2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکترم عموییه. رفتم مادر و کودک. شما چطور؟ مشکلت چیه و کدون دکتر میری؟

هزینه تخمک کشی اونجا چقدره؟ از کارشون راضی هستی؟ مرکز سیروس رستمی میرم، دکترم سارا فلاحی هست،زوج مینور هستیم جنینا باید pgd برای تعیین سلامت بشن بعد از عید انشاءالله انتقال بدم، تعریف دکتر عمویی رو خیلی شنیدم، انشاءالله که به زودی مادر شی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلامم دوستای گلم خوبین؟ وای بیایدبه دادم برسید دارم دق میکنم ازغصه,,,, امروز رفتم جواب ازمایش ذخیرموگرفتم بعدپانکچر,, شده0/8 از1/2 وای یعنی دیگه امیدی نیست؟؟؟ توازمایشگاه گریم گرفته بود حسابی.   

4تاهم جنین دارم, بنظرتون اینماه پریودشدم برم انتقال یابزارم لاغرکنم بعدعید؟؟؟   

سلام عزيزم شكمتون اب اورد خودش خوب ميشه يا بايد دارو مصرف كني

سلام گلم، والا من تخمک کشی اولم که شکمم آب آورد آبش خیلی زیاد بود مجبور شدم بستری شم، در حین مصرف دارو هم اندازه یه بطری نوشابه بزرگ و یه بطری کوچک ازش آب کشیدن، باز آب آورد، دیگه دکترم گفت آبشو نمی کشم چون هی آب میاره همین قرص کابرلین رو خوردم و  آمپول انوکسا رو زدم و کم کم خوب شدم، بار دوم که تخمک کشی شدم باز شکمم گنده شده بود ولی نه به شدت قبل دیگه باز قرص کابرلین رو خوردم و آمپول انوکسا و اورگالوتران رو زدم بعد از 4،5 روز خوب شدم.

من قبلا ابن سینا رفتم، کلینیک اندومتریوز همسرمم پیش دکتر جنتی ویزیت شده ازمایشاتمم ابن سینا ا ...

مشکل آندومتریوزت چیه سایز کیست چنده همسرت چه مشکلی داره عزیزم. منم ابن سینا پیش طرازی میرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان كسي اينجا پودر enters meal داشته؟ دكترم امروز بهم داده، نميدونم براي چي هست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيزم علائمتون چيه  هايپر شدين

شکمم گنده شد،تهوع داشتم، یبوست شدید، دفع ادرار خیلی کم بود، بار اول که تخمک کشی شدم اینجوری بودم چون شکمم آب هم آورده بود

بار دوم قرص کابرلین رو استفاده می کردم تهوع داشتم، شکمم کمتر گنده بود، یبوست هم داشتم ولی دفع ادرارم خوب بود.

عزیزم امروز پریود شدم ولی خیلی خیلی کمه درد ندارم بعد از پانکچر اینجوری میشه؟

خدا رو شکر، یادم رفته گفته بودی پریود اول بعد از پانکچره یا پریود دوم؟

برای من پریود اول بعد از پانکچر دردم کم بود و تقریبا حجمش بیشتر بود

ولی پریود دوم خیلی خیلی کم بود.

سلام خانما من مرکز ابن سینا وقت گرفتم. شما میدونید چه جوریه؟همه ی دکتراش خوبن ؟ هزینه هاشو میشه بگ ...

ویزیت زنانش ۴۰ تومنه. دکتراشم خوبن خودت هم میتونی انتخاب کنی حتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بیا خبر بده که چی بهت گفت عزیزم. انشالله که چیزی نیست. فدات

عزیزم من الان برگشتم. گفت به خاطر IVF در هر صورت باید برم اکو قلب. برای اینکه خیالت راحت تر شه هم آمنیو رو انجام بده. ولی جووری حرف زد که آرامش گرفتم.

گفت اگه مشکلی بود همون موقع بعد انومالی و امنیو ریداکت میکنیم کسی هم کاری به چیزی نداره