2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تا حالا پانکچر شدی ؟

نه عزیزم. قراره به زودی بشم. ولی الان که بحث منتفی شدن تسه شد باز دو به شک شدیم. حالا منتظر جواب مشورت با پزشکم. ولی روزه ی شک دار نمیگیرم. تا زمانی که به شرایط ایده آل نسبی نرسم وارد سیکل نمیشم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
از یه طرف این خونریزی داره منو میکشه از یه طرفم نیش و کنایه مادر شوهرم داره منو خفه میکنه تو این شرا ...

به نظر من هیچ کس نباید اظهار نظر و دخالت کنه. تمام این مدت حاملگیت هیچی از وضعیتت نباید به کسی بگی. فقط مامان و خواهر و شوهرت. نه جایی برو نه کسی بیاد. بذار آروم باشی و از شر بقیه راحت

سلام. من رویان میرم. تماس میگیری قسمتِ نوبت اول، تلفنی نوبت میگیری. همون موقع یه اطلاعات کوچیک ازت م ...

سلام مهربونم چه راهنمایی کاملی گلم. ممنونم♥️🥰🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم پودر اینو فولیک رو چند وقت قبل تخمک کشی باید بخورید ؟؟

دوره کامل رشد تخمک سه ماه هست یعنی 90 روز. حتی گاهی اوقات میگن 120 روز. پس اگر چهار ماه کامل انواع مکملا و رژیم و پرهیز داشته باشی, بهترین حالت ممکن هست

ثمین جان تو سیکلای پانکچرت اووبوست یا اینوفولیک خوردی؟ میگن بخاطر اینوزیتول خیلی موثرن تو ...

نازنین جان من ذخیرم کمه ۱/۹۴هست الان خودم اینوفولیک گرفتم این ماه بخورم 

فیبروم هم دارم 

اشکال نداره یکماه بخورم ؟باعث بزرگ شدن فیبرومم نمیشه ؟

سلام خواهریا توروخدا کمکم کنید من توسیکل میکرو هستم دکترم بهم گفت روزی 200 واحد سینال اف بزنم امروز زوز 5 پریودیم هس ولی پرستار اشتباهی 400 واحد بهم امروز تزریق کرده یعنی درجه باید روی 32 میبود ک تزریق کنه اما روی 68 تزریق کرد چکار کنم توروخدا کمکم کنید 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

سلام خانما من مرکز ابن سینا وقت گرفتم.

شما میدونید چه جوریه؟همه ی دکتراش خوبن ؟

هزینه هاشو میشه بگید بهم ؟

خیلی استرس دارم

همسرم اسپرمش خوبه من تنبلی دارم

یک سال و نیمه اقدامم نشده 

یکم راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی