2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم  برای بالا رفتن ضخامت راه حل خیلی ساده ای وجود داره به دکترت پیشنهاد پچ استرادیول ...

سلام عزیزم خوبین؟ واقعا؟ خداخیرت بده اینقدرمیترسم اینماهم بالانره وسرشکسته بشم. پچ استرادیول? چی هست؟ همون استرادیول؟ 

عزیز دلم چرا اینقدر ناراحتی ایندفعه جنینات خیلی زیادتر از اوندفعه هستند مطمئنا اسپرم و تخمکت بهتر بو ...

چشم عزیزم راست میگی من خیلی ادم استرسی هستم خیلی زیاد... 

ممنون عزیزم ازدلگرمیت توکل بخدا, خدا خودش بهترینوواسمون بنویسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم امیدوارم مشکل شما هم بزودی حل بشه. به این سادگی نیست من از خدامه از بهزیستی یه فرشته ب ...

خواهش عزیزم. منم تو نوبتم عزیزم. توکلت بر خدا. تلاشمونو میکنیم بالاخره خدا دلش میسوزه یک دری برامون باز میکنه‌ عزیزم. توکل بر خودش. من الان فهمیدم کار هنری هم معجزه است. اگه بتونی واسه گذر زمان و روحیت کار هنری خیلی خوبه. اینو دکتر زنانم بهم گفت. نصیحت خوبی بود🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
پریود قطع شه دیگه باید تا سن طبیعی منوپاز یعنی 50 سالگی آمپول هورمونی بزنیم جایگزین هورمونایی که تخم ...

اره وایی اح بایدهی امپول بزنیم عجب گیری, انشالله همین ذخیرمون کم نمیشه ومیمونه واسمون. شنیدی راجب خون قاعدگی وبهبود ذخیره؟؟ 

عزیزم چرایکم پیگیرهمسرت نمیشی دکترخوب ببرش،تندتندانتقال دادن فایده نداره ک خواهر،اسپرم ضعیف جنین ضعی ...

وضعیت اسپرم همسرم خرابببععع خراب, درکل زیر3درصده نرمال وبرای همینه اینقدرکمن جنینا. دیگه هرچی دارو وعمل بگی کردیم فایده نکرده. ازطب سنتی واسلامی و.... ولی انگاراب درهاونگ کوبیدنه

عزیزم وزنتو تا جایی که میتونی پایین بیار. توکلت هم بر خدا. فقط خدا خدا خدا... باورت نمیشه من چه بارد ...

چقدر عالیی خداازاین معجزه هاش نصیب هممون بکنه انشالله. 

چشم دارم سعی میکنم وزنموتاانتقال چندکیلویی پایین بیارم

منم حالم داغونه  امروز حسابی برا خودم گریه کردم ۸تا تخمک شد ۳تا حالا پس فردا مشخص میشه جنین هست ...

الهی بمیرم انشالله واست جنین تشکیل میشه توکل بخداکن, چندسالته؟ ازمایش خیلی دقیق تره ازمایش انتی مولرین. 

Amh

بچه ها فرتیل سی ام از کجا تهیه کردین میشه اسم داروخونه رو بگین

یکی از بچه ها سپیدار رو معرفی کرد زنگ زدم گفت ۲۰تا دونه بیشتر ندارم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مامان سوفی فک کنم شما یع پست گذاشته بودین درمورد dfi که تنها داروی موثر پنتوکسی هست.درسته؟

عزیزم من نگفتم تنها داروی موثر هست

نتیجه خاصی هم ازش ندیدم،  

اما دکتر پویان که اینجا رفتیم گفت پنتوکسیفیلین خونرسانی رو خیلی بهتر میکنه و ممکنه خوب باشه 

البته گفت باید دو سه ماه مصرف کنه که ما وقت نداشتیم

همه دکترهای اینجا و امریکا گفتند dfi در میکرو تاثیری نداره

اگر هم جنینها ضعیفن بخاطر کیفیت تخمک هست که ظاهرا خوبه ولی واقعا خوب نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من نگفتم تنها داروی موثر هست نتیجه خاصی هم ازش ندیدم،   اما دکتر پویان که اینجا رفتیم گ ...

والا درمونده شدم کاش میشد دلیل سه بار انتقال منفی رو بفهمم. دکتر ارولوژی به ما گفت باید به زیر سی برسه بعد میکرو کنید .