2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست
اره بخدا منو که دق دادن دکترمم چون سنش زیاده بیمارستان نمیاد کلا افتادم دست دکترای دیگه. اره حالا حو ...

ولی خب تشخیص دکترت خوبه تا الان همه کارهایی که نیازبوده برات انجام داده ...ایشالا تا هفته ۳۷هم میرسونی وباخیال راحت زایمان میکنی ...مرسی فدات شم 

اهان ببخشید تاحالا نشنیده بودم  امپوله؟ سرمه؟ داروئه چیه؟ چجوری بود مگه ؟

سرمه ولی من سر درد شدید گرفتم اون ۲۴ ساعتی که سرم بهم وصل بود گر گرفتگی شدید داشتم از چشمو دماغم اتیش در میومد خیلی مزخرف بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم همون جای قبلی رفتم اینبار9تاتخمک کشیدن وبعدش از1/2رسیده به0/8. من اضافه وزنم زیادهههه. 16 ...

اووووو

ماشالله‌‌تپلی‌هستی‌براخودتااا

من‌براانتقال‌دوم‌‌‌‌تقریبا‌۳کیلوکم‌کردم‌امابازم‌نشد

به‌نظرم‌به‌اینا‌نیس..فقط‌‌اینومیدونم‌که‌‌باآرامش‌کامل‌برو

ببین‌عزیزم‌دیگ‌‌‌ذخیرت‌اینی‌که‌میگی‌شده..

به‌قول‌معروف‌آینده‌روبچسب..بمون‌به‌فکر‌انتقال

اگه‌وزنت‌زیاده‌کمش‌کن‌..ویتامین‌ها‌توبخور..رحمتوگرم‌کن

هرکاری‌که‌‌‌‌احتمال‌مثبت‌شدنتو‌میباره‌بالا‌‌انجام‌بده‌.وباآرامش‌

بروبراانتقال.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خوبی صاحل جون 

قوربنت‌نازنین‌جون

بدنیستم‌‌گلم..شماچطوری‌خوبی‌..نی‌نی‌خوبه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

عزیزم چرایکم پیگیرهمسرت نمیشی دکترخوب ببرش،تندتندانتقال دادن فایده نداره ک خواهر،اسپرم ضعیف جنین ضعیف میشه احتمال گرفتنش کم میشه،یاخدای نکرده ممکنه بگیره وسقط شه،منم شوهرم مشکل داره بعد۶بارانتقال ناموفق الان متوجه شدم واریکوسل داره،دی افش ۲۵-۲۶هست بااینکه مورفوش ازصفرویک رسید۷اصلابرادکترارزش نداش گف دی افش خوب نیس،جنینت خوب تشکیل نمیشه،این همه استرس وهزینه وفشارعصبی،دوتادکترارولوژتومرکزناباروری نتونستن تشخیص بدن،الان دکترجدیدش تشخیص دادبایدسونوشه امیدوارم خوب دربیادسونوش کارش ب عمل نکشه،زیربارعمل نمیره

اسپرمش چجوریه وضعیتش؟دی اف ومورفوچنده؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عیب نداره بچه شیر میدی وشب بیداری میکنی همش اب میشه 😁😁😁من بارداری اولم ۲۲کیلو اضافه کرده بودم تو۶ ...

نازنین‌جون‌بازشماخوب‌بودی..من‌۲۵‌کیلو‌زیادکرده‌بودم

وزن‌پسرمم‌۲۹۰۰بود..یذره‌بود..شده‌بودم‌۹۵کیلو‌😀

بعدزایمان‌شدم‌۸۵‌..اصلا‌کم‌نمیکردم‌تااینکه‌بعدچندسال‌دیگ

رژیم‌گرفتم‌شدم‌۷۰‌کیلو..براانتقال‌دوم‌یکم‌‌کم‌کردم‌‌شدم‌۶۸..

نازنین‌جون‌بازشماخوب‌بودی..من‌۲۵‌کیلو‌زیادکرده‌بودم وزن‌پسرمم‌۲۹۰۰بود..یذره‌بود..شده‌بودم‌۹۵کیلو‌😀 ...

اره من خودم اخه لاغربودم ۵۰کیلو بودم شده بودم ۷۲کیلو دکتر همش غرمیزد میگفت کم بخور 😂😂پسرم ۳کیلو ونیم بود ...ایندفعه خودم تپلی بودم ازاول 🤦‍♀️🤦‍♀️خدامیدونه چجوری قراره اینارو اب کنم 

شادن‌جون‌انشالله‌میری‌سونومطمعن‌میشی‌‌وزن‌نی‌نی‌خوبه خواهرمن‌لاغر‌هس‌شکمش‌زیادبزرگ‌نمیشد‌ماشالله‌بچ ...

ممنون عزیزم😙😙😙 توکل به خدا

آخه خودم خیلی وزن اضافه کردمو چاق شدم میگم کاشکی اقلا وزن جوجمم خوب باشه ولی خب شکم ندارم زیاد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دخترا شما آجیل می خورید بعد از انتقال؟؟؟دلم تخمه میخواد و نخود کشمش و پسته .نمیدونم بخورم یا نه چون گرمی هستن.ویتامین سی می خورید یا خوب نیست؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دخترا شما آجیل می خورید بعد از انتقال؟؟؟دلم تخمه میخواد و نخود کشمش و پسته .نمیدونم بخورم یا نه چون ...

ویتامین cشنیدم مانع لانه گزینی میشه ،پسته من زیاد خوردم البته خام تخمه شور ک اونم شنیدم خوب نیس، البته ب نظرم حساس نشیم بهتره ،شما چندم انتقالی

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام عزیزم . وای چه استرسی . اون پرستارها نفهم بودن پزشک چرا تو این مدت پیگیر نشد ؟ واقعا آدم گیر کی ...

اره خیلی اذیت شدم. دکتر من پیر مرد کلا هفته ای ی روز میاد بیمارستان عمل میکنه و میره حتی بخشم نمیاد به مریضا سر بزنه و تمام وقتشو تو کیلینیک نازایش واسه ای وی افو اینا میزاره کلا باردار قبول نمیکنه مگر تعداد انگشت شمار منم از اول اشتباه کردم دکترمو بعد از مثبت شدن باید عوض میکردم که نکردم الانم دیگه زیاد نمونده خدا کنه این ۶ هفته هم ختم بخیر بشه

میگم خانوما من فردا پس فردا موعد پریودیمه و روز دهم انتقال ،این دو شب درد و حالتای پریودیمم بیشتر شده رحمم تیر میکشه ،میگم چرا دقیقا تو این روزای نزدیک پریودی باید دردا بیان سراغم ،😭😭😭

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗