2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرکزت خوبه. پس بعیده علت از کم کاریه مرکز باشه. 

خداییش منم این دوساله همیشه میگفتم خوبه همه چیش.الان یه کم شک کردم اونم بخاطر اینکه قبل انتقال هی دکترا میگن شرایطت عالیه ضخامتت عالیه و اینا بعدم نمیشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بهمن پارسال پانکچر شدم.خودم مشکلی ندارم،از صدقه سر این داروهای هورمونی هم پرولاکتینم رفت بالا هم ...

الان جنین نداری درسته.

من امروز برنامه غذایی خودم و همسرم رو گذاشتم اینجا.

اینبار بدون رژیم غذایی و مصرف قرص های مکمل وارد سیکل نشو. معمولا دکترا مکملارو تجویز نمیکنن خودمون باید استفاد کنیم.

رژیم غذایی و مرکز معتبر حرف اول رو میزنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکترخودم ذنوبی.دکتر شوهرم امیرجنتی. و یه نکته هم بگم.بنظرم کلا ذنوبی دکتر ریلکسیه و کمتر دارومید ...

شنیدم دکتر خوبیه. من میش آراسته رفت شوهرم البته اولش سلطان زاده بود که افتضاح بود بعد آراسته که خیلی خوب بود. خودمم با ذنوبی نوبت گرفته بودم ولی کنسلش کردم با طرازی گرفتم خیلی مهربون بووووود و بهم آرامش داد چون من استرسیم. انشالله که زود مامان میشی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پرگوریس دونه چنده؟ شما وضعیت تخمکاتون‌چطوره؟ اوندفعه یه بیمارای دکترم پرگوریس داشت بخاطر تعداد کم ت ...

من پرگووریس دونه ای 170گرفتم 

البته هنوز استفاده نکردم جواب آزمایش اسپرم همسرم ضعیفه دکتر گفت دو ماه دارو استفاده کنه بعد برین تو سیکل فعلا یکماه مصرف کرده 

من پرگووریس دونه ای 170گرفتم  البته هنوز استفاده نکردم جواب آزمایش اسپرم همسرم ضعیفه دکتر گفت ...

خيلي خوب گرفتي، فعلا بزارشون تو يخچال تا زمان استفاده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله که مسئله ای نباشی و به زودی مشکلت حل بشه ،به دکتر گفتی که میخوای به رحم مادرت انتقال بدی؟مخا ...

نه هنوز نگفتم شاید اصلا نگم مادرم هستن

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
کی بهتر از مادر. من خارجی ها رو هم دیدم همین کارو میکنن. فقط یه چکاپ کامل باید بشن مامانت و حتما پی ...

ممنونم از حس مثبتی که بهم دادی گلم منم زیاد شنیدم مادر و مادرشوهرایی ک این کارو کردن

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
شنیدم دکتر خوبیه. من میش آراسته رفت شوهرم البته اولش سلطان زاده بود که افتضاح بود بعد آراسته که خیلی ...

آره تعریف سعید آراسته رو هم شنیدم.ببینم نظرش چیه حالا.

ذنوبی هم انصافا خیلی ریلکس و باحوصله هست.طرازی هم جزو خیلی خوباست همه ازش تعریف میکنن هم اخلاقش هم تخصصش.ایشالازودنتیجه بگیری 

الان جنین نداری درسته. من امروز برنامه غذایی خودم و همسرم رو گذاشتم اینجا. اینبار بدون رژیم غذایی ...

نه دیگه تموم شد.ولی نمیخوام دوباره برای پانکچر اقدام کنم.به قول تو اول رژیم و مکمل،یعنی به طور کلی درمان شوهرم،بعد پانکچر مجدد.

البته راستش درشرایط روحی خوبی هم نیستم،ولی حرفی نمیزنم که انرژی منفی هم ندم،ولی دارم اطلاعات جمع میکنم برای بعد عید که دوباره اعصاب پیگیری درمان رو داشته باشم به شرطی که مشکلاتمم کمتر شده باشه.

به سلامت ،راستي براي عمل پانكچر كلا چندتا امپول زدين از دوم پريودي كه دارو ميدن تا عمل پانكچر چند تا ...

بستگی به نظر پزشکت داره به بعضی ها روزی دو تا میده تا من۱۳ پری عمل شدم ولی به من این بار النوا دادکه یک امپوله بعد از ۷ روز روزی یه دونه امپولو دادبا سینالفکت یه دونه 

آره عزیزم گذاشتم یخچال کلا 16 تا بیشتر پیدا نکردم بقیشم دکتر hmg داده من پرگووریس بیشتر از گونال قبو ...

تهراني؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️