2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
نگران نباش هفته دیگه میری قلبش هم میبینی ان شاالله. والا ما که تجربه اولین بارداری رو داریم زیادی حس ...

ان شاءالله مرسی عزیزم 

همچی دست خداست خدا خودش حافظ تموم نینی ها باشه  

منم خیلی بی علامتم فقط هرزگاهی ی کمردرد خفیف میاد و میره

والا من همون کمر درد هم ندارم خواهر.فقط گاهی حس پریودی دارم که از ترسم میرم با دستمال چک میکنم و میبینم هیچی نیست، خدا رو شکر میکنم .توکل به خودش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۵ هفته و ۳ روز  تقریبا با همیم منم ۱۸ بهمن آزمایش دادم مثبت شد سینه هام درد میکنه ولی از ص ...

عزیزم من ۲۳ دی انتقال دادم شما ۱۸ دی جوابتون مثبت شده بیش از ۵ هفته هستید

ان شاءالله مرسی عزیزم  همچی دست خداست خدا خودش حافظ تموم نینی ها باشه  

ان شاالله عزیزم.فک کنم شما طبیعی باردار شدی.اگه آره که خدا نگاه ویژه بهت کرده .ما رو هم دعا کن عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
شما تعیین جنسیت انجام دادی عزیزم؟ چرا تو خطر؟

اره درحال انجامم...چون شوهرم میگه زندگی بی بچه نمیشه و اگه باردارنشم ممکنه نتونیم باهم زندگی کنیم دعاکنین همین دفه اول مثبت شه

مگه شما آزمایش ندادی هنوز؟؟؟یعنی ساک رو دید برات آزمایش ننوشت که تیروئیدت رو چک کنه؟؟؟

نه عزیزم  برای من بعد از دیدن ساک آزمایش تیرویید و هیچ آزمایشی ندادند ولی ماه پیش آزمایش تیروئید دادم