2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045132 بازدید | 684429 پست
من صبر میکنم تا شوهرم نتیجه سی تی اسکن سه بعدیش بیاد ببره دکتر و تصمیم عمل نهایی بشه. بعد دوباره بای ...

عزیزم ناامید نباش همه چ ب بهترین شکله ممکنش پیش میره 

بنظرم مرکز مام عالیه چون از خیلیا تعریفشو شنیدم

کاش بری اونجا

دکتر نصرجزو بهتریناشونه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان ایشالله همینامیمونن برات باز تو خداروشکر ذخیرت خوبه من که دیگه رفت زیر یک

اصلا تاحالاآزمایش ذخیره تخمدان ندادم 

ببین یجاهست تو قم واقعا کارشون عالیه طب سنتی بوعلی کنار درمانت از داروهای اونم استفاده کن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام بچه ها خوبین ؟ چند روزه حرکت هاشو تو واژنم احساس میکنم دیگه دارم نگران میشم . طبیعیه ؟ انگار پاهاش خیلی اومده پایین . هر لحظه حس میکنم داره میاد بیرون 😶

@زینبی_بابا    

@shadennn    

@لی_لا1    

@مامان_ماهک ۱۰

سلام دوستان. خانومایی که لک بینی لانه گزینی داشتن ، روز دهم انتقال (امروز)من یه لخته دو میلیمتری با ...

ان شاءالله که خیره عزیزم دردهاتون هم طبیعی هست منم تو انتقالم روز دهم لک دیدم که مثبت شدم.

خدایا شکرت
اره عزیزم حتما سلفری بدن  وقتی میگه ا به ۲۵۰ ممکنه اون نینی مدنظر شما نینی اندرونی نباشه و یک ...

عزیزم من خودم ریسکم پایین بود ولی ان تیم بالای ۲بود سلفری دادم دوستمون ساقی بانو  درمورد ریسک سندروم پرسیدن ...وگرنه به من باشه ریسک هم نباشه سلفری مبدم خیالم راحت بشه ازهمه چی 

مرسی عزیزم 😍 😍 😍  در کنار دعاهات بگو خدا دومی رو بدون درد سر بده، بدون تهوع و سرکلاژ و.... ...

آخی عزیزم😁 چشم حتما😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها خوبین ؟ چند روزه حرکت هاشو تو واژنم احساس میکنم دیگه دارم نگران میشم . طبیعیه ؟ انگار پا ...

سلام عزیزم، ببین من همه جا حس میکنم پایین، کنار نافم و پهلوهام ولی وقتی میشینم پایین یعنی زیر شکمم ضربه میزنه فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان. خانومایی که لک بینی لانه گزینی داشتن ، روز دهم انتقال (امروز)من یه لخته دو میلیمتری با ...

سلام عزیزم، منم روز دهم خون روشن دیدم

خیره انشاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، ببین من همه جا حس میکنم پایین، کنار نافم و پهلوهام ولی وقتی میشینم پایین یعنی زیر شکمم ض ...

سلام عزیزم خوبی من حالت تهوعم دوباره برگشته اینقد اذیتم شباهم نمیخوابم روزا همش خوابم میاد راستی شما دقیقا چندهفته سونو دادی وزن نینی چقد بود؟

دفعه اولتون بود؟ماهم اینجور شد تاروز ششم نگهداشتن وبلاست نشدن وگفتن ضعیف بودن

نه عزیزم بار دومم بود. بار اول که دو سال پیش بود حداقل یه دونه بلاست موند البته اونم میگفتن خیلی خوب نبوده و انتقالم منفی شد. این سری که داغون شدم. همشون بد بودن. گفتن تخمکت خوب نبوده

دكتر منم علت منفي شدن رو تخمك ميدونه.ممكنه مشكلي در هسته تخمك وجود داره.مكمل ها و رژيم خوبه ولي براي ...

به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آمازون سفارش دادم فقط واسه بعضی وقتا بزنم که اقلا چشام از بی حالی دربیاد. همین فسقلی 600 تومن دراومد! غذای ناسالمم در حد یه آش سبزی بیرون و بستنی و بیسکوییت و نون شیری بوده. نه فست فود بیرونی یا خونگی خوردم نه رو شعله زیاد غذا درست کردم نه در تماس با بخارای جوهرنمک و سفید کننده و لکه برهای چند منظوره بودم. الان دیگه میحوام برای شستن مو و بدنم از کنار استفاده کنم. صابون سنتی مراغه هم برای شستن لباسا. واسه دسشویی رفتنم این راه به نظرم رسید که دستکش جدا بگیرم فقط واسه دسشویی رفتن که دستمو مستقیم نشورم. دستکش در حقیقت شسته شه. همه چیزای کربوهیدرات دار و نشاسته ای غیر از یکی دو واحد میوه, تمام چیزای گلاتن دار و لبنیات و درتی دازن (یعنی 12 محصولی که بیشترین آفت کش رو جذب کردن) رو حذف کنم. خیلیییییییی سختهههههه. طب سوزنیم از دیروز واسه هفته ای یه بارشروع کردم. بادکش و ماساژم میخوام انجام بدم هرروز. این یک ماهم میخوام اگه زورم برسه کمی دور شکممو کم کنم. به خونرسانی بیشتر کمک کنه. نمیدونم چرا دکترا خیلی حذف چربیای شکم و عضلانی شدنو موثر نمیدونستن!!!!  

عزیزم ممنون میشم نکات بیشتری بهم بگی. الان تو چه مرحله ای هستی؟ کیفیت تخمکاتو چطوری بالا بردی؟