2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

دوستان سلام

میزان استراحت بعداز انتقال چه قدره؟

سه روز اول باید زیاد باشه درسته؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام دوستان عزیزم خوبین

روزتون مبارک🌹🌹🌹 

خیلی وقته به تاپیک سرنزدم انشالله که خیلی هاتون مامان شدین😍

و هر کسی هم که منتظره به حق این روز عزیز تا سال دیگه همچین روزی انشالله مامان شده باشه🙏🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشاالله همینطوره که شما میگی...امید ماها که فقط و فقط به خداست چشم عزیزم من همیشه سر ن ...

توكل بر خدا 

خدا براي همه خوبي ميخاد و بس. روزاي قشنگي در انتظارته مثبت فك كن و مطمئن باش از در و ديوار و آسمان و زمين بهترين نصيبت ميشه. ❤️🧿😘

مرسی گلم. سوزن بزرگ یبار استفاده کردم واقعا دردش چندبرابر شد.احساس میکردم گوشت اون قسمت با سنم دو نی ...

من اولين بار كه تزريق كردم بعدش درد خيلي بدي داشتم .پرستاري كه بار دوم برام تزريق كرد گفت تزريق بايد خيلي آروم انجام بشه و بعدش سريع بلند نشو به شكم دراز بكش و جاي تزريق رو آروم ماساژ بده چون مايع روغني هست اينجوري راحت تر جذب ميشه و بعدش هم كمپرس گرم بزار كه من كيسه آب گرم ميزاشتم.واقعا موثر بود و ديگه مشكل نداشتم.

فدات عزیزم ،دکترم میترا فروتن بود ،بارداری دوقلویی سخته من که همه عوارض گرفتم تا ۲۲ هفته بالا میاورد ...

سلام خانومي

شما از دكترتون راضي بودين

در دوران بارداري و زايمان؟

كجا تحت نظر بودين و زايمان كردين؟

آخه یه مدتیه احساس میکنم حجم پریودیم کم شده گاهیم تو۱۴ یا۱۶همین روزم پریودمیشم تاجایی که ازعلایم یاع ...

عزیزم نگران نباش. منم همش فک میکردم دارم یائسه میشم. سنم رسید به سی پریود های سه چهار روزم تقریبا شد دو روز خونریزی. خیلی سبک شد. بعد هم که ناباروری همسرم. همش فک میکردم دارم یائسگی زود رس میگیرم. دچار بی خوابی هم شده بودم شدیدا. رفتم آزمایش ذخیره ام بود ۶/۵. باورمون نمیشد. با دکتر حرف زدم میگفت پریودی تو سن های مختلف ممکنه تغییر حالت بده. الکی نگران نباش. ذخیره ات حالا بالا نیست ولی خب معمولیه. با یک تخمک خوب هم بارداری اتفاق میفته. دلداری نمیدم عزیزم. ولی میگم فقط باید به خدا توکل کرد. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم جنین های من به راحتی بلاست میشن.dfi همسرم ۱۴ بود آخرین بار.وکیفیت جنین ها به ظاهر عالی بود ولی ...

حتما همه شرایط رو ببرسی کرده و این تشخیص رو داده دکترتون.

انقدر شرایط افراد مختلف متفاوته که فقط به دکتر میشه اعتماد کرد که همه چیز رو در موردمون میدونه

خوب بهتون گفتن pgd انجام بدین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
حتما همه شرایط رو ببرسی کرده و این تشخیص رو داده دکترتون. انقدر شرایط افراد مختلف متفاوته که ف ...

بله درسته واقعا هم به نظره خودم خيلي چيزا رو بررسي كرده و اگر تخمك سالم بود من بايد طبيعي باردار ميشدم.دكتر قبل ميكرو بهم گفت بايدpgsبشم ولي تخمك هام كم بود و دكتر گفت فايده نداره ممكنه همينا هم ازبين بره.جنين هام بلاست بود و كيفيت خوب ولي منفي شد

حتما همه شرایط رو ببرسی کرده و این تشخیص رو داده دکترتون. انقدر شرایط افراد مختلف متفاوته که ف ...

عزيزم به نظرم اگر همسرتون قراره برگردن بهتره اسپرم رو هم فريز كنيد.اگر تصميم ديگه اي داشتيد بتونيد عملي كنيد

سلام بچه ها. زنگ زدم آزمایشگاه گفت جنینا تا روز پنجم زنده بودن ولی مردن. آخه چرااااااا؟ من چه گناهی کردم؟ به خاطر واریکوسل و ذخیره پایین یعنی انقدر بده که حتی یه توده سلولم نتونه زنده بمونه؟ تو رو خدا بگین چه خاکی تو سرم کنم. انقدر فکرای بد تو سرم می چرخه حتی جنین از دیگران که خودم باورش ندارم. دلم خونه دارم میرم دکتر بهش بگم آخه چرا هیچ کاری نکردی برای ما؟ بچه ها بگین کسی مثل ما هم بوده تا حالا؟   

@زینبی_بابا