2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم من یه عالمه امپول پروژسترون زدم ۱. من چند بار حوله رو میکردم تو کاسه اب داغ و میچلوندم و ...

مرسی گلم. سوزن بزرگ یبار استفاده کردم واقعا دردش چندبرابر شد.احساس میکردم گوشت اون قسمت با سنم دو نیم شده.😣

بعد من کیسه آبگرم میزارم.کدوم بهتره کیسه یا حوله داغ؟

تو این دوران مسکن استفاده کنم برا درد خطرناکه؟

از خدا میخام برا همه کسیایی که تو این مسیرن صبر و سلامتی بده واقعا روزها و شبهای سختی میگذرونیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام حال خوب امروزتون رو عوض کنم ولی یه حسی دارم که فقط با دوستای این تاپیک میتونم درمیون بزارم. ...

وای مم کلا این روز تمام دنیا روی سرم خداب میشه دیشب اخبار هی میگفت روز مادر منم جلوی همسرم زدم زیر گریه خیلی دلم پر بود همه اطرافیانم مامان شدن خیلی قلبم شکسته قربون خدا و حکمتش برم. انشالله که همگی خیلی زود مامان بشیم و اینجوری امتحان نشیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیخوام حال خوب امروزتون رو عوض کنم ولی یه حسی دارم که فقط با دوستای این تاپیک میتونم درمیون بزارم. ...

من آره اما همیشه بخاطر اینکه مادر خودم فوت کرده بود حالم بد بود. همسرمم میدونست واسه همین به منم تبریک نمیگفت خونشون هم نمیبرد منو که اذیت نشم. فقط دیشب بیچاره با ترس گفت اجازه میدی برات کادو بخرم؟ منم گفتم نه!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لی لی تنها نیستی.فکر کنم هممون به نوعی این حس رو داریم.من بیشتر از 5ساله منتظرم.همه این دوره ها روگذروندم. من الان آروم تر شدم.میگم همین که دعا میکنن خوبه.شاید بخاطر دعاهای دیگران ماهم مادر بشیم.

ولی من مطمئنم خدا اجر این همه صبر وتحمل رو بهمون میده.این دنیا هم نشد اون دنیا میده.

مرسی گلم. سوزن بزرگ یبار استفاده کردم واقعا دردش چندبرابر شد.احساس میکردم گوشت اون قسمت با سنم دو نی ...

مسکن که روی درد تزریق جواب نمیده.اگر انتقال دادی مسکن مصرف نکن.ببین حوله یا پارچه گرم زود گرماشو ازدست میده.کیسه آب گرم از داروخانه بگیر یا بطری آب معدنی رو آب داغ بریز توش با اون ماساژ بده.خیلی خیلی موثره.

من کمپرس سرد رو تست نکردم،ولی با کمپرس گرم خیلی جواب گرفتم.بلافاصله بعد تزریق بطری آبمو میاوردم 😁 در نتیجه گوله نمیشد و فرداشم درد نمیگرفت.البته بچه ها میگن قبلشم با آب گرم ماساژ بدی خوبه.من اینو تست نکردم.

با سوزن مشکی تزریق نکنیا.واقعا دردش چندبرابر میشه.فقط سوزن آبی.

من آره اما همیشه بخاطر اینکه مادر خودم فوت کرده بود حالم بد بود. همسرمم میدونست واسه همین به منم تبر ...

لیلاجان خدا مادرتون رو رحمت کنه.

ولی شوهرباشعوری داری قدرش رو بدون عزیزم 💕

عزیزم مگه علائمت چیه که فک میکنی داری یائسه میشی؟ انقدر نا امید نباش.

آخه یه مدتیه احساس میکنم حجم پریودیم کم شده گاهیم تو۱۴ یا۱۶همین روزم پریودمیشم تاجایی که ازعلایم یاعسگی میدونم ایناام جزوشونه درحالی که قبلا پریودم منظم بودتو۲۸ رونهایت یکی دوروزجلوعقب میشد بعدام اینکه ازتخمدان راست من فقط یک چهارمش باقی مونده ولی هرجورکه فکرمیکنم ازخودم ناامیدمیشم ان شالاه شمابه اون چیزی که میخاین برسین 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
نظر چند تا دکتر یا جنین شناس رو بپرس میدونم که ایران نمیشه با اسپرم اهدایی امتحان کرد اما اگر هزینه ...

من ۳۱ همسرم ۳۲ اسپرم هم که ایران انجام میدن ولی نمیخوام امتحان کنم حالا اومدیم ومشکل از اسپرم بود جنین ها درست شد میخوام تامیشه ازخودمون باشه فعلا من تازه شروع کردم

یا رب العالمین

ان شاء الله همگی زودتر دامنشون سبز بشه به حق حضرت زهرا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭