عزیزززرم.بخدا من هم مثل همه شما درد مادر نشدن را با پوست و گوشتم لمس کردم میدونم چه درد بدیه.همیشه برای همه کسایی که میخوان مادر بشن دعا میکنم.الهی به حق دلهای پاک همه آدمهای نیک ،خدا نظری بکنه و همه چشم انتظارها این لحظه قشنگ رو تجربه کنن 

من جنین هام سه روزه بودن دو تا آ.یکی آب  باور کن به گرید نیست به سه روزه پنج روزه بودن هم نیست ...

عزیز شما بیبی چک گذاشتی یا فقط رفتی از؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سیکل‌میکروهستی؟ دوستم‌‌دردزیردل‌‌‌‌‌‌نشونه‌خوبیه‌ معلومه‌تخمدان‌هات‌خوب‌جواب‌داده

سلام من ای وی افی هستم روز ۱۰ پری از سوم گونال و از سه شنبه اچ جی ام همراه گونال تزریق میکنم دو روزه زیر دلم دردمیکنه و واژنمم سوزش داره خیلی میترسم نکنه بیش از حد تحریک شدن شانس من خورد به تعطیلی نتونستم برم مطب با شک امپول امروز زدم 

عزیز شما بیبی چک گذاشتی یا فقط رفتی از؟؟

من روز ۱۱ انتقالم بی بی گذاشتم.با نهایت نا امیدی و دل شکستگی. باورت نمیشه وقتی بعد از دو سه دقیقه دیدم داره یه اتفاقای روی خط تی میفته چه حالی داشتم به چشمام اعتماد نداشتم برای اولین بار تو عمرم بی بی مثبت دیدم .همین جوری هم دیده میشد ولی من میرفتم تو نور نگاهش میکردم .الهی شکرت .خدا نصیبتون کنه خواهر اون لحظه رو.نصیب همه دوستای منتظرم .روز ۱۳ هم رفتم آزمایش دادم خدا رو شکر بتا ۲۸۶ بود 

نه عزیزم بخاطر داروهاست نگران نباش منم روز هفت انتقالم سرگیجه رو دارم بخاطر داروهای هورمونیه  ...

انشاالله عزيز مهربون🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

دوستان من از فردا باید به جای آمپول پروژسترون که روزی دو تا بود،سه تا شیاف بذارم و جای سه تا استرادیول روزی دو تا بخورم .کسی بوده با تغییر دز، لک بینی داشته باشه؟؟؟از الان تو فکرشم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه عزيزم علائم كم خوني اين نيست. مگه قبلش آزمايش نداديد؟  ان شالله همش علائم بارداري و فسقلت ...

انقد آزمايش دادم اين چندوقت نميدونم چي به چي شد.

انشاالله عزيزم😍😍😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیز شما باردار شدین؟؟ 

خدا از زبونت بشنوه😍 من پنج شنبه آزمايش دارم، توكل بخدا

خواهش قربونت. آخ آخ آخ....از آزمایش نگو که بددد حالی دارم. آره فردا صبح علی الطلوع میرم آزمایشگاه. ...

انشالله که هوش خبری عزیزم. بی صبرانه منتظر جواب بتای مثبتتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@لی_لا1      

@shadennn      

@nazaniin۷۴      

@bopo      

@s28      

سلام‌دوستان عزیز در چ حالید نینیتون خوبه اذیت که نمیکنند من که دیگه شبا کم کم دارم اذیت میشم هرچی شکمم بزرگتر میشه خواب شب سخت میشه برام .حس میکنم شکمم میخاد پاره بشه ترک خوردین یا نه من هنوز که ترک نخورده خداروشکر . ضربه ها شو کجا حس میکنین شده  فکر کنید تو واژن میزنه من اخرین بار سونو سفالیک بود از دکتر پرسیدم بچه که پایین نیس میگه نه جاش خوبع ولی بعضی وقتا که نشسته هستم ضربه میزنه این حسو دارم .راستی میخاین خونه تکونیو چکار کنین من که فرشامو دادم برام بشورن دوست دارم وقتی میاد همه جا تمیز باشه .

S28 عزیزم شما در چ حالی کمر دردیا شکم نداری هفته چندمی استراحتت در چ حده هنوز مطلقی؟من وارد۳۱هفته شدم ۲۹هفته رفتم سونو وزنش ۱۲۸۶گرم بود شما نینیت وزنش چقد شده؟من دکترم این هفته بهم امپول بتا داده ۳تا امروز زدم ۳تا فردا میزنم شما دیگع دکتر بهت نداد همین ی بار کافیه؟

خراش به نظرم خیلی تاثیر مثبت داره .منن روز دوم پری خراش دادم و ۱۴ پری انتقال ‌‌.میتونی انجام بده

من بعد از پاك شدن انجام دادم، چه جالب كه شما روز دوم انجام دادي

@لی_لا1     @shadennn     @nazaniin۷۴     @bopo     ...

سلام عزیز دلم. خوبی؟ نی نی خودت چطوره؟ من خواب که خیلی وقته ندارم. کمر دردم دارم. پاهامم ورم داره، کفش میپوشم میخواد بترکه. خونه تکونی دیماه کردم، یعنی طفلی همسرم خونه رو دسته گل کرد. فرشا و مبل هارم همون موقع شستیم. نگران وزن گیریشم، حالا این هفته برم دکتر احتمالا واسه هفته بعد تو سی و دوهفته بهم سونو میده. آمپول بتا هم میخوام از دکترم بپرسم ببینم نیاز هست بهم بده یا نه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم