2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
دکتر هم تعجب کرده میگه دیر لانه گزینی کرده دیگه اما باید ببینیم چی میشه... جنین رو هفته دیگه میبین ...

انشاالله ک خدا خودش کمکت میکنه و جنین را هم میبینند عزیزم

من که خیلی داغونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته باید تخلیه اسپرم سه روز قبل از پانکچر انجام میشد که اسپرم بهتر باشه، اما بدون نزدیکی

گلم من نزدیکی داشتیم ولی چیزی نشد

اگه کسی فولیکول و تخمک زیاد باشه هایپر میشه و شکمش آب میاره کاری به نزدیکی نداره

من مطمئنم ک اگه تعداد تخمک کم باشه اصلا شکمش آب نمیاره ونزدیکی این مواقع اشکالی نداره 

😭😭😭 جواب آزمایشمو گرفتم تیروئیدم شده ۴/۴ قرص هم نمیخورم تا شنبه برم دکتر سکته میکنم از استرس😨😨 ...

عزیزم وضعیت نی نی مون چطوره ؟

برای چی آزمایش تیروئید دادید؟

دیگه خونریزی ندیدی خداروشکر؟

عزیزم الان شما دست میزاری روسینه هات سینه تون گرمه 

خیر ببینی خواهر چقد استرس داری تو.والا از بس بی علامت بودم من دو روز قبل از سونو قلب بی بی چک گذاشتم .چی میگی 

اگه خونریزی نداری استرس نداشته باش.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم وضعیت نی نی مون چطوره ؟ برای چی آزمایش تیروئید دادید؟ دیگه خونریزی ندیدی خداروشکر؟

مگه شما آزمایش ندادی هنوز؟؟؟یعنی ساک رو دید برات آزمایش ننوشت که تیروئیدت رو چک کنه؟؟؟

عزیزم شما سن بارداری تون بیشتر از منه شما چندهفته اید مگه؟

من ۵ هفته و ۳ روز 

تقریبا با همیم منم ۱۸ بهمن آزمایش دادم مثبت شد

سینه هام درد میکنه ولی از صبح شل تر شده و کوچیکتر

دوباره شوهرم بیبی چک گرفته فردا بزنم میدونم حساسیت الکیه  ولی تا سونو قلب نرم خیالم راحت نمیشه 

خیر ببینی خواهر چقد استرس داری تو.والا از بس بی علامت بودم من دو روز قبل از سونو قلب بی بی چک گذاشتم ...

عزیز دلم اخه دکتر پریروز بهم گفت باید جنین الان تشکیل شده باشه ولی نمیدونم چرا تشکیل نشده بخاطر همین استرس دارم و فکر میکنم ک بچه ای درکار نیست 

من ۵ هفته و ۳ روز  تقریبا با همیم منم ۱۸ بهمن آزمایش دادم مثبت شد سینه هام درد میکنه ولی از ص ...

نگران نباش هفته دیگه میری قلبش هم میبینی ان شاالله. والا ما که تجربه اولین بارداری رو داریم زیادی حساسیم و حق هم داریم ولی اگه بخواد اتفاقی بیفته یا نه دست ما نیست.باید توکل کنیم به خود خدا و بگیم حالا که دادی هزار بار شکرت ،خودت هم صحیح و سالم برامون نگهش دار.این وسط فقط ما میتونیم قاعده آور نخوریم و حواسمون باشه سنگینی بلند نکنیم و داروها رو سر موقع بخوریم اگه نه همه چی دست خداست

عزیز دلم اخه دکتر پریروز بهم گفت باید جنین الان تشکیل شده باشه ولی نمیدونم چرا تشکیل نشده بخاطر همین ...

نگران نباش عزیزم .فقط من میدونم استرس کار رو بهتر نمیکنه هیچ ،خرابتر میکنه.بسپار دست خدا .کاملا درکت میکنم .الان نبین رفتم رو منبر و از سر سیری حرف میزنم.واقعیت بخوای فکر کنی ازت  کاری بر نمیاد.پس توکل کن بخدا. ان شاالله میری هم قلب رو میبینی هم جنین رو