2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
چرا نمیری پیش پیله وری؟ خیلی عالیه خیلی ام برای مریض وقت میذاره، من یه بار انتقالم افتاد با ربیعی ای ...

اره اصلا نه خودش نه منشیاش انگار افتادن دنبالشون متاسفانه همسرم فقط میگه ربیعی فعلا یه بار باهاش انتقال بدم ببینم چی میشه اگه نشد عوض میکنم دکترمو شما با پیله وری نتیجه گرفتین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينبي جون خيلي نگران و ناراحتم چيكار كنم😔 بچه ها خواهش ميكنم جواب بديد😭ما ١٧ دي پانكچر كردي ٣ ...

عزیزم سیکلت جلو افتاده نگران نباش فردا برو مطب تا داروهای سیکل انتقال رو شروع کنن

اره اصلا نه خودش نه منشیاش انگار افتادن دنبالشون متاسفانه همسرم فقط میگه ربیعی فعلا یه بار باهاش انت ...

انشاالله که باهاش مثبت بشی❤

بله عزیزم من از اول تحت نظر خودش بودم تا الان، خیلی ام ازش راضی هستم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام مرسی عزیزدلم شماخوبی ...یعنی زبونم لال،ریسک سندروم از ۲۵۰ بچه یکیش مشکل داره ...این ریسک هارو ا ...

اره عزیزم حتما سلفری بدن 

وقتی میگه ا به ۲۵۰ ممکنه اون نینی مدنظر شما نینی اندرونی نباشه و یک نینی دیگه باشه اینجوری گفتم ک بهتر متوجه بشی بشی عزیزم ان شاءالله ک نینی سالم و سلامته

عزیزم یعنی توعکس رنگی نوشته شده هیدرو؟ برا من یکی نوشته انسداد لوله راست .دلیشو پرسیدم گفتن شاید ازع ...

اصولا دكترا عكس رو ميبينن و مطلب تايپ شده رو نميخونن دكتر نصر ديد گفت هيدرو ولي جوري هيدرو كه وارد رحم نميشه كه من بخام ببندشم يا كاره خاصي انجام بدم

اصولا دكترا عكس رو ميبينن و مطلب تايپ شده رو نميخونن دكتر نصر ديد گفت هيدرو ولي جوري هيدرو كه وارد ر ...

خیلی نگرانم خواهر .تهران هم نیستم برم پیش دکتر .مجبورم دوماه صبرکنم تاهمسرم داروهاش تموم بشه  هرروز یه مشکل جدید    

کاش یکی ازدوستان زینبی رو تگ کنه .اگه اطلاعاتی دراین خصوص دارن راهنمایی کنن. واقعا دلیل بسته شدن لول ...

ببين عزيزم عكس رنگيتو ببر هم دكتر عليرضايي ميبينه هم ميبره نشون دكتر نصر ميده و بهت قشنگ توضيح ميده كه الان وضعيت چجوري و براي انتقال اكي يا نه نگران نباش 

خیلی نگرانم خواهر .تهران هم نیستم برم پیش دکتر .مجبورم دوماه صبرکنم تاهمسرم داروهاش تموم بشه   ...

نگراني نداره اصلا عزيزم 

بعدا ميبري نشونش ميدي و بهت ميگه چيكار كني خيالت راحت باشه. 

میگم اگه بخوان لوله رو ببندن عملش چطوره؟ خدایا من خیلی میترسم .

اون قسمت لوله كه به رحم متصل هست رو ميبندن 

دكتر ميگفت عملش خيلي راحته 

حالا تو چرا انقدر منفي فك ميكني صبر كن بري پيش دكتر بعد خودتو تو اتاق عمل تصور كن😉