2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
بله عزیزم دکترم طرازی هستش نه عزیزم ابن سینا میرم.شما مطب میرید؟

من قبلا ابن سینا رفتم، کلینیک اندومتریوز

همسرمم پیش دکتر جنتی ویزیت شده

ازمایشاتمم ابن سینا انجام دادم

ولی بعد زایمان زودرس، مطب پیششون رفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم اول گفت ال دی نخور ولی سونوکه کرد گفت مشکلی نیست اگه میخوای بخور.من چون دوتا پریود از پانکچر ق ...

برای تنظیم پریود, قطره ویتاگنوس یا قرص رها بخور. اینا گیاهین خیلی خوبن بهتر از ال دی که شیمیایی هست

آره عزیزم. امروز همسرم بیاد با هم مشورت کنیم ببینم چی میگه. خسته شدم تو این مرکز بخدا. از اول یا هی ...

عزیزم تا حالا پانکچر شدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب خدا رو شکر الان 15 تا جنین داری. همشو باهم تعیین جنسیت می کنند؟ بعد تعدادی رو که انتقال دادند، ...

ممنون گلم، آره همه رو با هم، نمی دونم کیفیتش میاد پایین یا نه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستای گلم. کسی میدونه بخوام بعد از عید رویان نوبت بگیرم شرایطش چطوره؟ الان تو مرکز خودمون برای ...

سلام. من رویان میرم. تماس میگیری قسمتِ نوبت اول، تلفنی نوبت میگیری. همون موقع یه اطلاعات کوچیک ازت میپرسه و وارد سیستم میکنه. بهت تاریخ ویزیت میده و یه شماره تلفن که  همون موقع تماس میگیری و برای همسرت هم همون تاریخ وقت ارولوژ میگیری. وقتی مراجعه میکنی برای تکمیل پرونده دو جا میفرستنت. همون روز میتونی دکتری ک میخای رو انتخاب کنی که روی پروندت اسمش رو بنویسن. بعد منتظر می مونی تا برای ویزیت صدات کنن. همسرت هم میره قسمت مردان و منتظر میشینه تا نوبت ویزیتش بشه. همون روز اول همسرت آزمایش اسپرموگرام میده. دکتری ک انتخاب کردی یا همکارش آزمایشای اولیه ی شما رو برات مینویسه. و ویزیت بعدی باید جواب آزمایشات رو ببری... هر چی آزمایش از قبل دارید هم، روز اول ببرید چون اگر آزمایش ها قدیمی نباشن ازتون قبولشون میکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بخدا بدترین روزای زندگیم در حال سپری شدنه هر لحظه حس میکنم الان از غصه میمیرم تو آینه خودمو میبینم ا ...

توکل به خدا ایشاللا سختیا تموم میشه. تا جایی که میشه به خودت برس. خیلی هم نرو تو آینه. واللا هی آدم صورت نگرانشو میبینه بیشتر غصه میخوره

تو همچین مواقعی که داروهات مطمیئن نیستی اثرش کافی بوده و دکترتم در دسترس نیست باید بری همون مرکز ناب ...

به دکتر دسترسی داشتم زنگ زدم مطبش ولی مرغش یه پا داره میگم من با سه تا شیاف و یه آمپول در روز و دوتا دوفاستون باز خونریزی کردم باید دوز پروژسترون رو تغییر میداد که فقط گفت یه hcg بزنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
از یه طرف این خونریزی داره منو میکشه از یه طرفم نیش و کنایه مادر شوهرم داره منو خفه میکنه تو این شرا ...

اصلا این مدت خونواده شوهرو کات کن بگو استراحت مطلقم نمیتونم مهمون داری کنم. تلفنم از برق بکش اصلا  

خیلی عمیق نبر داخل به اندازه ی بند انگشت

خیلی کم میبرم داخل ولی گفتن فعلا اونو استفاده نکن تا خونریزیت بند بیاد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن