2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
شاید عزیزم .ولی خوب من هربار همینن من بار اول ۸۴تا امپول زده بودم برا سیکل پانکچر .دفعه قبلش ۲۸تا زد ...

ثمین جان تو سیکلای پانکچرت اووبوست یا اینوفولیک خوردی؟ میگن بخاطر اینوزیتول خیلی موثرن تو رشد تخمک 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     عزیزم هول نکن استرس نداشته باش فقط استراحت کن

ممنونم عزیزم

استراحت مطلقم هیچ کاری نمیکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه اخه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان برای آزمایش ذخیره تخمدان دکتر باید غیر از AMH چه فاکتورهای دیگه ای رو بنویسه؟ روز 3 پریودی ...

آره روز سه خوبه منم AMHرو داشتم ولی سه پریودی رو نداشتم برام نوشته گفته حتما بدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله کا چیزی نیست فدات شم خونسرد باش تا یکی جوابتو بده استرس خودش خیلی بده عزیزم

صبح ساعت ۸ یه شیاف گذاشتم ساعت ۱۱ اینجوری شد دیگه باید چیکار کنم آخه 

الان چند ساعت ازش گذشته خب میخوای دوباره بذار. نمیتونی زنگ بزنی به دکترت 

زنگ زدم ماماش میگه همینجوری ادامه بده دوز پروژسترون رو یعنی سه تا شیاف و یه آمپول. گفتم خب من با این دوز باز خون دیدم چیکار کنم گفت نمیدونم همینجوری ادامه بده گفتم آسپرین دارم اونو قطع کنم؟ میگه من بگم قطع کن بعد اتفاقی بیفته میگی تو کردی.انگار نه انگار یکی داره اینجا از استرس تلف میشه میگم از دکتر بپرس چیکار کنم میگه دکتر تلفنی جواب نمیده اگه میخوای بیا مطب

زنگ زدم ماماش میگه همینجوری ادامه بده دوز پروژسترون رو یعنی سه تا شیاف و یه آمپول. گفتم خب من با این ...

متاسفم براشون. به نظرم این سری که رفتی پیش دکترت بهش بگو من با همین استرسم که شما جواب نمیدید ممکنه خدای نکرده مشکلی برام پیش بیاد اگه نزدیکی برو مطب.برات ۵۰ تا صلوات میفرستم فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤