2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
عزیزم ناامید نباش همه چ ب بهترین شکله ممکنش پیش میره  بنظرم مرکز مام عالیه چون از خیلیا تعریفش ...

مرسی عزیزم. نمیدونم شوهرم راضی بشه بیاد یا نه. دکتر نصر هرکی رفته پیشش جواب گرفته؟ هزینه یه سیکل کامل اونجا چقدر درمیاد؟ همشم آزاده؟

سلام عزیزم، ببین من همه جا حس میکنم پایین، کنار نافم و پهلوهام ولی وقتی میشینم پایین یعنی زیر شکمم ض ...

خیلی پایینه نگرانم . زنگ زدم زایشگاه میگه بیا بررسی بشی از طرفی هم امروز آزمایش قند سه مرحله ای دارم دوباره . یکیشو دادم منتظرم تا مابقی . عملا تا ۴ بعداز ظهر درگیر آزمایشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آزمایش ژنتیکی خاصی انجام دادی؟ چه آزمایشی هست؟ غیر از کاریوتایپ؟

فکر نکنم آزمایش خاصی داشته باشه  ....وقتی پانچکر میکنی از جنین شناس بپرس کیفیت تخمکش چچطور بوده 

مال عمه من بعداز یکسال پیگیری جنین شناس رستمی گفت مشکل ازاسپرم نبوده از تخمک بوده چون تخمک واکوعلدار یا حباب دار بوده 

۱۶تا تخمک همه حبابدار 

باوجودی تمام سونو وازمایشات عمه ام نرمال بود و صرفا بعلت مشکل شوهرش میکرو کرد

دخترا خوبین،عزیزان چه راهکارهایی بلدین بهم بگین که کیستهای ریزی که بعد از پانکچر برام شکوفا شده رو از بین برن

خیلی ممنون میشم بگین دکترمم سونو کرد اما ال دی نداد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی من حالت تهوعم دوباره برگشته اینقد اذیتم شباهم نمیخوابم روزا همش خوابم میاد راستی شما ...

سلام نازنین جون، خوبم ممنون

تهوع خیلی سخته قرص بخور اگه اذیت میشی، چون ماههای آخر نی نی میخواد وزن بگیره با تهوع نمیتونی چیزی بخوری ...

به حساب ان تی 29 هفته و 4 روز بودم به حساب آنومالی 28 هفته و 5 روز

ولی رفتم سونو سنشو زد 28 هفته و دو روز، وزنشم 1200 گرم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واااای قربونت عزیزم....چقدر خوشحالم کردی.ایشالا که همینطوره.توروخدا برام دعا کن.

انشاالله که مامان شدی عزیزم، چشم حتما❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آم ...

خیلی سخته این رژیم و اینکارا خدا خودش کمکت کنه تو قوی هستی میتونی گلم ایشالا نتیجه تلاشاتو به زودی بگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی پایینه نگرانم . زنگ زدم زایشگاه میگه بیا بررسی بشی از طرفی هم امروز آزمایش قند سه مرحله ای دارم ...

نه عزیزم چیزی نیست، من دیروز تا آخرشب نی نیم همش میزد روی مثانم اینقدر پایین بود

جرا آزمایش قند رو دوباره داری میدی؟ برای منم آزمایشم خراب شد چون بالا آوردم ولی دکترم گفت نیازی به تکرار نیست فقط قند ناشتا کافیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام نازنین جون، خوبم ممنون تهوع خیلی سخته قرص بخور اگه اذیت میشی، چون ماههای آخر نی نی میخواد وزن ...

اره اگه نتونم تحمل کنم باید دمیترون بخورم .. برای من سونو قلب وان تی وانومالی همش یکیه،منم  هفته بعد برم میشم ۲۹هفته  ایشالا نینیا تپلی بشن ...

سلام بچه ها خوبین ؟ چند روزه حرکت هاشو تو واژنم احساس میکنم دیگه دارم نگران میشم . طبیعیه ؟ انگار پا ...

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ برای منم همه جا میزنه، منم دیروز حس میکردم پاهاش دیگه خیلی پایینه! ولی نصف شب که ضربه میزد باز چرخیده بود بالاتر ضربه میزد. حالا بهت گفتن برو چک کن خیالت راحت شه حتما، اما فکر نمیکنم جای نگرانی باشه عزیزم. وای از آزمایش قند چند مرحله ای! 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی من حالت تهوعم دوباره برگشته اینقد اذیتم شباهم نمیخوابم روزا همش خوابم میاد راستی شما ...

سلام نازنین جون خوبی؟ حالا مشکل من اینه باز اشتهام رو از دست دادم! مخصوصا شب که اصلا دلم نمیخواد غذا بخورم. از طرفی هم نگران وزن گیری جنین هستم.! یه مشکل دیگه هم دارم شبا تقریبا دو سه ساعت فقط خوابم میبره، کلا عجیب بی خواب شدم البته بی خوابی رو از اول بارداری داشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام نازنین جون خوبی؟ حالا مشکل من اینه باز اشتهام رو از دست دادم! مخصوصا شب که اصلا دلم نمیخواد غذا ...

سلام لیلاجون ممنونم عزیزم ...منم شبا ازبس بدنم گرمیگیره ودستشویی میرم اصلا خواب راحت ندارم ولی بجاش روزااا هرجا میشینم خوابم میبره ...برای وزن گیری اجیل وگوشت  وحبوبات وغذاهای فیبر داربخوریم خوبه .من شنیدم روزی یدونه تخم مرغ کاملا پخته شده هم خوبه ..برای منکه توانومالی هم وزن بچه کم بود خداکنه موقع به دنیا اومدن حداقل ۳ کیلو بشه فسقل