2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم ممنون بابت دلگرمیت امیدوارم واسه منم به مرور زمان بهتر شه خسته شدم😭😭😭

حتما بهتر میشه مطمئن باش. تازه شما که حتما از من خیلی هم جوون تری، بعدم زمان زیادی از کورتاژت نگذشته. اگه وقتشو داری حتما پیاده روی کن و یه کمم به بیخیالی بزن البته میدونم خیلی درخواست سختی ازت دارم اما چون نتیجه اش قطعا خوبه واسه همین بهت پیشنهاد میدم، هوا هم داره خوب میشه امیدوارم تنت مثل بهار نو بشه و سر حال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی حرکتای نی نی اگه کم شد نترسیا بعد بتا واسه من که خیلی کم شد حالا واسه همه کم نمیسه ولی اگرم شد ...

نه خوشبختانه حسش میکنم مثل قبل نیس ولی اینجوری هم نیس که کلا حرکت نکنه نگران بشم .راستی نگفتین هفته چندمین ؟من که از استراحت مطلق در اومدم وقتی شوهرم نیس که میام خونه بابام کلا دراز کشیدم اما وقتی میرم خونه خودم مجبورم اشپزی کنم و شایدم ی دوری با ماشین زدیم ولی صندلی ماشین میخابونم .

خوبی لیلا جون چیزی نمومده دیگه برای شمام  زایمانت طبیعیه؟

فدااات عزیزم، نه جراتش رو ندارم البته تیکرم رو طبیعی تنظیم شده، یعنی نمیدونی چه حالیم، انقد شوهرم ذوق داره استرس من بیشتر میشه. میگم، خدایا این بچه به سلامت به دنیا بیاد من بیشتر از این شرمنده شوهرم نشم. یعنی لباسای بچه رو میچسبونه به خودش من ته دلم خالی میشه ها. میبینه رنگ و روم پریده فکر میکنه حسودی میکنم!

فدااات عزیزم، نه جراتش رو ندارم البته تیکرم رو طبیعی تنظیم شده، یعنی نمیدونی چه حالیم، انقد شوهرم ذو ...

اخهههه ایشالا بسلامت بغل می کنی منم همش استرس دارم هی میگم تکون خورد تکون نخورد کلا درگیرم 

این اخریا نمیگدره لامصب کههه😁😁

مننم از طبیعی می‌ترسم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم من که شکمم افتضاح ترک خورده پهلوهامم ترک خورده خوابمم خیلی کم شده شبا اصلا راحت نیستم تو ...

دقیقا منم حرکتاش پایینه ولی زیر قفسه سینمم حسش میکنم شباهم خیلی درد میاد قفسه سینم .منم شکمم کج میشه بعد که جابه جا میشم خوب میشه سفتم میشه گاهی که فک‌کنم طبیعی باشه تو این هفته ها درد هم من اگع یبوست بشم خیلی شکمم درد میاد نه مثل پریود باشه ی جور دیگس ولی خیلی اذیتم به خاطر یبوست کمرم درد میگیره به خاطرش 

مامان ماهک جون آماده شدی واسه زایمان؟ ساک نی نی رو بستی؟

آماده نمی دونم چیکار باید بکنم 😁اره ساکشو بستم نمی دونم دو روز قبلش برم مژه بزارم یکم‌قیافم‌از این بی حالی در بیاد یا نه 

هم‌هیچکاری ندارم هم نمی دونم انگار کار دارم خودم نمیفهمم😒۱۴ روز ریگه زایمانمه 

میگم بنظرت بیمارستان میزاره صبح تا شب مامانم بیاد شبم‌خواهزم مامانم خسته میشه شب اونجا اتاق خصوصی میگیرم ولی بازم‌بیمارستان دیگه

اخهههه ایشالا بسلامت بغل می کنی منم همش استرس دارم هی میگم تکون خورد تکون نخورد کلا درگیرم  ای ...

دقیقا، نمیگذره نمیدونم چرا. ممنون عزیز دلم انشالله جوجه شمام به سلامت قدم به دنیا بذاره و به ناز پدر و مادر بزرگ شه. فکر کنم الان دل تو دل دخترتم نیستا

دقیقا، نمیگذره نمیدونم چرا. ممنون عزیز دلم انشالله جوجه شمام به سلامت قدم به دنیا بذاره و به ناز پدر ...

وونکه اصلا هی میگه مامان وانشو باز کن بزار میگم نه بزار ۲روز مونده بیاد از الان چرا بزاریم 😊

آماده نمی دونم چیکار باید بکنم 😁اره ساکشو بستم نمی دونم دو روز قبلش برم مژه بزارم یکم‌قیافم‌از این ...

ای جونم چیزی نمونده‌. آره میذاره، به هر حال همراه میخوای دیگه. معلومه طفلی مامانت خسته میشه. من که کل این مدت مژه داشتم، از بس بی روح و بی حال بودم گفتم حداقل خودم نترسم خودمو تو آینه میبینم 😄😄  نمیدونی چقد شوهرم استرس داره. یه وقتایی میخنده میگه انگار من قراره زایمان کنم. میگه اون روز دو سه تا کلرودیازپوکساید میخورم که بتونم خودمو جمع و جور کنم

ای جونم چیزی نمونده‌. آره میذاره، به هر حال همراه میخوای دیگه. معلومه طفلی مامانت خسته میشه. من که ک ...

🤣🤣منم هر وقت مامانم یا بابام استرس میگرن سر هر چیزی میگم کلدیوپکساید بخورین شوهرم میگه اینا اخر مسمونیت دارویی میگیرن از بس تو میگی 

ایشالا همه چی عالی پیش میره براتون  💖💖

🤣🤣منم هر وقت مامانم یا بابام استرس میگرن سر هر چیزی میگم کلدیوپکساید بخورین شوهرم میگه اینا اخر مس ...

فدااات عزیزم. ایشالا برای شما هم بهترینا پیش بیاد. مسمومیت دارویی! چقد خندیدم 😅😅😅😅