2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خواهش میکنم این چه حرفیه گلم عزیزم تا دکترت جواب میده استراحت کن هرچی بوده خوب میشه نگران نباش  ...

دکترم‌جوابمو داد گفت اگه انقباض نداری نگران نباش فقط فشارمم چک کنم گفتم خبر بدم بهتون 🤗😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭 من باز خون اومد ازم چیکار کنم؟؟ هر روز سه تا شیاف و یه آمپول دارم انوکسا رو ...

عزیزم دکترت درست گفته، نهایت دو تا آمپول بزن دو تا شیاف واقعا دوز بیشتر نداریم عزیزم

میدونم شرایط سختی داری آرامشت رو بیشتر کن، درست میشه ان شاء الله 

خداروشکر عزیزم ،منم هیچ وقت فکر نمیکنم شکمم به مرحله بزرگ شدن برسه 

عزیزم می رسه اون روزها هم.بیایی بگی بچه ها من چیکار کنم بتونم یک ساعت به خواب عمیق برم یا بیای بگی بچه ها کدومتون با وجود نوزاد تونستین بیشتر از ده دقیقه حمام کنید.میاد عزیزم اون روزها هم به زودی ان شاالله 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان انتقال جنین فریز(سه ماه از پانکچر میگذره) چندم سیکله معمولا؟ من الان روزی سه تا استراد ...

عزيزم بستگي به ضخامت آندوت داره. منم امروز رفتم سونو شدم واسه انتقال جنين روز ١٠ سيكلم . واسه شما گفت چه روزي انتقالتون؟ 

ثمین جان چیا بهت داده ؟ من اینوفولیک رو از کی بخورم ؟

نوشتم عزیزم دوسه تا پست بالاتر .فکر کنم حداقل دوماه باید بخوری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حالا از کجا معلوم رویان به حرف شما گوش میده حتما بیوپسی میکنه شاید اونجا قبول نکنن؟؟ 

کسایی که شرایط ما رو دارن اونجا بیوپسی شدن. مرکز ما تو بیوپسی خیلی تنبله. دکتر اصلی مرکز خیلی دکتر خوبیه تو جراحی ولی زیاد مرکز نمیاد. اونایی هم که شرایط ما رو دارن از بی اطلاعی زیاد پیگیر نمیشن. نهایت جنین شناسی میگه جنین نداشتین😑 دوشنبه نوبت دارم اگه قبول کنه بیوپسی کنه خیلی عالیه ولی قبول نکنه ناچارم مرکز رو عوض کنیم متاسفانه. تتداد اسپرم همسرم خیلی کمه و بیست درصدشون زنده ان😑 پروسسینگ ابن سینا هم گفت بیوپسی. دکتر زنانم گفت بیوپسی بشین بهتره. حالا رفتیم مرکز میگه تا این دکتر رضایت نده بیوپسی نمیکنیم. هرجوری هست با همین اسپرم ها

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰