2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684423 پست
تخمدانت جمع میشه گلم نگران نباش، من که بعد از تخمک کشی شکمم شدیدا آب آورد و رفتم آبشو کشیدن، دکتر می ...

خداروشكر كه خوب شدي عزيزدلم الهي هميشه تنت سالم باشه مهربون جان😘❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آژانس بگیر برو. اینجوری خیالت راحت تر میشه. مطبش دوره؟

دوباره زنگ زدم مطب دکتر گفت hcg بزنم یه دونه و امروز استراحت کنم پس فردا برم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم استرس خیلی بد ترش می کنه  من هروقت حرص خوردم خونریزی کردم  اول سعی کن آروم باشی&nb ...

زنگ زدم مطب دکتر گفت یه دونه hcgبزنم پس فردا برم مطب

من انوکسا رو خیلی وقته حذف کردم ولی دکتر نذاشت آسپرینو قطع کنم اگه دو روز نخورم مشکلی پیش میاد؟

عزیزم آسپرین یکی دو روز دوزش فراموش بشه طوری نمیشه.ولی یه روز من تو اتاق دکترم بودم یه خانومه زنگ زد ...

پس منم دو روز نمیخورم تا پس فردا که میرم مطب

فکر کنم من تا به اون مرحله برسم مردم خواهر

بخدا بدترین روزای زندگیم در حال سپری شدنه هر لحظه حس میکنم الان از غصه میمیرم تو آینه خودمو میبینم انگار ۴۰ سالمه حس میکنم خیلی شکسته ام

شنیدم دکتر خوبیه. من میش آراسته رفت شوهرم البته اولش سلطان زاده بود که افتضاح بود بعد آراسته که خیلی ...

دفعه بعد کی باید بری پیش طرازی عزیزم؟توی چه مرحله ای هستی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بخدا بدترین روزای زندگیم در حال سپری شدنه هر لحظه حس میکنم الان از غصه میمیرم تو آینه خودمو میبینم ا ...

نکن اینکارو با خودت عزیزم

ای وی اف اکثرا لکه بینی و خونریزی هست به خودت استرس وارد نکن 😍😍😍

نکن اینکارو با خودت عزیزم ای وی اف اکثرا لکه بینی و خونریزی هست به خودت استرس وارد نکن 😍😍😍

از یه طرف این خونریزی داره منو میکشه از یه طرفم نیش و کنایه مادر شوهرم داره منو خفه میکنه تو این شرایط من اومده میگه باید مامانت بیاد ۲۴ ساعته ازت مراقبت کنه این چه مادر یه تو داری که کم میاد بهت سر میزنه حالا بیچاره مادرم همش اینجاست ها

زنگ زدم مطب دکتر گفت یه دونه hcgبزنم پس فردا برم مطب من انوکسا رو خیلی وقته حذف کردم ولی دکتر نذاشت ...

وقتي دكتر مي گه بخور حتما بخور 

ما كه علمش رو نداريم حتما لازمه 

دور از جون اگر خون پشت جفت لخته بشه خون رساني مختل ميشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

از یه طرف این خونریزی داره منو میکشه از یه طرفم نیش و کنایه مادر شوهرم داره منو خفه میکنه تو این شرا ...

ای بابا بهش بگو به مامانم نگفتم که اذیت نشه استرسی نشه یه جوری جوابشو بده که دیگه ازین حرفا نزنه!!!

وقتي دكتر مي گه بخور حتما بخور  ما كه علمش رو نداريم حتما لازمه  دور از جون اگر خون ...

شما الان داروهات چیه گندم جان

دفعه بعد کی باید بری پیش طرازی عزیزم؟توی چه مرحله ای هستی؟

جواب آزمایشم ۲۶ این ماه آماده میشه بعدش باید برم بعده ۲۶ هر روزی باشه میرم فقط طرازی یادش رفته یه آز روز سوم پری رو برام بنویسه اعصابم خورده حالا دوباره باید وقت بذارم برم بگم برام بنویسه البته دکتر زنان اونجا برام نوشته بود قبلا اما نمیدونم این همونه یا نه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای بابا بهش بگو به مامانم نگفتم که اذیت نشه استرسی نشه یه جوری جوابشو بده که دیگه ازین حرفا نزنه!!!

خودش دید حوصله حرف زدنم ندارم پاشد رفت 

بدبختی اینه که تو یه ساختمونیم هر رفت و آمدی رو چک میکنن