2777
2789

اولاش هی به دکترم و مسئول اونجا گفتم درد دارم خوب نیست خوب زده نشده و لثه م درد داره هی گفتند عادت می‌کنه 

ولی من همش دایم لثه م درد داره و عفونت داره و هی اشغال بین لثه و دندون و مابین دندون می‌ره 

دکتر دیگه هم رفتم گفت کار دکتر دیگه رو دست نمی‌زنم چیکار کنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب دائمی زده برات؟

آره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

متاسفانه اونی که روکش رو برات قالب گرفته، کارش بد بوده. شما باید بری مطب یه دکتر دیگه ، نه کلینیک.. برات دوباره قالب میگیره، روکش جدید میده بسازن برات. فقط هزینه بیشتری داره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزی رفت بین دندون و لثه تمیز نکن به همون دکتر برو نشون بده.اخه روکش کامل به لثه میچسبه جایی نداره چ ...

فکر کنم مجبورم برم پیش خودش خیلی درد داره لثه م فقط لثه همون دندونم درد داره 

متاسفانه اونی که روکش رو برات قالب گرفته، کارش بد بوده. شما باید بری مطب یه دکتر دیگه ، نه کلینیک.. ...

شما دکتری که کارش خوب باشه و اونجا بی که قالب رو میده خوب باشه تو تهران یا کرج یا قزوین سراغ دارید 

مطمنا که درست کارنکردنبه 124 زنگ بزن و مشکلت رو بگو و بپرس از طریق قانونی چه اقدامی میتونی انجام بدی ...

ممنون از راهنمایی 

شما دکتری که کارش خوب باشه و اونجا بی که قالب رو میده خوب باشه تو تهران یا کرج یا قزوین سراغ دارید

نه عزیزم ، من استان دیگه ای هستم. استان خراسان جنوبی. ولی خواهرم این مشکل شما رو داشت، ذره های غذا لای روکش و دندونش گیر میکرد، از آخر رفت دوباره پیش یک دکتر دیگه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم مجبورم برم پیش خودش خیلی درد داره لثه م فقط لثه همون دندونم درد داره

اوایلش یکم درد داره ولی در حد چند روز.

اگر بعد از یکسال درد داره طبیعی نیست یا عصب کشی کامل انجام نداده یا روکش مشکل داره.

لثه هم حساس شده.

برو پیش خودش ببین چی میگه اگر دیدی بلد نیست مجبوری بری یه دکتر دیگه از اول چک کنه و روکش کنه

نه عزیزم ، من استان دیگه ای هستم. استان خراسان جنوبی. ولی خواهرم این مشکل شما رو داشت، ذره های غذا ل ...

ممنون دوست عزیزم 

اوایلش یکم درد داره ولی در حد چند روز.اگر بعد از یکسال درد داره طبیعی نیست یا عصب کشی کامل انجام ندا ...

بدیش اینه خودشون درست نمیکنن 

آره

با چسب دائمی کار خیلی سخت میشه.چون نمیتونن روکش رو دربیارن احتمال شکستگی دندون هست.باید ببرن روکشو و دوباره از نو کار کنن.برو پیش چندتا دکتر دیگه اگه گفتن ایراد از کار دکتره برو پیش خودش و تهدید کن که شکایت میکنی.