2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
عزيزم توي بيمارستان بهت گفتن هايپر شدي؟ به من دكترم گفته سه شنبه برم مطب كه چك كنه، ولي بيمارستان به ...

من قبل پانکچر بهم گفت هایپر شدی تو سونوگرافی دید.فک کنم 15تا تخمک به بالا هایپره.تو اتاق عمل هم بهوش اومدم گفتن هایپرشدم سومین پریودی بعد پانکچر برم برای انتقال.نفخ دارم شکمم یکم بزرگ شده حالت تهوع هم دارم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آرزو جان میگم الان داروهای شما چیا هستن؟

سلام عزیزم 

من روزی سه تا استرادیول ۲ خارجی میخورم نصفی قرص پردنیزولون ۵ و روزی دو تا آمپول پروژسترون و یه دونه قرص فولیک اسید ۵ و یه آمپول انوکسا 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
حالا من چون فکر میکنم دیابت ارثی هست خیلی بهش توجه نمیکنم. اندامم هم لاغره. باشه بخاطر نی نیم کمترش ...

عزیزم دیابت واسه همس. اگر زمینه ارثی داشته باشه زودتر بروز می کنه. ولی کلا همه می گیرن. مختص چاقا هم نیست. چون سلول ها بعد از مدتی حساسیت خودشونو به انسولین از دست میدن و خون میشه پر از قند اضافه. در صورتی این اتفاق نمیفته که روش تغذیه خیلی سخت گیرانه باشه. اونم واسه یه عمر. حالا کلا به خاطر حفظ سلامت بیشتر قبل و در حین بارداری, ضرورت داره که چیزای فیبردار زیاد بخوری نه شیرین. من خودم می خوام قبل از هر غذا سبوس برنج تو کمی آب مخلوط کنم بخورم. خیلی مفیده. منبع ویتامین ب هم هست. و کمک میکنه روند گوارش و جذب غذا مخصوصا قندها طولانی تر بشه که این خودش برای کل بدن مخصوصا کیفیت تخمک مفیده.

راستی عزیزم ببخشید اینقد سوال میپرسم. چرا باید روز سه پریود بریم برای شروع پانکچر 

برای شروع هورمون ها که کلا بهشون میگن گونادوتروپین به معنی حمله کننده به غدد جنسی. این آمپولا که میزنی همون مخلوط lh و fsh هستن. غده هیپوفیز توی مغز خودش به طور طبیعی اینا رو تولید میکنه در هر سیکل و این جوری به تخمدان دستور میده شروع کن یه فولیکول رو وارد مرحله زشد نهایی کن (رشد اولیه از سه ماه قبل شروع شده بوده در حقیقت). پس وقتی علاوه بر مقدار طبیعی این هورمونا, به طور مصنوعی هم از طریق آمپول دریافتشون می کنیم به مقدار زیاد, این جوری انگار داریم به تخمدان دستور میدیم هرچی میتونی فولیکول بیشتری رو بالغ کن. تا حدود 13, 14 روز دیگه که فولیکول های بالغ آماده آزاد سازی تخمک هاشون بشن ولی این جاست که پانکچر می کنیم یعنی تخمدان رو سوراخ سوراخ می کنیم تا نذاریم اینا تخمکاشونو تو بدن آزاد کنن. بلکه زودتر اون ها رو بگیریم از بدن خارج کنیم. ببین قشنگ خانم معلمی بهت درس دادما      

کلا یه مطالعه ای روی روند آی وی اف و فیزیولوژی تولید مثل داشته باش. هم جالبه هم باعث میشه مقید تر بشی به هدفت. همه بچه ها بخونن

بنظر شما اینکه بخاطر رژیم همسرم، کلا غذاهای نشاسته دار مثل برنج سفید و سیب زمینی و ماکارونی نمیخورم ...

عزیزم این پرهیز از نشاسته یه چیز کاملا ثابت شدست. برای اینکه سطح قند خون و انسولین خونت نوسان نکنه. چون کوچکترین نوسان این ها باعث افت کیفیت تخمک و اسپزم میشه. اونایی که مشکلی ندارن و همه چیشون نرماله حالا حالا ها میتونن همه چی بخورن و راحتم باردار بشن ولی متاسفاته ماها نه. مجبوریم رعایت کنیم. همون موزم خوب نیست. در حد چشیدن بخور. اگر ذخیرت بالا نیست هایپر نمیشی. نمیخواد کار خاصی بکنی. من دیدم بعضیا میگفتن سفیده تخم مرغ زیاد خورده بودن. اون خوبه ضرری نداره چون فقط پروتئین هست

عزیزم رویان رفتی مجددا عکس رنگی گرفتی؟ ما حرف عوضکردن مرکز پیش اومده ولی پروندمونو نمیدن احتمالا. می ...

وای اینا دیگه چه نامردن!!!! میدونی یعنی چی؟ یعنی مریض حق نداره پاشو از مرکز ما بذارا بیرون. خاک تو سرشون. ببین تو بیا با دقت یه عکس باکیفیت بگیر از هر کدوم کاغذا بعد اینو وارد برنامه camscanner کن و تبدیل کن  و فرمت عکستو پی دی اف کن. این جوری خیلی بهتر میشه. راحتم میتونی پرینتش کنی.

برا سونوگرافی واژینال تا رحم و تخمدانها بررسی بشه که کیستی چیزی نداشته باشه بعدم آمپولا شروع میشه. ...

فدات که اینقد خوب توضیح دادی. من یه آزمایش باید بدم واسه روز دو پری این کارمو خراب کرده ولی ۲ یا ۳ اسفند میشه نوبت بعدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای اینا دیگه چه نامردن!!!! میدونی یعنی چی؟ یعنی مریض حق نداره پاشو از مرکز ما بذارا بیرون. خاک تو س ...

آره عزیزم. الان دوستان میگن مثل اینکه همه ی مراکز پرونده نمیدن. منم بیشتر عکس گرفتم. شوهرم مهندس کامپیوتر هست بلده ردیفش کنه چاپ بگیریم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰