2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
اینجور ک متوجه شدم نوبتای رویا شرکت یک ساله ست!! اصفهان ایمونولوژیست دیگه سراغ نداری؟ میخاستم همین ه ...

یکی از دوستان اینجا یکی دیگه رو معرفی کردن ولی متاسفانه فراموش کردم اسکرین شات بگیرم از پیامشون 

گفتن خیابان توحید هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مبارکه عزیزم  لاهوتی برات انتقال داد؟

مرسی گلم اره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا😍منم هفته ديگه مركز مام انتقال دادم.  ضخامت اندوت چقدر بود؟

من ۲۵ پریودیم انتقالم انجام شد ، گفت عالیه نگفت چنده ضخامتم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله میمکنن برات عزیز دلم دکترت کیه عزیزم روز چند انتقال داد واست؟

مرسی عزیزم انشالله

دکتر لاهوتی ، روز ۲۵ پریودی

مرسی عزیزم انشالله دکتر لاهوتی ، روز ۲۵ پریودی

عزیزم داروهاتو بهم میگم

مثلا از روز اول تا سونوی اولت چه دارویی استفاده کردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم داروهاتو بهم میگم مثلا از روز اول تا سونوی اولت چه دارویی استفاده کردی

استرادیول و اسپرین ، فولیک اسید ، ویتامین د۳ 

ممنون، منم امروز رفتم، سونو و آزمایش رو دادم، سونو خدا رو شکر خوب بود و گفت احتمالا پسر 

عزیزم تبریک میگم ان شاالله که از این ببعد هم عالی بره جلو

راستی میشه بگین داروهاتون از اول چیا بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیز دلم با دکتر علیرضایی هستی؟ چه داروهایی برات شروع کرده تو سیکل انتقال

سلام عزيزه دلم 

بله با دكتر عليرضايي هستم 

استراديول ، انوكساپارين، آسپرين ولي اسيد فوليك و ويتانين د١٠٠٠، متفورين هم كه از قبل ميخوردم. 

خب همین دیگه میبینم داره میشه 30 هفتم ولی شکمم مثل 5ماهه هاست بیشتر استرس میگیرم😶 بازم توکل به خدا ...

نگران نشو خیلیا شکمشون کوچیکه ولاغرن ولی نینیاشون تپلی میشه ...۳۰هفته به بعد حسابی قلمبه میشی

من ۲۵ پریودیم انتقالم انجام شد ، گفت عالیه نگفت چنده ضخامتم 

خداروشكر عزيزم 

قطعا اين دفعه جواب ميگيري شك نكن و توكلت هم به خدا باشه. 

روز ١٠ سيكلت سونو نشدي؟ نگفت اون موقع بهت آندوت چقدره؟ 

بلاستن جنينات؟ چندتا انتقال دادن برات؟

عزیزم مگخ ذخیره تخمدان AmH نیست از منم ۰/۸بوده درسته ک ذخیرش کمه ولی با این ذخیره lvf و میکرو جواب م ...

خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم وانتقال منفی اینبارم 9تاتخمک و4تاجنین شدن دعاکن اینماه بتونم انتقال بدم وبگیره ماه پیش ضخامتم رشد نکرد. 

شماچندسالته؟ من24.میگم ذخیره تموم بشه چه اتفاقی میوفته؟؟؟ پریودنمیشیم؟ 

مهربون‌جون‌همون‌آزمایشگاهی‌که‌قبلا‌انجام‌دادی‌..رفتی؟ مگه‌چندتاتخمک‌داشتی‌که‌اینقدرکم‌شده؟ فکرنکنم ...

اره عزیزم همون جای قبلی رفتم اینبار9تاتخمک کشیدن وبعدش از1/2رسیده به0/8.

من اضافه وزنم زیادهههه. 16کیلویی میشه. بنظرت این ماه برم انتقال؟ دکترم از میشم و تو مشهد دید گفت برو دیرنکن اخه خداکنه ضخامته رشدکنه اینسری