2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خرما برای چند ماه قبل از انتقال هم خوب نیست؟ من بیش از اندازه رطب میخورم. الان جنین فریز دارم و چند ...

قبل از انتقال اگر پرهیز داشته باشی به درد اون تخمک های داخل تخمدونت میخوره که وارد دوره رشد شدن. یعنی مثل این هست که داری دوباره تخمک تقویت میکنی برای یه تخمک کشی دیگه یا طبیعی حامله شدن. پس خوبه. البته کلا این پرهیزها برای کل دستگاه تولیدمثلت خوبه. چون رحم هم تحت تاثیره. خرمای زیاد چرا میخوری؟ حتی چیزای شیرین طبیعی هم سن دیابتی شدن رو پایین تر میاره. الان دیابت اومده تو دهه سی سالگی و این خیلی بده. عوارضش خیلی شدیدتر از چیزیه که ما فکر می کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه تخمک کشی اونجا چقدره؟ از کارشون راضی هستی؟ مرکز سیروس رستمی میرم، دکترم سارا فلاحی هست،زوج مین ...

مرسی گلی. منم سیکل اولم رفتم پیش مددی. اونم قبلا پیش رستمی بوده بعد مستقل شده. عملامم توی همون کلینیک رستمی انجام میداد

عزیزم من الان برگشتم. گفت به خاطر IVF در هر صورت باید برم اکو قلب. برای اینکه خیالت راحت تر شه هم آم ...

خب خدا رو شکر انشالله که نیازی به ریداکت نیست و دو قل صحیح و سالمن مامان جونی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام. تو یکی از تاپیکا دیدم مامان شدی. تبریک میگم❤ ivf کردی؟

سلام ممنونم ان شاالله خبر مامان شدن شما

بله آی وی اف کردم ولی خونریزی دارم خیلی نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ویزیت زنانش ۴۰ تومنه. دکتراشم خوبن خودت هم میتونی انتخاب کنی حتی 

مرسی از پاسخگوییت عزیزم.شما رفتید این مرکز؟نتیجه گرفتید؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
هزینه تخمک کشی اونجا چقدره؟ از کارشون راضی هستی؟ مرکز سیروس رستمی میرم، دکترم سارا فلاحی هست،زوج مین ...

واللا چی بگم. اون تست های تکمیلی و نکاتی که بچه های سایت میگن, تو شیراز دکترا نمیگن همون اول. واسه همین من خودم به دکتر میگم فلان آرمایشو میخوام فلان کارو انجام بدیم و اونم نظرشو میگه. مثلا گفتم میخوام جنینا هچ بشن گفت باید به جنین شناس بگی. یا مثلا رفتم خودم پیش دکتر حبیب آگهی روماتولوژیست گفتم تستای پیشگیری از سقطو بنویس. یه سری چیز رو نوشته. یه سری دیگه هم بجه ها گفتن که میخوام برم بگم برام بنویسه. هرینه تخمک کشی هم فعلا یه پنج و هفصدی شده. درخواستمو اکسپت کردی؟؟؟

مرسی از پاسخگوییت عزیزم.شما رفتید این مرکز؟نتیجه گرفتید؟

خواهش میکنم گلم. من هنوز نصف راه رو رفتم احتمالا یک ماه دیگه شروع میکنم سیکل آی وی اف رو. ولی تا الانش که راضی بودم خدا رو شکر خیلیا رو دیدم راضین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی گلی. منم سیکل اولم رفتم پیش مددی. اونم قبلا پیش رستمی بوده بعد مستقل شده. عملامم توی همون کلینی ...

فدات، پیش مددی نتیجه نگرفتی؟ آره می دونم تو مرکز رستمی هستن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهش میکنم گلم. من هنوز نصف راه رو رفتم احتمالا یک ماه دیگه شروع میکنم سیکل آی وی اف رو. ولی تا الا ...

دکتر شما کیه؟

میتونم برای دفعه بعد دکترمو عوض کنم ؟

و اینکه مشکلتون چیه؟

انشالله نتیجه میگیرید 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی