2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آره تعریف سعید آراسته رو هم شنیدم.ببینم نظرش چیه حالا. ذنوبی هم انصافا خیلی ریلکس و باحوصله هست.طرا ...

آراسته بهمون گفت گه شوهرم آمادس واسه میکرو شما هم برو دکتر زنان اگه مشکلی نبود میکرو کنید منم رفتم کارامو کردم نامه داد طرازی برای میکرو فقط یه آزمایشم مونده اون جوابش بیاد بعد دیگه شروع دارو واسه پانکچر. البته دارو به همسرم داد آراسته واسه دوماه به خودمم طرازی ویتامین داد. انشالله که هممون زود مامان بشیم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آمپولا جدید شدن انگار. پرگوریس تولید کجاس؟ منم تخمدونم خوب جواب نداد. حتی به گونال. یعنی پرگوریس خیل ...

الینا جون گونال ها رو کی تهیه کردی ؟از جای مطمئن خریدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان الان خوندم توی منبع معتبری که داشتم. ببین برای پلی کیستیک ها کلا سطح قند خون و انسولین به هیچ ع ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدید.من چهارسال اول ازدواجم بنابه دلایلی سوتغذیه گرفتم خیلی بدبودبعدازاون که خونمون جداشدبهتربه تغذیمون رسیدیم .من کلاشیرینی جات مصنوعی راچهارساله ازبرنامه غذایم حذف کردم خیلی بهتره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ای باباخواهرعجب حرفی زدی،اخه چراعلتش معلوم نیس؟؟سرم ای وی ای جی یاپردنیزولون نداشتی؟

پردنیزولون داشتم اما آزمایشهای ایمنیم چیزی نشون نداده بود

حالا دوباره میرم آزمایش ایمنی میدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من بهمن پارسال پانکچر شدم.خودم مشکلی ندارم،از صدقه سر این داروهای هورمونی هم پرولاکتینم رفت بالا هم ...

من بعد از یه آی وی اف و یه آی یو آی دو سال پیش, عفونت قارچی مقاوم گرفتم. انقدر دکترای مختلف رفتم همش همون داروای الکی تکراری دادن. حتی یک ماه چند نوع جوشونده از عطاری گرفتم خوردم. بهتر شدم ولی خوب خوب نشدم. همون قارچ معمولی هست که توی فلور نرمال واژن وجود دارد ولی جمعیتش باید یه حد مشخص باشه. حالا مال من موذی شده! تو معاینه اصلا مشخص نیست ولی توی پاپ اسمیر که لام می کشن زیر میکروسکوپ میبینن گزارش عفونت می کنن. منم با این لعنتی دارم سر می کنم. حتی یه مدت ماست پروبیوتیک تزریق می کردم. دیگه از تابستون هر وقت خیلی اذیتم می کنه آب و جوش شیرین استفاده می کنم آروم تر میشه

خداییش منم این دوساله همیشه میگفتم خوبه همه چیش.الان یه کم شک کردم اونم بخاطر اینکه قبل انتقال هی دک ...

خاک تو سر دکترا. به نظرم هرچی بچه ها گفتن انجام بده. تمام آزمایشای ایمنی انعقادی, dfi برای شوهرت, آزمایش کاریوتایپ برای هردوتون. رژیم برای هردوتون و انواع مکملا. شاید اصلا هیستروسکوپی هم لازم باشه. که داخل رحمتو بررسی کنن که چرا انتقال منفی میشده. گزینه های دیگه هم هچینگ و خراش اندومتر و پی آر پی. اگر تو کاریوتایپ هم مشکلی باشه دیگه میکرو نمیکنن پی جی دی میکنن. 

نگران نباش انشالاه نتیجه میگیری  ههمون خسته ایم بخدا من دیروز آی یو آیم منفی شد اینقدر گریه کر ...

منم دو سال پیش مثه خودت بودم. الان با وجودی که وضعیت هردومون بدتر شده, پوستم کلفت تر شده