2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
توی میکرو که تحرک مهم نیست اصلا ایشالا بهترین اتفاقا بیوفته برا هممون

آره عزیزم. ولی جنین شناسی گفته مهمه. البته اینجا میگن ما هرچی اسپرم داره میکرو میکنیم. جنین تشکیل شد که هیچی. نشد بیوپسی😑 مگه اینکه نامه از ارولوژ داشته باشی. تا الان تو این مرکز پیر شدم دقم دادن والله. دیگه این یه مورد رو نمیتونم تحمل کنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره زنگ زدم مطب دکتر گفت hcg بزنم یه دونه و امروز استراحت کنم پس فردا برم

دکتر گفت اچ سی جی بزنی؟یا ماما؟برا چی اونوقت؟من توی عمرم نشنیدم برای خونریزی اچ سی جی بزنن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از یه طرف این خونریزی داره منو میکشه از یه طرفم نیش و کنایه مادر شوهرم داره منو خفه میکنه تو این شرا ...

میگفتی شما هم مادرمی خوب .اون کوتاهی کرده شما نکن

اه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم. ولی جنین شناسی گفته مهمه. البته اینجا میگن ما هرچی اسپرم داره میکرو میکنیم. جنین تشکیل شد ...

ماهنده جان بنظرم اگر امکانشو داری تهران انجام بدی بهتره خوب چون تا اونجایی که من خوندم به جز دکتر امکانات مرکز هم خیلی مهمه که بدونن تخمک و جنین ها رو سالم حفظ کنن 

رویان یا ابن سینا خوبن

رویان برو تو سایتش همه چی هست همونجا اطلاعات رو‌ وارد کن و دکتر انتخاب میکنی وقت میگیری 

سلام بچه ها ی سوال اخیرا جواب سوالهای تاپیک رو کدوم کاربر جواب میدن؟ من ازمایشاتمو تاپیکم گذ ...

زینبی بابا جواب میده عزیزم

دکتر گفت اچ سی جی بزنی؟یا ماما؟برا چی اونوقت؟من توی عمرم نشنیدم برای خونریزی اچ سی جی بزنن

نمیدونم والا گفت یکی بزن تو نت خوندم نوشته بود برای حفظ بارداری ضروریه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دکترت چه داروهایی بهت داده عزیزم طرازی داده بهت دیگه

Q10.آسپرین.bestfolate .fefol.supracal.macavit.متورال و والزومیکس.هیدروکسی کلروکین سولفات

بله طرازی دادن هیدروکسی و ماکاویت رو روزی دوتا میخورم

آسپرین رو قطع نکردی ؟وااای دختر آسپرین رو قطع کن  همه ی دکترا اول اسپرین رو قطع میکنن

این دکتر من میگه آسپرین رو قطع نکن ولی من میخوام فعلا دو روز نخورم تا برم مطب

ثمین جان شما دکترتون طرازی هستن؟ مطب میرید منم پیش ایشون میرم

بله عزیزم دکترم طرازی هستش نه عزیزم ابن سینا میرم.شما مطب میرید؟

عزيزم به نظرم بايد به دكترت اعتماد كني  خلاصه اون پزشكه  منم اينا رو دكتر بهم داد  ...

اخه به نظرم دکتر برا همه مریضاش این روتین رو داره تغییر هم نمیده گفتم دوتا آمپول بزنم گفتن نه اصلا در حالیکه اینجا من دیدم خیلیا دوتا میزنن

نه دیگه تموم شد.ولی نمیخوام دوباره برای پانکچر اقدام کنم.به قول تو اول رژیم و مکمل،یعنی به طور کلی د ...

کار درستی میکنی و مطمئن باش نتیجه اش خیلی شیرینه. منم سختی های این مرحله رو گذروندم البته انتقال ندادم و نمیدونم باردار میشم یا نه. حتی خیلی نگرانم که جنینام مشکلات کوروموزومی و ژنتیکی داشته باشن. ولی بخاطر تغذیه درست تا همینجا هم خیلی بهتر از میکروی قبلیم بوده.

انشالله سختی ها رو بسلامتی بگذرونی و دلت زودتر آروم بشه.. همه مون هم دردیم. ای کاش شرایطمون اینجوری نبود. من از وقتی هفت هشت ساله بودم همیشه عاشق نی نی بودم تا همین سن، همیشه با بچه های دوروبرم بازی کردم و براشون هدیه های جور وار جور گرفتم. همیشه بهم میگن باید مربی مهدکودک میشدی. افسوس ک فکر نمیکردم قراره یه روزی در حسرت یکیشون بمونم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻