2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. زنگ زدم آزمایشگاه گفت جنینا تا روز پنجم زنده بودن ولی مردن. آخه چرااااااا؟ من چه گناهی ...

عزیزمخیلی متاسفم.  مشکل اصلی ما هم همینه 

بارها پانکچر کردم و کلی جنین داشتم ولی بلاست نمیشدند

ممکنه اگر ۳ روزه انتقال بدی بشه

من دکترم رو راضی کردم ۳ روزه انتقال بده، گرفت اما خونریزی کردم و بتا اومد پایین

دکتر میگفت فقط بدشانسی بوده ... نمیدونم دیگه...

الان اینجا  انجام دادم نذاشتن ۵ روزه بشه و ۳ روزه و ۴ روزه فریز کردند.

البته تازگی خیلی شنیدم که رژیم غذایی سالم و بدون گلوتن برای ۴ ماه خیلی تاثیر داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نگران نباش. منم همش فک میکردم دارم یائسه میشم. سنم رسید به سی پریود های سه چهار روزم تقریبا شد ...

عزیزم‌منم‌‌‌۳۰سالمه..ازدوسال‌پیش‌حجم‌خونریزیم‌کم‌شده

یعنی‌نهایتش‌۳روز‌بشه‌به‌زور‌اونم..بعدشم‌یکی‌یادوبارلکه‌بینی

ذخیره‌ام‌‌۳‌بودپارسال

دکترت‌علتش‌پیدانکرد؟نگف‌بایدچیکارکنی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌منم‌‌‌۳۰سالمه..ازدوسال‌پیش‌حجم‌خونریزیم‌کم‌شده یعنی‌نهایتش‌۳روز‌بشه‌به‌زور‌اونم..بعدشم‌یکی‌یا ...

عزیزم منم خودم حس میکردم حجمم کم شده علاوه بر اون اول لکه بینی قهوه ای داشتم بعد چند ساعت خونریزی میکردم. بی خوابی هم شدید شده بود. کلا تغییراتو حس کرده بودم. دکتر میگفت طبیعیه تو هر سنی پریودی حالاتش تغییر میکنه عزیزم. من همش تو نت سرچ میکردم میزد علائم یائسگی زودرسه. به این سایت ها اعتماد نکن عزیزم. منم خیلی به هم ریخته بودم. نه عزیزم. مایعات بخوری گاهی حجمش بیشتر میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها. زنگ زدم آزمایشگاه گفت جنینا تا روز پنجم زنده بودن ولی مردن. آخه چرااااااا؟ من چه گناهی ...

سلام عزیزم ،واقعا متاسفم ،آخه چرا گذاشتن تا ۵ روزه بشن ؟چرا ۳ روز فریز نکردن 

بار اولتونه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

يه سؤال داشتم دوست من تو دوران لانه گزيني جنين  نميدونسته كه لانه گزيني داشته و احتمال بارداري داره و سرماخوردگي با لرز خفيف و تب و سردرد پيدا مي كنه و يك عدد كلد استاپ و يك عدد ژلوفن سينوسي ميخوره و ديگه نميخوره ، ممكنه روي جنينش تاثير منفي گذاشته باشه ؟ خيلي نگرانه و اعصابش خورده

من آره اما همیشه بخاطر اینکه مادر خودم فوت کرده بود حالم بد بود. همسرمم میدونست واسه همین به منم تبر ...

واییی عزیییزم...روح مادرت شاد باشه.قربونت لی لا جون اشکمو درآوردی.ببین حق داری.ولی دیگه حالا که به سلامتی خودت مادر شدی بزار این روز رو باشادی جشن بگیرین و اینطوری حتما روح مادرت هم شاد میشه و از شما راضی و خشنود میشه.

وای مم کلا این روز تمام دنیا روی سرم خداب میشه دیشب اخبار هی میگفت روز مادر منم جلوی همسرم زدم زیر گ ...

آخ گفتی...‌‌من امروز از صبح تا حالا ده بار بغض کردم و اشکمو یواشکی پاک کردم چون اداره بودم.الانم که خونه ام نمیخوام همسرم اشکامو ببینه چون اونم حساسه و هی میریزه تو خودش😔😔😔😔

مرسی گلم. سوزن بزرگ یبار استفاده کردم واقعا دردش چندبرابر شد.احساس میکردم گوشت اون قسمت با سنم دو نی ...

عزیزم قبل و بعد از آمپول کمپرس سرد بکن ولی از فرداش کمپرس گرم.من الان خودم دارم به این شیوه کار میکنم خیلی خوبه.ایشالا که بهترین جواب رو برای این دردهامون بگیریم.