2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
نه جنین شناس گفت ظاهرشون خوب بودن ومشکل از اسپرمه پرسیدم یعنی تخمک ها مشکلی ندارن گفت ما از داخلشون ...

آره درست گفته. چون هرطرف قوی تره بیشترم میشه روش سرمایه گذاری کرد. مکملا رو هردوتون بخورین و مهم تر از اون هیچ چیز شیرین غیر از یکی دو واحد میوه در روز و هیچ چیز نشاسته ای غیر از مقدار کم برنج قهوه ای و نان سبوس دار نخورین. خیلی مهم هست در کیفیت اسپرم و تخمک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خطر نداشته باشه؟ دوتا آمپولو بکشم تو یه سرنگ یا جدا باشه؟

نه عزیزم نداره با ی سرنگ بزن  دوتا شیاف و دوتا دوفاستون هم داری بنظرم آسپرین  رو قطع کن چند روز مشکلی ایجاد نمیشه و مایعات زیاد بخور  استراحت عدم نزدیکی و کار سنگین استرس هم نداشته باش  خدا خودش حافظ  نینی هاست نگران نباش 

انشاءالله بهترین براتون رقم بخوره عزیزم 

انشالله. فقط دلم میخواد یک شب فقط یک شب بدون نگرانی بخوابم. انگار یادم رفته چه مزه ای داره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خوشبحالت مارو هم دعا کن من جنینام فریز شدن برای بعد عید چون هایپر شدم😔

امیدت به خدا باشه عزیزم.بهتر که فریز انتقال میدی.بدنت اورحال میشه تا اون موقع.خدا پشت و پناه هممون باشه عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
قبل از انتقال اگر پرهیز داشته باشی به درد اون تخمک های داخل تخمدونت میخوره که وارد دوره رشد شدن. یعن ...

حالا من چون فکر میکنم دیابت ارثی هست خیلی بهش توجه نمیکنم. اندامم هم لاغره.

باشه بخاطر نی نیم کمترش میکنم 😍👶

مرسی گلم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بخور عزیزم .منم خیلی میخوردم قبل از انتقال

بنظر شما اینکه بخاطر رژیم همسرم، کلا غذاهای نشاسته دار مثل برنج سفید و سیب زمینی و ماکارونی نمیخورم اشکال نداره؟ آخه درجریانی ک همه میگن نشاسته برای انتقال خوبه. 

البته موز و جو دوسر ک نشاسته دارن میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من یه بار پارسال مشتاق میکرو کردم. پانکچر شدم از 25 تخمک، هشتا جنین ضعیف تشکیل شد که تا روز پنجم رشد ...

عزیزم رویان رفتی مجددا عکس رنگی گرفتی؟ ما حرف عوضکردن مرکز پیش اومده ولی پروندمونو نمیدن احتمالا. میگن آزمایشاتتونو فوتو کنین داشته باشین پرونده به کسی نمیدیم. حالا من نمیدونم عکس رنگی رو چطور میشه فوتو کرد. موندم اگه بخوام برم عکس رنگی رو چیکار کنم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم نداره با ی سرنگ بزن  دوتا شیاف و دوتا دوفاستون هم داری بنظرم آسپرین  رو قطع کن چن ...

تنها چیزی که ازش فرار میکنیم همین نزدیکی و کار سنگینه بخدا مگه دیوونه شدم تو این شرایط 😔

باشه عزیزم ممنونم از کمکت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به نظر من آره.دوتا امپولم باهم تزریق کن توی ی سرنگ

باشه آره فکر کنم اینجوری بهتر باشه فقط مخالفت دکترمو درک نمیکنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن