2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من سه تا شیاف دارم یه آمپول هر چی گفتم دوتا شیاف باشه بجاش یه آمپول دیگه ام بزنم گفت نه همون سه تا ش ...

عزيزم به نظرم بايد به دكترت اعتماد كني 

خلاصه اون پزشكه 

منم اينا رو دكتر بهم داد 

االبته از اول دوتا آمپول داشتم براي خون ريزي فقط يه شياف اضافه كرد 

به نظرم سرخود تغيير نده 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

صبح ساعت ۸ یه شیاف گذاشتم ساعت ۱۱ اینجوری شد دیگه باید چیکار کنم آخه 

شیاف رو رکتال میزنی دیگه ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ زدم ماماش میگه همینجوری ادامه بده دوز پروژسترون رو یعنی سه تا شیاف و یه آمپول. گفتم خب من با این ...

آسپرین رو قطع نکردی ؟وااای دختر آسپرین رو قطع کن 

همه ی دکترا اول اسپرین رو قطع میکنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کسی از تشکیل پرونده و نوبت گیری رویان خبر نداره؟

میتونی از همین الان زنگ بزنی و نوبت بگیری 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میتونی از همین الان زنگ بزنی و نوبت بگیری 

طول میکشه نوبت دادنشون؟ امروز با دکتر ارولوژ همسرم صحبت کنم ببینم چی میگه. اگه اکی نداد نوبت میگیرم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزم تعدادش دو تا پنج میلیون هست. جنین شناسی ابن سینا هم process کرد گفت تسه بشه. ولی ما اومدیم ...

ماهم مورفو صفره! اما تعداد تا دویست میلیونم میره 

ابن سینا فککنم معتبرتر باشه نظرش تا شهرتون درست میگی هزینه و اینا ریسک براش

طول میکشه نوبت دادنشون؟ امروز با دکتر ارولوژ همسرم صحبت کنم ببینم چی میگه. اگه اکی نداد نوبت میگیرم

نه فکر نکنم خیلی طول بکشه اگر برای بعد از عید بخوای 

تحرک ومورفو اسپرم همسر منم صفر بود ولی بیوپسی انجام ندادن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ماهم مورفو صفره! اما تعداد تا دویست میلیونم میره  ابن سینا فککنم معتبرتر باشه نظرش تا شهرتون د ...

اره عزیزم. تحرک هم صفره کامل هست. 

نه فکر نکنم خیلی طول بکشه اگر برای بعد از عید بخوای  تحرک ومورفو اسپرم همسر منم صفر بود ولی بی ...

تعداد اسپرمش چقدر بود عزیزم؟ درصد اسپرم زنده چطور؟

اینوفولیک خوردم ولی اوابوست نه در عوض الان کلکسیون داروهارو دکتر داده بهم همشم مکمل و تقویتی .

دکترت چه داروهایی بهت داده عزیزم طرازی داده بهت دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤