2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آم ...

عزيزم خوبه كه رعايت ميكني منم خيلي چيزا رو رغايت ميكنم ولي چون شاغلم و ٨-١٠ ساعت بيرون از خونه هستم واقعا بعضي چيزا اجتناب ناپذيره و از طرفي دلم نمي خواد اين مسائل برام استرس زا باشه چون بهت گفتم عزيزم اگر مشكل تخمك تو ساختارش باشه اين داستان ها بي فايده است.

ببين عزيزم من براي تشكيل جنين مشكلي نداشتم و به واحتي بلاست ميشن كه يعني كيفيت تخمك خوبه ولي تخمك هاي من آنكلوژن بادي داشتن.اين مشكل تو هسته تخمكه و من بايد شانس بيارم كه تخمك سالم داشته باشم از لحاظ هسته و تقسيم سلولي

دكتر من به وزن و چربي دور شكم خيلي حساسه چون كيفيت تخمك رو پايين مياره و خيلي ها با كم كردن وزن نتيجه گرفتن.وزن و قدتون چنده؟

نه عزیزم چیزی نیست، من دیروز تا آخرشب نی نیم همش میزد روی مثانم اینقدر پایین بود جرا آزمایش قند رو ...

چون قند یک ساعت بعدم بالا بود . ۲۰ روز بهم رژیم داد و گفت دوباره برو اگه اومد پایین رژیم و ادامه میدیم اگه نه باید دارو رو هم شروع کنیم . هر سری برای من یه داستانی پیش میاد

عزیزم عمل سپتوم ربطی به طول سرویکس داره؟  عمل سپتوم چطور بود سخت بود؟

نه عزیزم سخت نیست 

فکر نکنم ربطی باشه ولی چون سپتوم عمل میکنن رحم و دهانه رحم دستکاری میشه دکتر من ترجیح داد پساری بذاره 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم آزمایش ژنتیکی خاصی انجام دادی؟ چه آزمایشی هست؟ غیر از کاریوتایپ؟

من يه آزمايش ژنتيكي به نام ژن هاي گيرنده استروژن و پروژسترون آلفا و بتا انجام دادم كه اگر جهش ژنتيكي تو اين چهار ژن وجود داشته باشه مي تونه باعث ناباروري بشه.من مشكلي نداشتم تو اين ژنها

ولي آزمايش كاريوتايپ كه دادم كروموزوم يكم يكي از نسخه هاش كمي بلند تر از اون يكي بود.كه نظر دكتر ژنتيك اينه كه اين كروموزوم مشكلي ايجاد نمي كنه ولي دكتر خودم و البته خيلي مقاله هايي كه وجود داره ميگه اين نقص كروموزوم باعث سقط و ناباروري ميشه.دكتر خودم ميگه اين موضوع باعث ميشه نصف تخمك هات نقص كروموزومي داشته باشن.

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ برای منم همه جا میزنه، منم دیروز حس میکردم پاهاش دیگه خیلی پایینه! ولی ...

ممنونم عزیزم . امروز که نمیتونم از صبح همینطور درگیرم میرم آزمایشگاه میام خونه . یه بار ناشتا یه بار ۲ ساعت بعد از صبحانه و یه بار دیگه ۲ ساعت بعد از ناهار . ۳ بار باید خون بدم مینورم هموگلوبینمم پایینه😟

بچه ها من روز سوم انتقالم  نمیدونم چی بخورم چی نخورم 🙂 کسی هم کمکی کنه 🙏

من انجام ندادم ولی از بچه ها شنیدم میگن سه چهار روز اول استراحت کن کامل فقط یکم‌ توی خونه راه برو. گرمیجات نخور ادویه توی غذا استفاده نکن خیلی حموم هم نرو زیاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام لیلاجون ممنونم عزیزم ...منم شبا ازبس بدنم گرمیگیره ودستشویی میرم اصلا خواب راحت ندارم ولی بجاش ...

انشالله نی نیت حسابی تپلی بشه نازنین جون. من که شبا پنجره اتاق خواب رو باز میذارم فقط شکمم رو میپوشونم. تازگی ها پادرد هم اضافه شده. تخم مرغ سعی میکنم هرروز بخورم گوشت هم همینطور اما آجیل خیلی کم بخاطر کهیرام حبوبات هم ای سعی خودمو میکنم. تاریخ حدودی زایمانت مشخص شده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها خوبین ؟ چند روزه حرکت هاشو تو واژنم احساس میکنم دیگه دارم نگران میشم . طبیعیه ؟ انگار پا ...

سلام عزیزم خوبی ببین طول سرویکسل ت چند بوده؟ 

طبیعیه منم اینطوری بودم ار هفته عای پایین طبیعیه فقط یادت باشه یه موقع نزاری معاینه داخلیت کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تبریک میگم گلم 😍😍😍 انشالله بسلامتی فارغ شی و راحت بگذرونی این نه ماهو

مرسی گلمم 😍 خدا تو دلیتوو حفظ کنه😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم خوبی ببین طول سرویکسل ت چند بوده؟  طبیعیه منم اینطوری بودم ار هفته عای پایین طبیعیه ...

ممنونم عزیزم . آخرین بار تو ۲۵ هفته سونو شکمی ۴۰ بود و تو ۱۸ هفته سونو واژینال ۳۸ . ممکنه طول سرویکسم کم شده باشه ؟ دوشنبه هفته آینده نوبت سونو دارم 

ممنونم عزیزم . امروز که نمیتونم از صبح همینطور درگیرم میرم آزمایشگاه میام خونه . یه بار ناشتا یه بار ...

آره خیلی هم خون میگیرن! خدایی سخت شد. اما نگران نی نی نباش عزیزم. شیطونی میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم