2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=174893900]آره گلم هایپر شدید بودم  یبوست شدم ولی با شربت لاکسی ژل شکمم کار کرد، اگه یبوستی شربت لاکسی ژل ...[/QUOاره خیلی شدید شربت لاکتولوز داد فایده نداره برام باشع ممنون عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سیب زمینی چه ضرری داره؟

کلا نشاسته برای مردهای نابارور، خوب نیست. ماکارونی و ورمیشل هم نمیخوریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من ١٧ دي پانكچر شدم ١ بهمن پريود شدم از روز ٥ دارم ال دي ميخورم روز دوم پريود رفتم دكتر سونو ...

قرص کابرلین هم بعد از هایپر شدن دکتر بهت داده؟این  قرصه تهوع میاره، خود ال دی هم برای بعضیا تهوع میاره، ولی بیشتر بخاطر اینه که هایپر شدی، من هایپر شدم شکمم آب آورده بود تهوع داشتم، به زودی هایپریت خوب میشه عوارضشم خوب میشه عزیزم نگران نباش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم نمیخوردم ازوقتی زایمان کردم علاقه پیداکردم.نمدونم چی بخورم به جاش که هوسم بره.

اگه خواستید از سرتون بیفته باید بزارید درش باز باشه بعد طعمش عوض میشه .کم کم میلتون به خوردنش کم میشه

قرص کابرلین هم بعد از هایپر شدن دکتر بهت داده؟این  قرصه تهوع میاره، خود ال دی هم برای بعضیا تهو ...

نه عزيزم كابرلين نداد فقط ده روز اول ازيترومايسين، اكتووركو و امپول انوكسا داد. تا الان خوب بودم امروز تهوع شديد دارم و بي حالم. خداكنه تخمدانام جمع بشه خيلي ميترسم

خداياشكرت....❤️ 
نگووو نگوووو چی توز طلااایی باشه به به 😛😜😋😋😋😋😋😋😋😋

وای اره ازهمینارامیگم ازخوردنش سیرنمشمممم.حلال کن توروخداشماباردارهم هستیدبگیربخوربه جامنم بخور😋😄😄

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اگه خواستید از سرتون بیفته باید بزارید درش باز باشه بعد طعمش عوض میشه .کم کم میلتون به خوردنش کم میش ...

اره راست میگیدهوامیکشه بدمزه میشه همین الان تصورش کردم نمخام دیگه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
من هنوز نمیدونم دکترم توبیمارستان بابک واقبال وصارم وپیامبرانه ....یه ماه دیگه میرم بیمارستان صارم و ...

عزيزم ببخشيد من ريپلاي كردم

بيمارستان پيامبران دوستم زايمان كرد خيلي راضي بود

بله تو پروندم دکتر مشایخی نوشته هیسترو. ولی خودم روز پانکچر رفتم اتاق عمل لاپاراسکوپی که ازشون نوبت ...

چه خوب که از قبل داخل پرونده ت نوشته بود ،منم میخوام هیسترو انجام بدم ،منتها شهر خودم ،میگم نمیدونی اثر خراش تا چند وقت میمونه ؟

اگر لولها هیدرو باشن ،با همون هیسترو درست میشه یا به لاپوراسکوپی نیاز هست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

[QUOTE=174899396]وای اره ازهمینارامیگم ازخوردنش سیرنمشمممم.حلال کن توروخداشماباردارهم هستیدبگیربخوربه جامنم بخور😋😄 ...[/QUOTفداااات عزیزم تازگیا خوردم ضرر داره دلم برای بچه میسوزه هوس هم کنم دوسه تامیخورم ولی مگه ادم سیرمیشه🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزيزم ببخشيد من ريپلاي كردم بيمارستان پيامبران دوستم زايمان كرد خيلي راضي بود

خواهش میکنم مرسی عزیزم خوشحال میشم اتفاقا نظرتونو میگید 😘😘😘پیامبران نزدیک خونه مامانمه یکی دوباری رفتم ولی کسی نبوده اطرافمون که اونجا زایمان کرده باشه ...ایشالا که هممون به سلامتی وسروقت زایمان کنیم