2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

سلام دوستای گلم. کسی میدونه بخوام بعد از عید رویان نوبت بگیرم شرایطش چطوره؟ الان تو مرکز خودمون برای بیوپسی همسرم دارن اذیت میکنن. ما هم نمیخوایم ریسک کنیم بدون بیوپسی بریم تو سیکل. خسته شدم. بعد از عید میخوام رویان نوبت بگیرم کلا از اول اونجا تشکیل پرونده بدم. حالا امروز بازم قرار هست بریم با اورولوژ همسرم صحبت کنیم تا خدا چی بخواد. تمام کارهام آماده است برم تو سیکل حالا این شده دردسر😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دفعه بعد کی باید بری پیش طرازی عزیزم؟توی چه مرحله ای هستی؟

فعلا هیچی مرحله خاصی نیستیم نامه داد برای میکرو با همسرم رفتیم رضایت نامه رو امضا کردیم سریع بعد دارو میده برای پانکچر. این سری هم به خودم ویتامین داد مصرف کنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش دید حوصله حرف زدنم ندارم پاشد رفت  بدبختی اینه که تو یه ساختمونیم هر رفت و آمدی رو چک میک ...

اره اینجوریم سخته واقعا

اما کلا به خودشم بگو همه چی اوکیه دکتر گفته خوبه اینجوری بار استرس ازت کمتر میشه به نظرم... همشم بهش بگو من به مامانم هیچی نمیگم ناراحت نشه شما هم چیزی بهش نگید

اینجوری بگی متوجه میشه دیگه

شما الان داروهات چیه گندم جان

استراديول ٣تا

پروژسترون ٢ تا شفاف ٢ تا آمپول 

انوكسا

اسيد فوليك 

پرگنازول 

متفورمين 

ايزوكسوپرين 

دنيترون هم برا تهوع

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اره اینجوریم سخته واقعا اما کلا به خودشم بگو همه چی اوکیه دکتر گفته خوبه اینجوری بار استرس ازت کمتر ...

بچه هاش مگه میذارن ناراحت بشه هیچی رو بهش نمیگن حالا نمیدونست خونریزی دارم همون جوری اومده بود سر بزنه اینارو هم گفت کلا فکر میکنه از همه بیشتر دلسوزه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستای گلم. کسی میدونه بخوام بعد از عید رویان نوبت بگیرم شرایطش چطوره؟ الان تو مرکز خودمون برای ...

خب اگه لازم میست چه اصراری داری به بیوپسی؟؟؟ حتما یه چیزی میدونن میگن 

مثلا خودم چون دی اف ای بالا هست هی اصرار کردم بیوپسی کنن اورولوژش که اصلا قبول نکرد جنین شماسم حرف زدم گفت چون تعداد بالاس الکی بافت بیضه دست نمیزنن خراب شه یا چیزی شه شما هم حتما چیزی هست که نمیکنن عزیزم

خودش دید حوصله حرف زدنم ندارم پاشد رفت  بدبختی اینه که تو یه ساختمونیم هر رفت و آمدی رو چک میک ...

اه 

به خاطر بچت توجه نكن 

باور كن اعصاب خيلي موثره 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

استراديول ٣تا پروژسترون ٢ تا شفاف ٢ تا آمپول  انوكسا اسيد فوليك  پرگنازول  متفور ...

من سه تا شیاف دارم یه آمپول هر چی گفتم دوتا شیاف باشه بجاش یه آمپول دیگه ام بزنم گفت نه همون سه تا شیاف و یه آمپول

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه هاش مگه میذارن ناراحت بشه هیچی رو بهش نمیگن حالا نمیدونست خونریزی دارم همون جوری اومده بود سر بز ...

اوه اوه😂😂😰 تو فقط آرامش داشته باش عزیزم روزی چند بار تمرکز کن نفس عمیق بکش به تودلیات فککن اعصابت آروم میشه😍😍اصلا استرسی نشو دکتر حاضر و اماده هست اینهمه هم امپول و قرص پس نگرانی نداره❤️❤️

اون شیمیایی بود عزیزم سقط شد بعدش یکبار دیگه انتقال دادم منفی شد بعدش یکبار دیگه پانکچر کردم و انت ...

ای بابا

ناراحت شدم😔

ماشاالله به پشتکارت.

فکر کنم مهر بود که انتقال من منفی شر شما گفتی مثبت شدی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خب اگه لازم میست چه اصراری داری به بیوپسی؟؟؟ حتما یه چیزی میدونن میگن  مثلا خودم چون دی اف ای ...

نه عزیزم تعدادش دو تا پنج میلیون هست. جنین شناسی ابن سینا هم process کرد گفت تسه بشه. ولی ما اومدیم شهرمون. البته با کلومیفن تعدادش بالا میره خیلی ولی حالت طبیعی دو تا پنج میلیون هست. تازه مورفو و تحرک هم صفر هست😑 اصلا ریسکه بخوام با این شرایط برم تو سیکل. جنین تشکیل نشه این همه هزینه کنیم چی؟ با اکثر کسایی که شرایط ما رو داشتن صحبت کردم با تسه جواب گرفته بودن. اس دی اف شوهرم سی هست. لب به لب رنج نرمال هست. حالا امروز با اورولوژ همسرم صحبت کنم ببینم اون چی میگه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭 من باز خون اومد ازم چیکار کنم؟؟ هر روز سه تا شیاف و یه آمپول دارم انوکسا رو ...

به نظر من شیافتو بکن دوتا و امپولم دوتا باهم توی ی سرنگ .آمپول یکی توی دراز مدت جواب میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان تو سیکلای پانکچرت اووبوست یا اینوفولیک خوردی؟ میگن بخاطر اینوزیتول خیلی موثرن تو ...

اینوفولیک خوردم ولی اوابوست نه

در عوض الان کلکسیون داروهارو دکتر داده بهم همشم مکمل و تقویتی .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....