2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044815 بازدید | 684412 پست
نه ..منم دو بار ..هر بار ۵تا تخمک که تهش هیچ ...خیلی ناامیدم...خدا برات حفظ کنه عزیزم 

قربانت عزیزم

توکلت به خدا باشه، باور کن منم اصلا فکر نمیکردم مثبت بشم اما خدا خواست انشاالله برای شما هم میخواد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

عزیزم وزنتو تا جایی که میتونی پایین بیار. توکلت هم بر خدا. فقط خدا خدا خدا... باورت نمیشه من چه بارداری های عجیب و غریبی دیدم تو این مراکز. فقط خواست خدا. اگه بخواد میده عزیزم کار به شرایط نداره. من حتی یکیو دیدم شوهرش آزو اسپرم. مورفولوژی تو بیضه صفر! سه بار میکرو و بیوپسی شد. دیگه دکترا میگفتن بسه. دو قلوی دختر و پسر داره. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@s28     خوبی عزیزم ؟ نیستی چندوقته

سلام گلم والا چی بگم که دستی دستی خودمو گرفتار بیمارستانا کردم ۴روز بستری بودم تازه دیدوز مرخص شدم. دکترم گفته بود به نظر من برو ۲۴ ساعت سولفات بگیر زایشگاه محض اطمینان منم از همه جا بیخبر رفتم بماند که دارو بهم نساخت و حالم خیلی بد شد حرکته بچمم کم شد البته من زیاد حساس نشده بودم رو حرکتش تا عصر سولفتم تموم شد نوار ان اس تی گرفتن گفتن خوب نیست باید بمونی من بعد رفتم سونو داپلر دیدم بچم اصلا حرکت نداره خیلی ترسیدم ۴ روز بستریم کردن روزی ۴ بار نوار میگرفتن ولی میگفتن خوب نیست هر چی میگفتم بابا بچم حروتاش خوبه عادیه گوش نمیدادن از استرس مردم تو این چند روز

خب همین دیگه میبینم داره میشه 30 هفتم ولی شکمم مثل 5ماهه هاست بیشتر استرس میگیرم😶 بازم توکل به خدا ...

شادن‌جون‌انشالله‌میری‌سونومطمعن‌میشی‌‌وزن‌نی‌نی‌خوبه

خواهرمن‌لاغر‌هس‌شکمش‌زیادبزرگ‌نمیشد‌ماشالله‌بچه‌هاش

بالای‌۳کیلوبودن..حالا‌من‌شکمم‌انقدربزرگ‌بود‌‌‌‌‌همه‌فکرمیکردن

دوقلویه..اما‌وزن‌پسرم‌۲۹۰۰‌بود..تازه‌سزارینم‌با‌بی‌حسی‌بود‌

دکتمیگف‌‌بچش‌درشته..بعدعمل‌بهم‌گفت‌به‌این‌شکم‌بچت‌

بایدخیلی‌درشت‌میشد..نگران‌نباش‌دوست‌خوبم‌همه‌چی‌خوبه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم والا چی بگم که دستی دستی خودمو گرفتار بیمارستانا کردم ۴روز بستری بودم تازه دیدوز مرخص شدم. ...

ای واااای عزیزم چه استرسی کشیدی ...الان خوبی نینی خوبه ؟پسر من از هفته ۳۲ضربانش افت میکرد هرهفته ان اس تی وسونو بیوفیزیکال میرفتم نگران نشو ایشالا که سروقت زایمان میکنی ...سولفات برای چیه ؟ 

ای واااای عزیزم چه استرسی کشیدی ...الان خوبی نینی خوبه ؟پسر من از هفته ۳۲ضربانش افت میکرد هرهفته ان ...

الان اره خوبمسونو داپلر و بیوفیزیکالم فرستادنم همه چی اکی بود البته داپلر بچه حرکت نداشت ولی خونرسانیش خوب بود فرداش بیوفیزیکال از ۸ نمره ۸ گرفت و دکتر سونو راضی بود ولی ان اس تی خوب نبود به اصطلاح خودشون بیت تو بیتش ضعیف بود. البته دیروز ترخیص شدم رفتم پیش دکترم ولی دکترم گفت احمقا بهت نگفتن بعد از سولفات بچه تا ۴۸ ساعت میخوابه گفتم نه بابا کلیم ترسوندنم. ضربان قلب پسرت چقدر افت داشت؟ از کجا فهمیدی حرکتش کم بود رفتی ان اس اتی یا همینجوری رفتی و فهمیدی؟

ای واااای عزیزم چه استرسی کشیدی ...الان خوبی نینی خوبه ؟پسر من از هفته ۳۲ضربانش افت میکرد هرهفته ان ...

یادم رفت بگم سولفات برای جلوگیری از انقباض و زایمان زودرسه که دکترم گفت محص اطمینان بگیری مغز و ریه های جنین بهتر رشد میکنه ولی خیلی مزخرف بود خودمو از پا در اورد چه برسه بچمو

الان اره خوبمسونو داپلر و بیوفیزیکالم فرستادنم همه چی اکی بود البته داپلر بچه حرکت نداشت ولی خونرسان ...

خب دیگه خداروشکر وقتی بیوفیزیکالت نمره کامل داره نینی رشدش خوبه وکامله 😍😍😍😍بعضی وقتا واقعا بی تجربگی دکترا وماماها آدمو به وحشت میندازه ...خدا روشکر الهی همیشه خوب باشید .... حرکتش خوب بود ولی همون هفته ۳۲که رفته بودم واسه تعیین قرارگیری جفت اونجا گفتن که صربان قلبش کمه ...راستش نپرسیدم ضربانش چندبود ۹سال پیش بود یادم رفته 🙈🙈🙈ولی پسرم ۳۹هفته بخاطر افت ضربان قلب بستری شدم وبعد ۸ساعت درد طبیعی ان اس تی خوب نبود سزارین شدم 

یادم رفت بگم سولفات برای جلوگیری از انقباض و زایمان زودرسه که دکترم گفت محص اطمینان بگیری مغز و ریه ...

اهان ببخشید تاحالا نشنیده بودم  امپوله؟ سرمه؟ داروئه چیه؟ چجوری بود مگه ؟ 

الان اره خوبمسونو داپلر و بیوفیزیکالم فرستادنم همه چی اکی بود البته داپلر بچه حرکت نداشت ولی خونرسان ...

سلام عزیزم . وای چه استرسی . اون پرستارها نفهم بودن پزشک چرا تو این مدت پیگیر نشد ؟ واقعا آدم گیر کیا میوفته

یکی از دوستان اینجا یکی دیگه رو معرفی کردن ولی متاسفانه فراموش کردم اسکرین شات بگیرم از پیامشون  ...

طوبی مومن نبود، یادتون نیست؟

الان گوگل سرچ کردم ایمونولوژیست خیابان توحید آدرس مطب این دکتر اومد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب دیگه خداروشکر وقتی بیوفیزیکالت نمره کامل داره نینی رشدش خوبه وکامله 😍😍😍😍بعضی وقتا واقعا بی تج ...

اره بخدا منو که دق دادن دکترمم چون سنش زیاده بیمارستان نمیاد کلا افتادم دست دکترای دیگه. اره حالا حواسم به حرکتاش هست اگه خدایی نکرده کم شد باید بازم برم ولی امیدوارم تا ۳۴ هفته مشکلی پیش نیاد برم تو ۹ ماه حداقل. خدا پسرتو واست حفظ کنه